Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

50% off!

Publicerad 2011-12-31 08:48:27 i Shopping

Så var man nere på rean igen. Denna gång hittade jag lite på Polarn & Pyret. Det blev två fina tröjor och ett två pack matchande strumpor till Milo. Till Alvin hittade jag en vinteroveroll i storlek 104 (alltså till nästa år) av märket McKINLEY. Riktigt snygg var den och bara 500 kr av jag, vilket kap!

Play time!

Publicerad 2011-12-30 16:51:52 i Allmänt

img_6288 (MMS)

Idag är vi ute och leker med kompisarna i parken! Det är kalt idag (-2) men solen lyser. Det gäller att klä sig varmt idag. Ikväll blir det middag hos oss. Vi lyxar till det med hemlagad ravioli med vit vin till. Det ska bli mumma. Trevlig helg på er!

2 1/2 års kontroll VS 5 månaders kontroll

Publicerad 2011-12-29 20:39:52 i Allmänt

img_6708 (MMS)

Idag var vi med båda pojkarna på kontroll på BVC. Vi började först med Alvin som vi först vägde och mätte. Han hade gått upp 1 kg sedan sist (1 år) och vuxit 7 cm, han följer alltså sin kurva finfint och dessutom hade han klivit lite på kurvan gällande längden. BVC-tanten hade ställt fram ett pussel som Alvin la direkt och fick där med godkänt och hade sedan en säck med leksaker som Alvin fick ta upp och berätta vad de var. Alvin var blyg och ville inte riktigt prata med tanten men viska gick bra. Sedan var det Milos tur som vuxit 1 1/2 cm sedan sist (1 månad) och gått upp 500 g. Han fick också vaccin, en spruta i vardera knubbislår. Han grät lite vid sticket sedan var det inget mer. Nu 10 timmar senare har han ingen feber, inget hängig, man märker inget alls på honom. När de badas inför kvällen tyckte Alvin så synd om brorsan som har ajaj där plåsterna sitter. Mammas sötnosar! Tilläggskommentar: Milo vaknar på natten med 38 grader och var lite svettig. Vi gav honom en Alvedon och då somnade han om och sedan var det bra. Nästa dag sov han väldigt mycket.

My big baby boy

Publicerad 2011-12-28 22:17:00 i Milo <3

Min Milo, bäste Milo har ju ålat ett tag för att ta sig fram som ni vet. Han börja med någon meter men nu ålar han till och med ut ur rummet och in till ett annat. Min bebis är alltså inte längre kvar där man lämnat honom. Det känns så konstigt, har inte vant mig ännu, allt går ju så fort! Min lilla pluttis är ju så liten och klen, han är ju en bebis och dom är inte så rörliga av sig utan ligger mest stilla där man lagt dom! Haha så fel man har. Jag blir lika chockad varje gång han tagit sig iväg. Nu har han också börjat gå upp i kryppositation ett tag (ibland står han också på alla fyra med rumpan i vädret) och har också försökt att ta sig fram på detta sätt vilket resulterar i att huvudet slås rakt i golvet. Min stackars älskling! Men snart ni Kryper han nig i väg utan att dunka huvudet i golvet. Mammas stora bebis!

 

Mellandagsrea!

Publicerad 2011-12-28 14:59:54 i Allmänt

img_5983 (MMS)

Hittade lite grejer på mellandagsrean här om dagen och funderar på att glutta lite till i eftermiddag med tjejorna. Får jag tag i barnvakt så blir det nog en liten tripp annars skiter jag i det då jag inte vill släppa runt på barnen på stan med resten av Norrköpings befolkning när Richard jobbar kväll. Hittade iallafall tre paket till Richard som fyller år nästa månad, två tröjor till Alvin och några bodys och tröjor till Milo. Till mig själv blev det en tröja, kavaj , linne, morgonrock, tofflor och underkläder.

God fortsättning på er!

Publicerad 2011-12-27 08:41:02 i Familjeliv

Här hemma leker vi för fullt med våra nya grejer vi fick i klapparna i år. Vi har också varit på mellandagsrean och köpt oss lite nytt för pengar vi också fick i julklapp.

Alvins favoritklappar i år är lätt en traktor, polisbil, tågbana, köket och dammsugaren. Han tycker förresten också väldigt mycket om sin dinosaurie han fick av pappa.

Milos favorit är en bok med olika djur och färger som man ställer upp framför honom även den köpt av pappa. De andra kommer han mer ha nytta av/tycka är kul när han blivit lite äldre.

Richard och jag fick en onepice, spa behandling och en massa saker till köket med mycket mer som vi är super nöjda med. Bästa julklapparna ever!

Vad fick ni för skoj? Hoppas ni med är nöjda med årets julklappar! Nu kommer lina och milou snart för en massa bus.

 

 

Lilljul!

Publicerad 2011-12-26 05:27:15 i Festligheter

Juldagen firades med ännu en massa paket och god mat hos barnens farmor och farfar. Gud vad vi måste ha varit snälla i år.

Barnen lekte och hade det bra hela eftermiddagen med sina leksaker och myste med farmor, farfar och farbror.

Vi får tacka för en mysig jul och alla paket! Nu ska jag och syran ner på julrean.

 

Tomten!

Publicerad 2011-12-25 06:40:44 i Festligheter

Igår fick vi äntligen träffa tomten. Som vi har längtat!

Vi började julaftonsmorgonen med att titta i julstrumpan efter paket. Där i låg nappar till Milo, pennor, kam, dinosaurie och tomteskum till Alvin. Sedan gick vi till mormor för lite grötfrukost. Vi mötte sedan upp grannarna (släktingar) och gick till kyrkogården där vi mötte upp fler släktingar så vi kunde önska en god jul till alla nära och kära på andra sidan.

Förmiddagen var vi hemma hos oss där tomten kom på besök och delade ut några (läs massor) julklappar från mamma och pappa. Sedan gick vi tillbaka till mormor där vi åt julmat och firade resten av julafton med mammas/mormors sida av släkten.

Hoppas ni med haft en god jul!

 

Dagen före dopparedagen

Publicerad 2011-12-23 20:17:50 i Allmänt

img_3139 (MMS)

Idag har vi gjort en massa inför morgondagen för det är ju nämligen så att dagen vi längtat till är snart kommen. 1 dag kvar till julafton!  Alvin säger att tomten kommer imorgon med paket och det är bara till Alvin. Tomten säger inte HOHO utan tack, tack enligt Alvin. I paketen finns inga leksaker eller kläder utan bara godis och kakor. Märker ju här vilken gottegris han är. Dagen började vi med lite storhandling på City gross där vi handlade lite ingredienser till julskinkan, inlagd sill och knäck som vi gjort idag. Nu ska vi slå in lite nyinköpta julklappar och mysa med must och allt gott vi lagat till i dag framför lite Disney filmer. Imorgon kommer tomten!

5 månader

Publicerad 2011-12-22 09:58:19 i Milo <3

Ikväll blir älskade Milo 5 månader gammal. Tänk vad tiden går, nästa månad är han ju lixom 1 halvt ÅR. 5 månadersdagen firas såklart med lite god mat, denna gång potatis och morots puré.

Det är mycket joller här hemma och prutt ljud från munnen just nu och favoriten är gåstolen där han sitter i i stort sätt halva dagen iallafall och går omkring med öppen mun och armarna rakt sträckta för att kunna ta sig fram till något spännande.

Milo ska mätas och vägas den 29:de så än vet jag inte hur stor han är, men lång och smal är han i varje fall.

Grattis mammas plutt på 5-månaders dagen! ❤

 

 

 

 

Jag ser det snöa!

Publicerad 2011-12-21 12:00:40 i Alvin <3

Jag ser det snö, jag ser det snöa det var väl roligt, hurra! Nu blir det vinter, nu blir det vinter, som vi har önskat, hurra! Då åker kälkorna fram och vantar på sen vi åka i backen, hej hå vad det ska gå!

 

 

 

3 dagar kvar till jul

Publicerad 2011-12-21 08:37:59 i Allmänt

Snart är julen här ändats 3 dagar kvar nu. Jippi!

Jag ser fram och längtar till jul nu och det är flera år sedan sist. Året pappa dog delvis 2008 hoppade vi över julen då det kändes helt sjukt att fira utan pappa. Vi drog istället till varmare breddgrader och firade inte alls. Året efter hade vi helt plötsligt en bebis i familjen delvis Alvin och vi skulle fira jul igen men det kändes fortfarande konstigt. Förra året var jag gravid och mådde skit som ni kanske kommer ihåg och jag kunde knappt ta mig ur soffan utan att spy vilket betyder ingen gran, bak eller något. I år där emot känns det KUL att fira jul igen. Ännu en bebis har tillökat familjen, jag mår bra och Alvin är stor nog att uppskatta julen. Hemma har vi gran, julgodis, tv-kalender mm allt för att Alvin ska tycka det är mysigt och fint som han säger. Det känns mysigt och kul även att julen väcker just tankar kring min pappa, hur mycket man saknar honom osv.

Som sagt nedräkningen har börjat! :-)

En tripp till stan

Publicerad 2011-12-20 17:13:37 i Shopping

Idag åkte jag och träffade mamma och syran i knäppingsborg där vi hämtade julskinkan som vi beställt och så handlade vi lax och sill i fiskmagasinet till jul.

När vi ändå var nere på stan blev det nån julklapp och en klapp till pappa som vi ska lägga på minneslunden.

Efter allt handlande avslutade vi kvällen på stan på ett fik och småtjattrade lite med lite god fika.

Nu ska vi fortsätta kvällen med att slå in ytterligare några paket. 4 dagar kvar till jul!

 

 

Julstök

Publicerad 2011-12-19 12:14:04 i Allmänt

Snart är det jul, 5 dagar kvar nu.

Dagen började vi med lite tomtegröt som jag tillagade igår. Än så länge är det bara jag och Alvin som äter det då Richard inte tycker om gröt över huvudtaget och Milo är för liten. Han får nöja sig med havregrynsgröt.

Nu har vi börjat med julstädningen i köket där vi rensar och städar lådor och skåp. Ugnen, kylen, frysen och fläkten blev vi klara med förra veckan. Sedan är det dags att byta sängkläder igen.

Efter städningen ska vi skita ner köket igen med lite julbak. Vi ska laga knäck, polka/choklad kakor och knäckbrownies som vi ska ta med och bjuda på julafton.

Sedan ska vi avsluta dagen med att slå in de sista klapparna och eventuellt julpyssla lite. Får se vad som hinns med.

Snart är det jul! :-)

 

 

4:de advent med snö

Publicerad 2011-12-18 15:36:13 i Familjeliv

4:de advent fick vi iallafall fira med snö. Synd bara att vi inte kan gå ut och leka i den och åka pulka då barnen fortfarande är förkylda. Hoppas snön ligger kvar till jul så vi kan åka pulka till mormor där julen ska firas det är ju ändå nedförsbacke ända (2 gator) bort.

4de advent firas inte bara med snö utan också med pepparkakor, lussekatter och must. Barnen och jag får fira själva då pappa Richard jobbar kvällen och är då ledig i morgon istället, då blir det att julstäda och slå in packet och leka med hunden i snön! :-)

 

 

50-års fest!

Publicerad 2011-12-18 10:35:24 i Festligheter

Idag fyller svärfar/barnens farfar 50 år. Det firades stort igår i en lokal där de bor tillsammans med hans bror (de är tvillingar). Richard hade gjort ett kollage tillsammans med hans kusiner (tvillingbrorsans barn) till födelsedags"barnen" och sedan fick han en chokladprovning (behöver jag säga att han älskar choklad?) på en chokladbutik i stan av oss. Det bjöds på god mat, dricka och efterrätt och trevligt var det även om man spenderade hela kvällen med att bara springa efter Alvin. Alvin var en vilde minst sagt och snodde farfars Aladin choklad hela tiden. Folket kommenterade flera gånger om vilken "härlig unge" han var så de var ju ändå kul att höra. Nu är det bara en vecka kvar till nästa fest, pjuh!

Grattis igen svärfar på 50-års dagen. :-)

 

Milos första steg

Publicerad 2011-12-17 14:24:23 i Milo <3

.. I gåstolen togs idag. Gissa vart stegen togs? Först mot tvn sedan mot julgranen där vi drog ner några kulor. Hehe :-)

Nu gör vi ordning oss till fest, 50-års fest! Milo blir dock hemma med moster.

Trevlig helg!

 

Nu vill vi bli friska!

Publicerad 2011-12-16 10:30:38 i Allmänt

Nu vill vi inte vara sjuka längre! Någon som har nån mirakelkur som gör att vi blir friska fort? Det är så långtråkigt att bara sitta hemma själva och hoppas på att bli friska som vi aldrig blir. Har varit sjuka alldeles för länge nu känner jag.

Imorgon är barnens farfars 50-årsfest som vi hade hoppas bli friska till. Vi badar varje dag, byter kläder och pyjamas varje dag och sängkläder var tredje. Vad mer kan man göra? Ungarna verkar aldrig bli av med förkylningen däremot är ögoninflamationen och hostan bättre. Feber har de inte haft på flera dagar heller.

Hoppas ni har några bra tips att ge oss så vi hinner bli friska till jul iallafall!

I ❤ MUM

Publicerad 2011-12-15 08:50:51 i Shopping

Hittade söta nappar på H&M förra veckan och så här söt blev Milo med sin napp. ❤

 

Nu är granen uppe!

Publicerad 2011-12-14 10:58:39 i Familjeliv

Igår satte vi upp julgranen och klädde den så fin som Alvin säger. Alvin satte dock alla kulor på ett och samma ställe. Det var julmusik och pepparkakor framme så det var verkligen julstämning här hemma på lucia. Meningen var ju att vi skulle klä granen på söndag den 4de advent men då jobbar Richard som jobbar skift nu i 10 veckor.

 

På tal om julstämning, tror ni vi Hinner få någon snö till jul då? Just nu regnar det till våra 4 plusgrader. :/

 

Barnvakt och julhandling

Publicerad 2011-12-13 10:46:00 i Allmänt

Nu väntar vi på att moster-barnvakt ska komma så jag och Richard (som är ledig även idag) kan fixa det sista på stan till jul. Vi behöver också komma till ett apotek då barnen fick hostmedicin utskrivet (astmamedicin till Milo som är för liten för hostmedicin men har samma effekt) och örondroppar ska handlas. på stan ska vi handla julklappar till våra päron och födelsedagspresenter till Richards föräldrar som fyller år nu i veckorna.

I år fick jag gå lucia här hemma då det inte blev något firande på förskolan då pojkarna är sjuka. Trevlig lucia på er!

På G till VC

Publicerad 2011-12-12 15:22:29 i Familjeliv

Idag är Richard ledig och meningen var att vi skulle spendera dagen på stan i h ordna det sista till jul. Men eftersom barnen varit sjuka en längre tid tänkte jag då passa på och kolla barnen hos läkaren när ändå Richard är hemma och kan hjälpa till då båda grabbarna bör kollas. Vi blir ju inte riktigt friska och på 2 månader har Avin varit på fsk 1 vecka. Behöver jag säga att jag är trött på denna sjuksstuga?

Idag har vi bytt sängkläder, tvättat filtar, kuddfodral, matta, leksaker, storstädat i kök och sovrum. Bort med alla baciller!

Nu vill jag har friska barn till jul och hoppas vi kan få någon hjälp av läkaren. Wish us luck!

 

3:e advent

Publicerad 2011-12-11 19:11:02 i Familjeliv

Ikväll firar vi tredje advent med lussebullar och must framför julkalendern.

Idag har jag och Richard rensad frådet så att alla julklappar skulle få plats. ;) Alvin har varit en duktig storebror och hjälpt mamma byta blöja på Milo och tagit på honom pyjamas och strumpor. Milo blev helt till sig av glädje när han fick sådan uppmärksamhet av storebror. De är så söta!

Julgran har vi även skaffat osss idag som än så länge ligger på balkongen tills vi ska klä den vilket både Alvin och Richard (säkert Milo med) vill göra redan nu men jag tänker mig tidigast 4de advent. Hur tänker ni andra? När sätter ni upp eran gran? Har ni äns köpt en gran än?

 

Gåstol framtagen

Publicerad 2011-12-11 14:35:28 i Allmänt

img_3456 (MMS)

Idag tog vi upp gåstolen från frådet för att se hur långt det är kvar tills Milo är stor nog för den och det fattades bara någon centimeter.  Han gillade dock att stå i den och leka med leksaker. Stolen är inte helt hel sedan Alvin hade den (som han btw älskade) då ryggstödet är lite skevt. Vi fick precis som med Alvin i början ha en massa filtar runt om kroppen som stöd men snart mina vänner knallar han nog omkring i den ska ni se. Tiden går ju så fort! Alvin kommer jag ihåg började med att gå baklänges i den. Det var likadant med boby car den åkte han också baklänges med tills han lärde sig ta fart framåt. Lättast så! :-)

Trött, trött, trött!

Publicerad 2011-12-10 10:19:30 i Allmänt

Tredje natten i rad med dålig (näst intill obefintlig) sömn. Inatt var det Milos tur som har skrikigt hela natten så fort man inte har gått omkring med honom. Han är precis som brorsan genomförkyld och febrig och nu vill han inte ammas (tar dock nappen) så jag är rädd att det ska vara värk i öron eller någon annanstans. Jag mår som man brukar (kan jag tänka mig) utan sömn. Har huvudvärk som inte släpper av panodil och är illamående. Känns inte som man kommer iväg på fest ikväll, men kanske om man får sova lite på fm men Milo blir nog hemma iallafall.

Trevlig helg på er!

Mera julklappar

Publicerad 2011-12-09 11:31:50 i Me, My self and I

Igår fick jag en del julklappar med mig hem från stan både till kusinerna och till barnen. Till Alvin handlade jag en skjorta, hängslen och en fluga att ha på sig på julafton och till Milo blev det en haklapp, nappar och strumpor. Sedan hittade jag en dö mysig tröja på Gina tricot där jag fick ett presentkort när jag fyllde år. När vi var klara med julhandeln tog vi en fika på expresso house och myste med muffins och läsk. Var hemma någon gång över nio och gissa om jag blev pass när ett rådjur sprang förbi mig när jag klev av bussen. :-)

Idag blir det vääääldigt lugnt då ungarna är sjukare idag. Alvin hade hög feber i natt och yrade en massa och när han väl somnade vaknade Milo och var hungrig och när han somnade om vaknade Alvin igen, ja ni förstår? Detta ledde till 1 1/2 timmas sömn totalt för mig inatt. Som tur var hade Richard sovmorgon så jag kunde sova från 7-9 imorse iallafall.

Imorgon fyller kusinen 15 år så vi får se om vi kommer iväg till då båda barnen har feber idag. Kommer inte ihåg när jag träffade släkten sist då barnen alltid är sjuka när det ska firas något. Hoppas vi kommer iväg imorgon men det känns som att chansen är rätt liten.

Nu ska det fortsättas baka här hemma som Alvin älskar och tjatar om hela tiden.

Trevlig helg på er!

 

Julöppet

Publicerad 2011-12-08 15:47:37 i Me, My self and I

Ikväll är det stan med tjejerna som gäller. Norrköping city är nämligen öppet till nio ikväll så vi räknar med att få mycket gjort tillsammans med hälften av Norrköpings befolkning ;)

Det blir väl att köpa några julklappar och sedan ta en fika, ska bli trevligt att komma ut lite för denna dag har varit rätt jobbig med två snoriga barn och en trött mamma.

Tjingeling!

 

Julshow

Publicerad 2011-12-07 23:41:25 i Festligheter

Ikväll fick jag följa med Taborsbergs förskola på julbord. Maten var sådär men showen var iallafall underhållande. Nu är vi på väg hem, gissa om jag är trött? Så här sent är jag aldrig ute en vardag som småbarnsmamma. :-)

 

Grahamsbröd

Publicerad 2011-12-07 12:01:39 i Familjeliv

Imorse kom syran hit och bakade bröd med oss. Barnen är snoriga och lite varma (37,5 grader) så Alvin blev hemma idag. Nu ska vi äta nybakade grahamsbröd med en skiva ost, mmm :-)

 

Ikväll blir det jul fest!

 

Knäck och kardemumma drömmar

Publicerad 2011-12-06 17:44:43 i Familjeliv

Idag har det bakats med syrran. Vi drog och handlade innan vi hämtade Alvin på förskolan för att sedan komma hem och baka. Knäck med mandel och drömmar med kardemumma blev det idag och Gud så gott det blev, härligt julbak! Får se vad det blir att baka/laga i morgon. Nu kallar gymmet efter all onyttigheter!

 

Snö och babymassage

Publicerad 2011-12-06 11:22:41 i Allmänt

Imorse blev Alvin glad när vi skulle gå till förskolan. Det var nämligen snö överallt, hela backen var täckt. Tror ni Alvin ville in och leka på förskolan då eller? Nae inte precis men det gick rätt bra att lämna ändå. Milo och jag fortsatte sen vidare till familjecentralen för lite babymassage och fika. Det var fortfarande många sjuka så vi var bara tre mammor och barn denna gång så lunchen blev inställd så vi får se vad vi hittar på för kul idag. Dagen ska iallafall spenderas med moster.

Nu har snön hittat hit

Publicerad 2011-12-05 21:06:53 i Allmänt

På kvällspromenaden kom den första snöflingan här i Norrköping. Dock var de inte mycket som kom men mer ska det komma i veckan. Nu är vintern här!

Breaking down

Publicerad 2011-12-05 14:23:39 i Allmänt

Igår gick jag och Richard på dubbeldate med syrran och hennes kille och såg på bio. Vi har längtat länge efter att se breaking down, älskar bara Twillight filmerna. Förra veckan såg vi filmerna innan så vi var uppdaterade. Det hände inte så mycket i början utav filmen utan allt skedde i slutet och så slutade filmen bara mitt i så nu har jag lust att läsa boken för att få veta vad som händer. Nästa november har den filmen biopremier. Längtar!

Andre advent

Publicerad 2011-12-04 12:49:42 i Familjeliv

Veckorna rullar på och det är redan andre advent vilket betyder att andra ljuset brinner i våran ljusstake idag. Så fort vi tänder ljus här hemma (vilket vi gör varje dag) försöker Alvin blåsa ut ljuset vilket han tycker är jätte kul. Har märkt att det inte bara är Alvin som gör så. Är era barn likadana?

Till andre advent har vi gjort det lite mer julfint här hemma med. En julkrans har vi hängt upp på dörren som svärmor gjort och så har vi pyntat apelsiner med nejlikor så nu luktar det juligt här hemma.

Fortfarande har ingen snö kommit hit men enligt SMHI ska vi få lite snö på onsdag så till tredje advent kanske det ligger lite snö på backen iallafall. :)

Svärföräldrarna kommer hit och firar advent med lussebullar, pepparkakor och must med oss idag. De ska även vara barnvakt några timmar då Richard och jag ska på bio ikväll. Det blir en dubbeldate med syrran och hennes kille och på filmduken blir det "Brackin down". Det ska verkligen bli trevligt!

 

 

 

Saffranspannkakor

Publicerad 2011-12-02 12:02:04 i Tips

Idag blev det saffranspannkakor till lunch med lussekatt och julmust till efterrätt. Är det fredag så är det! Alvin älskade pannkakorna och åt hela två styckna, lika många som jag. Jag kan ärligt säga att jag aldrig ätit godare pannkakor då de blir mer en efterrätt än måltid.

Ikväll är det matlagning med mormor och moster som gäller, vad det blir vet jag inte än så det ska bli spännande. Sedan har vi hyrt lite filmer också dådet blir en riktigt myskväll när pappa Richard är ute och äter julbord med jobbet.

 

 

 

Julmarknad och julkalender

Publicerad 2011-12-01 19:08:57 i Familjeliv

Ikväll var vi ute med moster Elin på julmarknad här i centrum. De sålde fina julkransar och julblommor av olika slag och en massa annat som hör julen till. De bjöd även på glögg och pepparkakor till Alvins förtjusning. Alvin gick glatt och knaprade på sin kaka och tyckte de var super mysigt trots att vi inte såg skymten av snön. Nu sitter vi och muser framför julkalendern och har precis öppnat luckan. Alvin tyckte verkligen det var bra och spännande och öppna luckan var ju hur kul som helst. Nu längtar han säkert till nästa avsnitt som är i morgon.

1 december

Publicerad 2011-12-01 12:42:22 i Familjeliv

Idag ska det föreställa december men det känns det absolut inte som ute hos oss. Det är flera plusgrader ute och grådassigt, riktigt trisst väder. Nu vill vi ha lite snö som kan lysa upp våran tillvaro lite.

Imorse tände Alvin och jag adventljuset han fick av mormor. Det är ett sådant här ljus man ska tända varje dag fram till julafton. Alvin tyckte det var mysigt och jag tyckte det luktade lite jul. Tur man kan få lite julkänsla inomhus om man inte kan få det utomhus iallafall. Jag satte klockan på kvart över sju så vi skulle kunna se på julkalendern på tvn och öppna första luckan i kalendern men jag vaknade inte förrän halv åtta av klockan som stod på lägsta volym. Snacka om att jag var trött som inte vaknade förrän efter en kvarts ringande. Ikväll ska det iallafall bli julkalendern på tvn. Var det någon som såg den i morse? Vad tyckte ni/ era barn om den?

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela