Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Sista dagen i stugan

Publicerad 2014-08-31 21:12:00 i Allmänt

Idag vaknade vi upp på vårt landställe för sista gången någonsin. Känns jätte sorgligt men skönt ändå att vara hemma igen.
 
I helgen kan man tro att vi bara skulle ha njutit av landstället men det har varit fullt upp med både mammas flytt och våran från landet och väl hemma började vi packa upp allt skit från landet med tvätt och allt där till. Hunden har dessutom blivit sjuk och fått blodöra av en troligtvis öroninflammation så det blir veterinäreren imorgon för en antibiotikakur.
 

Tapet vs väggposter

Publicerad 2014-08-30 17:48:00 i Home sweet home

En månad kvar tills vi får nyckel till huset och tankarna far runt om flytt och inredning mest hela tiden. Just nu är jag inne på barnrummen som just nu är målade i grönt vs blått. Jag velar nu mellan fondvägg eller väggposter.  Det finns ju verkligen jätte mycket fint att välja mellan. Help please!
 
Tapeterna jag väljer mellan:
 Väggposter jag velar mellan:
 

Njuter i solen

Publicerad 2014-08-28 19:54:36 i Allmänt

Vilken härlig sommardag det blev idag, strolande sol och 20 grader. Då passade vi på att gå i skogen och plocka svamp (hittade dock inget nämnvärt), kasta sten i vattnet och busa i parken. 
 

Simskola

Publicerad 2014-08-27 12:30:27 i Allmänt

Alvin är sugen på att börja i simskola så jag tänkte bara kolla om någon här kanske kunde tipsa om någon simkurs för 5-åringar i stan?
 

Dripp, dropp!

Publicerad 2014-08-26 20:50:00 i Allmänt

När regnet faller utanför fönstret bakar grabbarna och jag chokladbollar och myser framför en film i stugan.
 

Saknad

Publicerad 2014-08-25 20:39:00 i Allmänt

Jag måste erkänna att det känns lite jobbigt att lämna familjelivet för att jobba istället efter semestern, hur roligt jobb jag än har. Jag längtar och saknar familjen och vill bara fortsätta hitta på en massa roliga saker dagarna i enda. Nu har vi ju tur med att barnen inte är mycket på förskolan trots att jag och Richard jobbar i stort sätt heltid då R jobbar skift. Men det kanske är så för alla efter semestern? Man kommer väl snart in i vardagen igen. :) 
 

Fruktträd

Publicerad 2014-08-24 16:51:22 i Allmänt

Idag har vi varit hos kompisarna som har en massa fruktträd och behövde bli av med en hel del. Grabbarna fick klättra och fylla två stora påsar med plommon och äpplen. De bjöd också på plommonpaj som vi bara måste baka med de vi fick!
 

Utekväll!

Publicerad 2014-08-23 22:21:43 i Allmänt

Ikväll kör arbetskamraten och jag en utekväll för ovanlighetens skull. Så himla kul! Det blev en flaska vin på Bagarstugan och så fortsatte vi med drinkar på trädgår'n. Sjukt trevligt!
 

"Gasa, bromsa"

Publicerad 2014-08-22 16:29:00 i Allmänt

Är det bara mina kids som utroper -Gasa, bromsa, gasa, bromsa när dom cyklar? Det tog ett tag innan jag fattade vart de fick det ifrån faktiskt. Det blev iaf en cykeltur längst vattnet, gud vad jag kommer sakna detta när vi flyttar.
 

Kalas

Publicerad 2014-08-20 17:34:00 i Allmänt

Idag blev Milo firad på sin förskola med sång,  ballonger och fruktsallad. Han var så stolt när han kom hem med sina ballonger, en för varje år och sitt kollage.
 

Förlovningsdag ♡

Publicerad 2014-08-19 19:25:18 i Allmänt

Idag är det 7 år sedan mannen min gick ner på knä på klipporna i skärgården. Det firade vi med en shoppingtur på stan och käk på Istanbul, så romantiska är vi, himla kul hade vi iaf. :)
 

Vårt nya boende

Publicerad 2014-08-18 20:42:00 i Allmänt

Smsen och kommentarer dyker upp lite var stans både online och irl. Tack för alla grattishälsningar! Vi kommer att bo i Pryssgården från och med Oktober för er nyfikna ;) Det känns jätte kul, dock finns det orosmoln som förstör lyckan lite, vilket är att vi inte hittar någon dagisplats till grabbarna i området förrän tidigast Augusti nästa år. 
 
Än njuter vi dock fortfarande i stugan och tänker inte flytta hem och börja packa förrän nästa månad, trots att vi har en massa saker att sälja/göra oss av med. Däremot planerar jag en massa i huvudet om hur flytt och inredning ska gå till. Vi har handlat på oss lite nya möbler osv, så vi längtar verkligen till att bli Pryssgården-bor snart!
 
Sneakpeek on The house :))
 

Promenad

Publicerad 2014-08-17 16:24:36 i Allmänt

Idag har vi promenerat i området vi ska flytta till för att vi ska kunna hitta lite när vi flyttat dit. Vi gick till affären och handlade lite och kollade in en skola som låg nära oss. Nu längtar vi bara till att flyttlasset ska gå! :)
 

Lugn helg på landet

Publicerad 2014-08-16 21:15:50 i Allmänt

Det är agustifestival i Norrköping nu men vi bestämde oss ändå för att bara ta det lugnt på landet i helgen. Här kan man verkligen njuta av lugnet och bara vara. Emellanåt packar vi lite och kör hem saker då vi flyttar ut ur stugan 1 sep för att aldrig komma tillbaka (då Kommun ska riva stugorna för att bygga hus, så kan det bli när man inte äger marken).
 

TGF

Publicerad 2014-08-15 19:39:03 i Allmänt

Första veckan på jobbet har gått fort samtidigt som jag är helt slut, då jag går och lägger mig i stort sätt direkt när jag kommer hem. Jag är så trött, så trött.
 
Idag hade vi planeringsdag på jobbigt vilket får en att inse att man har en massa roliga saker att se fram emot i som halloween och julpyssel på förskolan och även jobbgalejer utanför arbetstid. Himla roligt det är ändå att jobba i förskolan. 
 
På tal om förskolan så söker vi ny förskola till grabbarna som galningar då vi flyttar 1 okt långt ifrån grabbarnas nuvarande förskola. Jag har ringt och pratat med områdesansvarige men det är helt fullt till och med i närområderna, nu kollar vi privata förskolor och hoppas på bättre lycka.
 

Tillbaka i vardagen

Publicerad 2014-08-12 17:25:00 i Allmänt

Då var sommarlovet slut för mig iaf, grabbarna fick en mjukstart då de gick på fsk igår, var ledig idag (med mig på jobbet) och går en halv dag imorgon för att vara lediga ända till tisdag och sedan ända till nästa måndagen efter det. Richard har ett kanonjobb med många förmåner som nu då han får ledigt med betalt, direkt efter semestern. En annan ska jobba på som vanligt dessa veckor och sedan flyttar vi ifrån landet, då börjar verkligheten på riktigt. Har ni andra börjat jobba än? 
Alvin tidigare idag när han var med mig på jobbet
 

Mamma 50 år!

Publicerad 2014-08-10 15:12:02 i Allmänt

I helgen firade vi våran mamma som fyller 50 år idag på en kryssning till Estland. Där bjöds det på blommor och bubbel i hytten med havsutsikt på soldeck, champagnefrukost, goda middagar och drinkar till häftiga shower och mycket, mycket mer. Så kul har vi haft!
 
 

Grabbarna bus

Publicerad 2014-08-05 12:58:00 i Barnen <3

Idag klädde Alvin sig själv (som vanligt) och ibland brukar han även ta fram kläder till Milo så de kan matcha varann men inte idag. Milo tog då istället på sig likadana kläder så han blev lika fin som storebrorsan. Mammas sötnosar!
 

Tjejkväll

Publicerad 2014-08-03 14:55:00 i Allmänt

Igår blev vi hembjudna till Christin för lite tjejkväll, och hon lyxade till det med både god mat, efterrätt och trevligt sällskap. Sent blev det också, jag var inte hemma förrän strax innan 00:30, så trevligt hade vi!
 

Full rulle!

Publicerad 2014-08-01 17:00:00 i Allmänt

Här händer det grejer kan jag säga! Vi började dagen med att hjälpa farmor och farfar att måla deras sommarstuga. Sedan bar vi hem till mormor och hjälpte henne rensa ut huset och dela upp saker till mig och syrran. Som tack kom vi hem till ett flak med öl och cider på trappen från svärisarna och så kom min mor hit med pizza, perfekt! Imorgon blir det dock lika mycket jobb i värmen, då ska allt till tippen. Pjuhhh!
 

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela