Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

1 adventsmys

Publicerad 2015-11-29 15:17:05 i Allmänt

Oj vad tiden går. Så var det dags att tänds första ljuset i advent idag. 
 
Barnen sov över hos mormor i helgen och bakade lussekatter och pepparkakor som vi fikade på idag.
 
Myspysigt men jul!
 

Bulle i ugnen

Publicerad 2015-11-27 13:12:00 i Graviditet nr 3

Jupp då var det dags även för er att få veta varför jag är sjukskriven sen en månad tillbaka. Alvin och Milo ska bli storebröder till sommaren. Är gravid i v 12 och mår skit som vanligt. Trots medicin och vila kräks jag flera ggr per dag sedan v 6. Det är skit! 
 
Alvin och Milo (vi päron med såklart) är så glada och stolta. De frågar efter bebis och vill att jag ska må bra varje dag. 
 
Nu vet ni iaf varför jag helt plötsligt försvunnit från sociala media. Hihi ;P Hoppas dock jag blir bättre snart så jag kan uppdatera er lite mer.
Ultraljud i v 8. Bebis ser ut som en liten böna hihi

Julmarknad

Publicerad 2015-11-26 19:57:03 i Barnen <3

Idag var den här familjen på julmarknad där vi bodde förut. Barnen fick lämna önskelistor till tomten i utbyte mot en påse med festis, frukt och russin. Nu hoppas barnen på många julklappar i år.
 
 

Klippning

Publicerad 2015-11-24 13:07:35 i Allmänt

Idag var det Alvins tur att gå till frisören o bli korthårig. Nästa gång är det Milos tur att klippas (fast det gör jag ff själv). Jag får se när jag orkar åka iväg men innan jul hoppas jag iaf. 
 
 

Tufft

Publicerad 2015-11-18 18:40:17 i Allmänt

Just nu är livet rätt tufft. Jag är sjukskriven sen några veckor tillbaka och min fina kusin gick bort här om dagen, ja livet är inte lätt just nu. 
 
Som tur var har jag fina kompisar som lyser upp vardagen åt mig. 
Titta vad grejer jag fick!

Friska (en så länge)

Publicerad 2015-11-16 19:08:00 i Allmänt

Känns som det borde ha kommit en del sjukdomar nu som feber, influensor, vattkoppor osv i våra skolor och förskolor? Är de pga att hösten har varit ovanligt varm i år som vi har blivit bevarade från sjukdomar? Vilket fall så är jag tacksam för det. Bara att hålla tummarna att det håller i sig med. Speciellt med tanke på alla roliga aktiviteter vintern brukar bjuda på.
 
Helgmyser

Fuck Cancer!!!

Publicerad 2015-11-13 19:13:00 i Allmänt

Jag vet inte hur många inlägg jag gjort här på bloggen som börjar med "fuck cancer". För många känns det som.
 
Jag har ju skrivit om min fina kusin som fick en agresiv form av cancer i magen när hon var gravid. Beskedet fick hon någon dag innan jul och nu har hon inte mycket tid kvar. Hon gifte sig här om dagen samtidigt som de döpte sin dotter. Nu ligger hon alltså på dödsbädden.
 
Fast hon är min kusin har vi mer vuxit upp som syskon, så nära var vi i släkten. Det var alltså inte bara högtider och semestrar vi firade ihop utan vi träffades även i stort sätt varje helg/ledig tid också. 
 
Eftersom jag är något år äldre kommer jag ihåg när jag fick ta med dig till affären för att handla upp din tjugolapp du fick till lördagsgodiset. Vi handlade upp den på kronan. Jag minns också hur du rymde hem till oss (vi bodde med en gata emellan på den tiden). Och när vi fick bla en ciderflaska (alkoholfri) av farmor på en påsk (var runt 11-13 år) och tyckte vi var vuxna. Men bästa minnet är när du ville åka i våran bil i Danmark och sitter mellan mig och syrran. Du ber mig veva ner rutan på motorvägen för att spotta och får allt tillbaka i nyllet. Haha
 
Nä livet är bra orättvist, vi skulle ju fortsätta med våra traditioner med julmarknader i Stockholm. Varje gång vi åker förbi resecentrum undrar barnen när vi kan åka till er nästa gång. Nu måste jag berätta för dom att det aldrig mer kommer hända.
 
Fy fan vad livet är orättvist, fuck cancer, jag hatar dig!
 

30 år!

Publicerad 2015-11-07 18:02:00 i Allmänt

Idag hade min familj planerat in min 30 års dag i detalj. Vi skulle äta en god frukost ihop hela familjen för att sedan lämna grabbarna hos deras farbror.
 
Sen ner på stan för ett besök hos frisören för klippning och färgning. Sen skulle vi ta en mysig lunch på något mysigt hak. Sedan var det visst naglarna tur att bli fina osv osv. Så skulle denna dag sett ut om jag och Alvin hade varit friska idag.
 
Ist blev det en lugn fika här hemma och paketöppning så jag och A fått vila (A har typ sovit hela dagen tack vare sin migrän).
 
Nu var man iaf 30! 
 

Adventskalender

Publicerad 2015-11-03 18:38:13 i Allmänt

Choklad och tv-kalender har vi alltid hemma till jul. I år blev jag dock sugen även på denna, ja främst till mig då ;)
 
Bild tagen från googel

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela