Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Hur blev han så stor så fort?

Publicerad 2012-02-29 12:59:21 i Alvin <3

Alvin mitt lilla busfrö har blivit så stor att han klarar det mesta själv. Han tar till och med hand om hans lillebror. Alvin kissar och bajsar i pottan under dagen själv. Han klär på sig kläder, skor och ytterkläder själv likadant tar han av sig dom. Han brer sina mackor, dukar fram och dukar bort själv. Han städar efter sig och tycker också om att hjälpa mamma. Milo har blivit hans bästa kompis som han hela tiden försöker få skratta och lyckas till 99% också. Alvin är också duktig på att pyssla och kan sitta i timmar med sina pussel. Han har sådanna 12 bitars som är alldeles för lätta. Memory är också något vi börjat med som är roligt men fortfarande lite svårt. Måla är också en favorit. Både med kritor, pennor, fingerfärg och vattenfärg och även det börjar han bli riktigt duktig på att fylla i rätt. På förskolan kan han sitta hela dagen och pyssla med de andra barnen. Mammas stora kille!

Gungprämier

Publicerad 2012-02-28 16:57:30 i Allmänt

20120228_122416 (MMS)

Denna härliga vårdag har spenderats ute från kl 12 tills nu kan man säga. Vi började att leka lite på gården där det blev gungprämier för Milo som skrattade prick hela tiden i gungan. Sedan tog vi oss en promenad i skogen där kidsen sov gott medan jag och Casey (hunden) tittade på fåglarna som badade i vattenpölarna. Sedan gick vi och hälsade på mormor på jobbet för att sedan knalla hela vägen hem igen. Nu ska jag villa fram tills kvällsmaten.

PRESENTER

Publicerad 2012-02-28 08:57:29 i Allmänt

Jag måste ha varit väldigt snäll för jag har fått fina presenter av min fina man. Precis vad jag har önskat! Tror allt det blir att köpa något extra fint till älsklingen från Ulla (Ullared) på lördag! :P

Resa till Ullared bokad

Publicerad 2012-02-27 15:36:12 i Shopping

Nu är resan till Ullared, Gekås bokad. Det blev snabba bud då vi åker redan på lördag. Jag hade annars tänkt mig åka i April för att handla lite mer till sommaren men jag känner att jag behöver köpa en del till Milo lite mer brådskande som en hjälm att ha på huvudet. Nu har jag veckan på mig att skriva en inköpslista, hoppas jag får med allt. Det lär ju bli en del presenter till grabbarna som fyller i sommar. Hoppas också jag hittar lite fint till hemmet med.

Bokrea

Publicerad 2012-02-27 09:24:09 i Shopping

Förra veckan var jag nere på bokrean och fyndade några böcker till barnen. Eller mest till Alvin, Milo fick väl 1 tror jag. Vilka fynd man gör på bokrean. Den dyraste boken hade kostat 179 kr som jag bara gav 39 kr för på rean. Det tyckte jag var ett jätte bra kap. Både Alvin och Milo gillade sina böcker och Alvin tjatar hela tiden på oss att läsa.

Utekväll

Publicerad 2012-02-26 11:23:05 i Allmänt

Igårkväll skaffade vi oss barnvakt (första gången nattetid för Milo) och drog ut på stan. Först gick Richard och jag ut och åt på tu man hand på restaurangen "Butlers" (Där vå hade vår bröllopsmiddag) och åt planka. Sedan mötte vi upp Jennie och Lasse och fortsatte kvällen med dom på diverse krogar där vi skålade och hade det trevligt. Behöver jag säga att det blir en slappardag idag? Kidsen är redan hämtade och gottigheter inhandlada så nu börjar soffpotatislivet!

Snyggisch!

Publicerad 2012-02-24 09:47:48 i Allmänt

20120223_160341 (MMS)

Titta in mina fina pojkar! Kläderna är i från Kappahl som jag visat i bloggen förr på min "vill ha lista". Igår köpte jag dressarna till mina fina pojkar och de blev så söta. Jag gillar verkligen färgerna på dessa, är de inte fina?

Solen lyser och himlen är blå!

Publicerad 2012-02-23 19:16:44 i Allmänt

20120223_125623 (MMS)

Trots att Alvin har feber tog vi oss en riktig lång promenad i det sköna vädret. Uppåt 10 + blev det och all snö är i stort sätt helt borta. Fåglarna kvittrade och solen lyste en varm, förstå vilka vårkänslor man fick. Nu hoppas vi på fler sådana dagar. Idag tog vi oss till ett apotek och handlade Alvedon till stackars Alvin som nu har 40,3 i temp. :( Nu blir det att pyssla om vår sjukling som bara vill sova när minstingen vill busa.

Sverige har fått en prinsessa!

Publicerad 2012-02-23 08:37:15 i Allmänt

Tidigt i morse föddes en normalviktig och lång liten prinsessa och jag gissar att hon är hur fin som helst. Prins Daniel höll en presskonferans kl 07:00 i morse där han berättade att en prinsessa var född och att både hon och mamman kronprinsessan mådde bra och allt hade gått fint. Prins Daniel visade ett stort leende och gråten var i halsen av stolthet av att ha blivit far. Det var himla roligt att se och sedan man själv blivit förälder förstår man verkligen den där stoltheten så man själv blir så rörd att man ryser. Ett stort grattis önskar jag nu kungafamiljen! Här har vi mina små prinsar. :)

Milo 7 månader

Publicerad 2012-02-22 10:33:00 i Milo <3

Idag är dagen då Milo fyller 7 månader. Förstår ni vad det innebär? Jo att det var hela 7 månader sedan han kom till världen och att det bara är 5 månader kvar tills han fyller 1! Den där pausknappen efterlyses fortfarande mina vänner! Det nyaste Milo börjat med är att säga "Gagga" men denna månad har han också lärt sig krypa, sätta Sig själv och ställa sig upp och gå med hjälp av möbler. Han lyssnar också väldigt bra på sitt namn och även mitt (alltså mamma). Milo gillar mat, gröt och välling(!). Ja, ni hörde rätt. Milo har äntligen börjat gilla välling och dricker nu det varje morgon och kväll. Detta innebär ju att jag inte ammar så mycket längre utan ändast någon gång på kvällen/natten och tidig morgon. Min lilla bebis börjar bli stor!

Idag hade Milo äntligen tid för sitt läkar...

Publicerad 2012-02-21 21:11:46 i Allmänt

20120221_121821 (MMS)

Idag hade Milo äntligen tid för sitt läkarbesök. Det har nämligen blivit framskjutet en hel månad nu då Milo var sjuk första gången sen BVCsköterskan och tillsist läkaren Som tur var va vi alla friska idag. Allt såg så bra ut och kurvan följde han som vanligt finfint. Milo hade växt ca 3 cm och gått upp ca 500 g sedan sist vi mätte.

Det där med välling

Publicerad 2012-02-21 09:00:00 i Milo <3

Jag har fått träla lite med Milo för att han ska ta välling. Det är inte så att han inte tar flaskan för det har alltid gått bra med vatten och fruktdryck. Nu efter ca 2 månader går äntligen vällingen ner. Det tog nästan exakt lika lång tid för Alvin med (från 6 månader till 8). Allt annat har gått jätte bra men just välling har varit svårt att gilla, sen vill de inte sluta istället! ;) Alvin slutade ju i sommras med vällingen. Nu får vi se hur länge vällingen kommer vara Milos vän. Kanske blir det lika länge som Alvin får hoppas det inte blir lika mycket bara.

Mmmmm!

Publicerad 2012-02-20 14:55:00 i Tips

Här om dagen kokade vi soppa på potatis och purjolök. För att få lite sting på den hade vi i en klick dijon senap. Till soppan bakade vi även ett vitt bröd som verkligen är ett måste till soppa eller iallafall pricken över i:t. Även Milo fick god mat här om dagen då vi kokade kalops på potatis, morot och nötkött. Till kryddning använde vi oss av kryddpepparkorn och lagerblad. Vi brukar också spara lite av kokvattnet att ha i puren och sen har jag i en liten klick smör också. Milo älskade det och det var även Alvins favorit som liten bebis.

Milo kan!

Publicerad 2012-02-20 09:03:15 i Milo <3

Milo har lärt sig så mycket den här månaden. Han kan krypa, sätta sig upp själv och ställa sig upp och gå med hjälp av möbler. Åla har han kunnat i månader (3) och vända sig om från både mage och rygg sedan han var 8 veckor. Jag tror det är hans lilla vikt som är till hans fördel och att han alltid gillat att ligga på mage och träna. Sen har han ju också en storebror att härma och hänga med. Nu ska det bli jätte spännande att se vad som händer här näst i utveckligen. Tänk att min lille bebis snart blir 7 månader! .

Syskonkärlek

Publicerad 2012-02-19 21:13:22 i Barnen <3

Alvin har börjat att visa mer intresse för Milo nu. Milo har ju alltid lyst upp som en sol när han sätt brorsan medan Alvin inte visat lika mycket intresse då ändå Milo bara "låg där". Men nu när han kryper och går med hjälp av stöd och sätter sig ner själv kan de göra mer saker tillsammans. Nu river dom i "lekkorgen" tillsammans och Alvin visar hur man gör. Alvin slår sin bror med leksakerna ibland men han går också fram och pussas och kramas. Det är mycket "NEJ MILO", "INTE DEN/DÄR" och "DUMMA MILO". Men han går också fram och klappar honom på huvudet och säger "Älskar dig Milo", tröstar och säger "Inte farligt Milo" och ibland säger han stolt "Min lillebror"! Finns det något finare än syskonkärlek?

Söndag morgon

Publicerad 2012-02-19 08:27:37 i Familjeliv

God morgon mina kära läsare. Ännu en natt med god nattsömn. -Skönt! Däremot blev det att gå upp tidigt, första gången strax efter 5 för att ta hand om en bajsblöja, somnar sedan om vid 6 för att sedan gå upp någon gång över 7. Sedan Milo vakna har han bara krypit efter storebror som han gärna vill ska vakna. Han försöker både föra oväsen med rösten och med leksaker. Han börjar tillslut grina när jag drar tillbaka honom ifrån storebror när han för sjutielfte gången krypit dit. Han är lika envis som sin storebror börjar jag att märka. Idag jobbar Richard så det blir jag och barnen, vad vi ska hitta på vet jag inte riktigt än. Snön smälte bort igår när regnet kom så det blir ingen pulkåkning iallafall. Kanske tar vi en skogspromenad eller bakar oss något gott. Igår hade Alvin haft det kul på kalaset och ville inte hem alls. "sova hos farmor och farfar" "hem till katten" och mycket mer fick vi höra. Det är roligt att det inte bara är mamma och pappa som gäller.

Jag ser det snöa!

Publicerad 2012-02-18 12:52:06 i Familjeliv

När det snöar ute passar vi på att åka pulka i backen. Alvin tycker att det är det roligaste som finns medan Milo inte förstår grejen med det alls. Han rör inte en min utan somnar nästan med detsamma. Inatt sov Alvin över hos mormor och nu ska han snart iväg igen. Farmor och farfar ska nämligen snart konma och hämta Alvin för kalas. Det blir alltså en massa Milo och mamma tid i helgen då Richard jobbar. Ikväll blir det att grilla!

Play time!

Publicerad 2012-02-17 15:00:39 i Familjeliv

Idag har syskongrabbarna lekt på olika håll igen. Alvin följde med moster till mormors jobb (förskola) och lekte med barnen där medan Milo lekte med Vilma på familjecentralen. Milo hadr jätte kul och skrattade mycket både på babysången och i hoppgungan. Vad jag har hört och sätt bilder på så har även Alvin haft det kul hos mormor och moster. Tror jag kommer ha två väldigt trötta grabbar här ikväll. Snart kommer pappa Richard och Alvin hem då blir det att ta en skogspromenad med Casey sen hade Richard och Alvin handlat lite gott till kvällen som vi ska tillaga. -Myspys ska det bli denna underbara fredag!!

Ännu en tand

Publicerad 2012-02-17 08:35:02 i Milo <3

Igår kom den andra tanden upp egemter (vänster sida) den första. Så nu har min lilla trollunge två små söta tänder i underkäken. Milo blir väldigt gnällig när tänderna kommer annars märker man inte så mycket mer. Alvin där emot blev väldigt dålig i magen och fick 38 graders feber under varje tandsprickning men var inte gnällig för det. Nu gör vi i ordning oss för idag ska familjen iväg på olika håll. Richard jobbar, Alvin ska följa med mormor till jobet (förskola) där vi har varit ett flertal gånger. Medan Alvin är iväg ska jag och Milo ner till öppna förskolan för lite bus. Vi ska även möta upp Christin och dottern Vilma. Ikväll har vi inget inplanerat så vi får se vad vi hittar på. Ser ni några tänder?

Hjälm?

Publicerad 2012-02-16 17:00:54 i Milo <3

Milo går omkring här hemma lite var stans, mot bordet, soffan, grinden you name it. Men saken är den att han fortfarande är rätt vinglig och trots det tror han att han kan gå utan stöd. lillkillen släpper alltså greppet från tex bordet och tror han kan ta de där få stegen över till soffan. Då säger det oftast pang bom om inte vi är snabba att ta emot. Det har gått så pass långt att han snart har hela huvudet fullt med bulor. Nu funderar jag på att köpa en såndär mjuk hjälm till stackarn. Jag köpte aldrig någon till Alvin då han var mycket stadigare och så släppte han inte taget förrän han kunde gå inte bara ett steg utan ca 10! Någon som kan rekommendera hjälmen till en 6 månaders bebis? Någon med erfarenhet?

kompis

Publicerad 2012-02-16 10:25:05 i Alvin <3

kompisar har blivit viktigt för Alvin nu och han pratar ofta om dom här hemma. Även på dagis har han börjat skaffa sig kompisar. Igår åkte Alvin pulka och lekte i parken med Leon. De är lite som syskon och bråkar lite med varandra men tycker om varann ändå. Busfrön!

Nyfärgad

Publicerad 2012-02-15 14:02:00 i Me, My self and I

För att få bort det röda valde jag en väldigt mörk färg, näst intill svart. Så här blev det iallafall, ska försöka komma iväg till frissan också och klippa bort lite av kaluffsen! :)

En pulkafärd

Publicerad 2012-02-15 12:27:38 i Allmänt

20120215_082748 (MMS)

Inatt har det snöat hela natten och det snöar fortfarande. För att vi skulle kunna ta oss till förskolan idag var jag tvugen att sätta barnen i pulkan då de inte hunnit ploga vägarna här än. Gissa om jag var svettig när jag var hemma ca 45 minuter senare? Det var bara att hoppa in i duschen men först färgade jag håret väldigt mörkt. När jag väl var fräch igen satte jag igång att damma, dammsuga och tvätta golven. Sen blev det lunch och sedan var jag tvugen att ta hand om disken för att sedan sätta igång en tvätt, hänga tvätt och tillslut vika tvätt. Känner nu att den där duschen i förmiddags var väldigt onödig för nu är jag lika svett och svettigare blir jag väl för nu ska Alvin snart hämtas igen!

Mys <3

Publicerad 2012-02-14 16:55:59 i Familjeliv

Denna romatiska dag har spenderats på flera ställen. Förmiddagen har vi som sagt var bara busat och på eftermiddagen åkte hela familjen ner till stan för att handla en hjälm till Alvin att ha i pulkabacken och semlor att gotta i oss hemma. Vi öppnade också lite paket som innehöll 6 st talrikar och mobilskal till Richard och mig. Alvin fick ett coolt glas med sugrör och Milo två snygga nappar. Nu ska vi ut och åka lite pulka i backen på gården. Vad har ni gjort denna romantiska dag?

Alla<3dag

Publicerad 2012-02-14 11:58:24 i Allmänt

20120204_120300 (MMS)

Idag är det alla<3dag och det firar vi med en massa paket! Milo har fått leka med kompisen Vilma och Alvin på förskolan och nu ska vi hem till pappa och göra pizza (behöver jag säga att de ska vara hjärtformad?) för att sedan öppna de fina paket jag köpt till min älskade familj.

En dag på badhuset

Publicerad 2012-02-13 15:48:08 i Allmänt

20120213_110534 (MMS)

Idag är pappa Richard ledig så då drog hela familjen till badhuset för en massa bus och plask i crocoland. Vi träffade också på ett par vänner med deras kids där. Det blev en mycket rolig dag idag med mycket lek. Behöver jag berätta att grabbarna (okey, jag med) är trötta efter denna dag på badhuset? Resten av dagen/kvällen blir mycket sannorlikt att spenderas i soffan. :)

Stora Milo

Publicerad 2012-02-12 12:03:42 i Milo <3

Nu är verkligen Milo min stora bebis. Han är 1/2 år, fått en tand, sitter själv, ställer sig upp själv, går med hjälp av möbler, kryper (ja, igår var den riktiga premieren) äter riktig mat, babblar och mycket mer. Tänk att så mycket kan hända på 6 månader. När Milo ställde sig upp sa jag till Alvin -titta så stor Milo är! Då svarar han -Milo är liten mamma! Hehe han förstod inte alls vad jag menar. Han är ju liksom en pluttig bebis ju. :)

Våran lördag

Publicerad 2012-02-11 13:28:46 i Allmänt

20120211_100804 (MMS)

När pappa Richard sover efter en natt på jobbet beger sig resten av familjen ut. Barnens moster, jag och barnen tog med hundarna till mormor där vi lekte lite på gården innan vi tog en skogspromenad. Fy satan vad kalt vi har det i vårt avlånga land. Snacka om att jag längtar till våren! Idag har vi inte så mycket inplanerat då barnen är lite smått förkylda. Tänkte bara laga lite god mat, närmare exakt fläskfile, bakpotatis och skagenröra och blåbärsmilkshake till efterrätt. Sedan drar ju Richard för ännu en natt på jobbet sedan är han ledig fram till tisdag. Trevlig helg på er!

klåfingrig

Publicerad 2012-02-10 13:36:00 i Allmänt

20120208_194358 (MMS)

Igår var Milo verkligen på allt! När han satt i sin gå-stol välte han ner en kruka som stod på tv-bänken. När Milo ålade omkring på golevt välte han tidningskorgen över sig. Nu har han ju också börjat ställa sig upp vilket gör att han får tag i fler saker en vanligt, tex det som finns på vardagsrumms bordet då det är så lågt. Här har Milo ställt sig alldelses själv och är hur stolt och glad som helst!

Framkallning av foton

Publicerad 2012-02-09 09:10:00 i Allmänt

Jag är så grymt dålig på att framkalla bilder alltså, ändå tar jag flera styckna varje dag. Förra veckan var jag duktig iallafall och tog ut de första fotona tagna på minstingen i familjen och så förstorade jag upp två stycken och satte upp på väggen i sovrummet.

Igår framkallade jag ytterligare 100 foton från FUJI då man ändast behövde betala portot på 29 kr, bra deal tyckte jag iallafall. Det ska bli kul att få hem och ficka till i våra fotoalbum. Var ju tvugen att kolla igenom våra fotomappar på datorn genom åren och hittade några fina (dock mobilfoton) på vår då lilla 1-åring. Så stor han blivit sen dess.

Alvin när han tar sina första steg

Alvins första smakprov på svartavinbär

Alvin som staty på landet ;)

Nytt i garderoben

Publicerad 2012-02-08 14:57:00 i Kläder

Nu har Milo fått lite nytt i garderoben också. Detta tyckte jag var fint från Kapphal som fick bli Milos, som han blev jätte fin i (Han har det även i svart).


Nu funderar jag även på att köpa denna med. Vad tycker ni?

Saknar <3

Publicerad 2012-02-08 08:19:00 i Sarah talar

Nu när det är som kallast ute i vårt landskap så är det lätt hänt att man drömmer sig bort till varmare breddgrader, i mitt fall har jag börjat tänka på Ekön. Förr i tiden då min far levde hade vi en husvagn i skärgården, från jag var 15-16 som vi sålde år 2009. Alvin spenderade alltså sin första sommar där. Ekön har en speciell plats i mitt hjärta, det är där jag trivdes som bäst. Vi åkte även dit i somras där vi handlade lite fisk och räkor och plaskade lite i havet.

I just love the place!
2009


2011

Hej då vaggan!

Publicerad 2012-02-07 15:06:00 i Milo <3

Idag har Milo sagt hej då till sin fina, mysiga vagga. Eftersom Milo ställer sig upp nu är det bäst att ställa undan den nu. Spjälsängen är också sänkt till lägsta nivå. Mammas bäbis börjar bli stor!

Nu pockas vaggan ner med sorg i hjärtat, jag och barnen älskar vaggan. Den är ju så fin och så bra att ha. Jag brukar bara lägga ner Milo där när han är trött så somnar ha av sig själv, kanon ju! Lika dant om han sover och är lite orolig och vaknar lite då och då är det perfekt att lägga ner honom i vaggan och bara gunga när han är påväg att vakna, då somnar han snabbt om igen. Den vaggan har aldrig gjort oss besvikna. Nu har vi iallafall sagt hej då till den. =(

Min roliga herre

Publicerad 2012-02-07 09:25:09 i Alvin <3

Alvin bubblar på rätt mycket här hemma och säger så mycket roliga saker. En kväll när jag tränade (stod i plankan) frågade han om jag tränade foten. När Alvin vill se på skönheten och odjuret säger han att han vill se "mamma & tiger" vilket jag tar som en stor komplimang! När jag bara "råkade" kalla min hund för dumhuvud när hon busade lite väl häftigt frågade Alvin om hon hade ajaj huvudet. Mammas sötis!

Tyvärr kommer jag inte på något mer just nu måste börja skriva ner allt roligt han säger direkt.


(Någon som vet varför bilderna lägger sig åt fel håll när man bloggar från internet på telefon? Skit störigt juh!)

Tand & Kalas

Publicerad 2012-02-06 08:35:00 i Familjeliv

Igår fick Min lilla Milo sin första tand i underkäken. Tyckte det var lite vasst när han bet mig i fingret i more. Dock kom den inte helt oväntat utan jag har sätt att han varit rätt röd o svullen där och han har bitits fanatiskt på allt han kommer åt.

Igår hade vi också kalas för vår Richard som fyllt år. Vi stod hela förmiddagen och bakade bullar och kokosbollar (vilket jag tyvärr glömde fota) som blev himla gott att mumsa på sen. Richard fick en massa fina saker som bla salt och peppar kvarn av märket Anders Petter som han önskat sig, pengar, rött vin av Per Morberg och  Lendin, kläder, plånbok och ett grillsätt med öl, grillolja, kol och hela kittet. Behöver jag säga att Richard blev mer än nöjd? :)

Ser ni någon tand? ;)

En nöjd Richard


Tre rätters

Publicerad 2012-02-05 21:12:42 i Festligheter

Igår bjöd vi som sagt på tre-rätters middag. Vi serverade toast skagen till förrätt tillsammans med välkomsdrinken och till varmrätt serverade vi potatisgratäng, övbiffrolad med vitlöksost och en grönsallad med rött vin. Till efterrätt blev det bananpaj med vaniljglass och vitt vin. Vi blev mycket nöjda över vår precision i köket och vi fick flera tummar upp av våra gäster vilket var himlans roligt.

Efter middagen slog vi oss ner i soffan tillsammans med chips, godis och valfri dricka och avslutade kvällen någon gång efter 01.00. Nu ser vi fram emot nästa gång vi ses vilket blir på krogen den 25:de. ;)
Ser vi trötta ut? :P

Middagsbjudning

Publicerad 2012-02-05 08:01:52 i Festligheter

Igår bjöd vi hit ett par kompisar på trerätters vilket blev super gott om man får säga det själv. Såklart serverades det också vin och öl så Milo fick nöja sig med ersättning igår vilket gick förvånansvärt bra. Kvällen slutades dock proppmätta och belåtna någon gång efter 1. Behöver jag säga att vi hade trevligt? :)Home party

Publicerad 2012-02-03 22:20:53 i Shopping

Ikväll har jag varit på home party hos mamma. Som vanligt visades det en massa fint men allt kan man ju inte köpa. Det blev iallafall en fin skål och dekorations hjärtan och eventuellt ett par fina färgglada muggar. Mamma bjöd på en massa ost, kex, frukt och vin med som både var mycket gott och trevligt. Nu längtar jag tills jag får hem beställningen vilket kunde ta två veckor.

VARFÖR HAMNADE KORTET UPP OCH NER?!!

Samsung galaxy s2

Publicerad 2012-02-02 10:36:00 i Shopping

Jag har nu övergett min kära Iphone och bytt ut den till en samsung. Än vet jag inte om jag är nöjd, tar ett tag att vänja sig kan jag tänka mig. Hoppas självklart att det var rätt val för mig just nu. Abonnemanget gick ut så det var dags för en ny, min Iphone var inte heller i bästa skick om man säger så. Hade Iphone 5 varit ute på marknaden hade jag lätt tagit den då jag älskar Iphone och har aldrig haft en bättre telefon. Tyvärr tyckte jag inte att den nyaste Iphone 4s hade så mycket att erbjuda och Samsungen var överlägset mycket bättre. Den har också större skärm ( vilket är ett plus om man ska se på film) och man kan ladda ner serier/filmer utan att krångla som man var tvungen med Iphone. Telefonen är den bästa ute på marknaden just nu!

Så här ser min nya leksak ut

Milo kan själv

Publicerad 2012-02-02 10:00:34 i Milo <3

Igår sov Milo bara en gång på fömiddagen. Det är egentligen inte så bara då han sov i närmare tre timmar. Detta gjorde att han inte sov någon gång på eftermiddagen utan att han somnade tidigt (kl 19) på kvällen istället. Detta gjorde i sin tur att han vaknade tidigt i morse, närmare exakt kl 06.30. Det innebär att jag och Milo fick lite egentid i morse. Jag tog fram böcker och la mig på mattan. Då ställer sig Milo i krypläge och kryper upp i mitt knä för att sedan ställa sig upp med hjälp av att han håller i mitt ben. Allt detta fick jag såklart med på film också då jag var snabb med att ta fram mobilen. Han börjar bli stor min lilla kille!

Här står en glad Milo i soffan

Träff på familjecentralen

Publicerad 2012-02-01 12:21:55 i Allmänt

Efter att ha lämnat den stora grabben på förskolan gick jag och Milo vidare till öppna förskolan där vi träffade Christin och Vilma för lite bus och lunch. Det blev ingen lång stund, två timmar går rätt fort. Vi hann iallafall med bus med de andra barnen och babysång innan lunchen. Efter maten var båda barnen rätt trötta så vi lyssnade på dom och drog oss hemåt. Får bli en träff nästa vecka med mer bus.

Nu ska vi strax hämta Alvin sen ska vi eventuellt ta oss en promenad till posten. Tjingeling!

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela