Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Kolmårdens tropicariom

Publicerad 2014-07-30 19:57:06 i Familjeliv

Idag gjorde vi en utflykt till Kolmården igen för ett besök på tropicariet. Grabbarna tog med sina plånböcker för att göra av med lite födelsedagspengar, vilket blev några smådjursleksaker. Hajarna var roligast även denna gång tyckte grabbarna!
 

Semester i Skärgården

Publicerad 2014-07-25 21:35:00 i Festligheter

Imorse packade vi bilen full och åkte iväg på semester i skärgården. Vi hyr en stuga i Sanden med hela tjocka släckten typ, naevars, men med mamma, syrran och hennes sambo. Vi har havsutsikt från altan och bor i en helt nybyggd stuga med eget kök, toalett och dusch. Så himla lyxigt!
 

Vilken dag!

Publicerad 2014-07-24 23:19:30 i Festligheter

Denna torsdag började med en liten lekdejt på himpa med ett helt gäng kompisar. Det var riktigt roligt och trevligt för både barn och vuxna. På kvällen hade jag sedan en dejt med tjejorna på stan. Det blev ryggbiff och drinkar, riktigt mumsigt! 
 

Ännu en dag i Skiren

Publicerad 2014-07-21 19:19:39 i Familjeliv

Vi har verkligen funnit våran favorit sjö nu kan jag säga! Eftersom vi hade en sådan underbar dag vid Skiren igår åkte vi tillbaka idag med för att spendera närmare sex timmar där, ändå ville inte grabbarna hem sen! 
 

Östergötlands finaste badplats

Publicerad 2014-07-20 22:46:00 i Familjeliv

Denna härliga dag spenderade vi i Skiren i Getå som måste vara Östergötlands finaste sjö. Vi tog med oss picknickorgen och vattenleksakerna till en ö nära stranden och spenderade många timmar med sol, bad och lek där. Dit måste jag verkligen åka tillbaka till typ redan imorgon!
 
 

Grillkväll

Publicerad 2014-07-19 22:35:12 i Festligheter

Nu är vi ute på vårt landställe igen där mormor, moster och Christian väntade på oss för en grillkväll med lite dart som fick avsluta kvällen, iaf för oss brudar då grabbarna gick ner till viken och fiskade abborre medan vi fortsatte kasta pil. Nu hoppas vi på en god lunch på abborre och färskpotatis imorgon!
 

Ute på landet!

Publicerad 2014-07-19 14:50:07 i Allmänt

Igår drog vi ut till farmor och farfars land för en natt i gäststugan. Vi fikade på paj och drog upp potatis för att sedan ha grillkväll och picknick vid Skirens bad. Spertrevligt!
 

Mårängen

Publicerad 2014-07-17 14:34:44 i Allmänt

Vi fortsätter att spendera våra soliga dagar vid olika sjöar och idag blev det mårängens camping och bad. Vi tog med picknickorgen och mumsade sallad i solen mellan doppen i det blå. Härliga sommardag!
 

Cykelkillen

Publicerad 2014-07-14 20:46:32 i Alvin <3

Nu när Alvin lärt sig cykla gör han inget annat! Undrar när vi får honom i säng ikväll? Om han fick bestämma skulle han nog vilja sova med cykeln ;)
 

I skärgården

Publicerad 2014-07-13 11:57:00 i Familjeliv

Igår åkte vi ner till skärgården för att spendera dagen på Ekön. Alla hängde med, mamma, syrran och hennes sambo. Först åkte vi ut till Fyrudden och köpte rökta räkor, lax och makrill med tre olika aioli och bröd. Sedan åkte vi till Eköns camping och badade i havet som var helt underbart härligt. Skulle kunna badat hela dagen lång!
 

 
 

En kväll på stan

Publicerad 2014-07-11 23:09:00 i Festligheter

Idag bjöd mamma oss på ett restaurangbesök på butlers (favorit stället). Först beställde vi in en flaska bubbel för att fira lite som körkort, jobb och att mamma sålt huset osv. Sedan blev det vitlöksbröd och till sist en planka. Efterrätten bjöd sedan vi på enjoy. Sjukt rolig kväll blev det iaf, tack för det!
 

En Alvin dag

Publicerad 2014-07-10 22:13:00 i Familjeliv

Idag delade vi upp oss så Richard hittade på någonting med Milo och jag med Alvin. Alvin, jag och mormor gick då ner till caféet vid klipporna över bråviken och fikade. Sedan fortsatte vi eftermiddagen med att bada i bassängen och avslutade sedan dagen med att leka restaurang. 
Innan det spenderade grabbarna förmiddagen med mormor på stan. Där åt de lunch och shoppade kläder och skor. Gissa om de var glada när de kom hem, speciellt Alvin som är så klädintresserad och skor älskar han nog mest! Själv passade jag på att läsa och släppte inte boken förrän de kom hem. :)
 Underbara, härliga dag!

Ute på sjön

Publicerad 2014-07-09 21:17:05 i Allmänt

Vi fortsätter sola (i skuggan ;) och bada då värmen hållt sig kvar. Snacka om att man prickade in semestern I år!
 

Playdejt

Publicerad 2014-07-08 19:07:25 i Allmänt

Idag kom kompisarna och hälsade på för sol och bad med oss. Grabbarna tyckte det var jätte roligt och leker nu att leksakerna heter Milou som ena kompisen hette. De hoppas att vi kan leka snart igen och eftersom vi är lediga i en månad till hinner vi nog få till mer träffar!
 

Sol och bad

Publicerad 2014-07-07 18:48:00 i Allmänt

Här tar vi verkligen vara på våra fina dagar med sol och bad vid olika sjöar. Idag var vi i Klarsjön och hade skoj. Vi var där hela dagen där vi solade, bada, fikade och kastade boll mm. Imorgon blir det ännu mera bad!
 Här om dagen var vi också iväg  och bada och hade så här härligt!
 

Minigolf

Publicerad 2014-07-06 22:10:59 i Allmänt

Uuuj, vilken rolig dag. Först delade vi upp familjen då pappa och Alvin gick på bio medans jag och Milo åt glass och busade intill Bråviken. När alla var samlade igen drog syrran och jag ner till båthamnen och käkade pizza och spelade minigolf -så kuuuuul!
 

Sommarlista

Publicerad 2014-07-04 20:16:00 i Allmänt

Snodde en sommarlista från spiderchick som så många andra bloggare.
 
Hur ser dina planer ut för sommaren? 
Jag ska verkligen ta vara på våra fina dagar med sol, bad och dagsutflykter.
 
Inbokade resemål?
Förutom Kolmården och andra dagsutflykter har vi bokat en kryssning för en weekend till hemlig destination (50-årspresent).
 
Vilken är den bästa sommarfrukosten?
Knäcke med gårdagens ägg och gräslök (från sill och potatisen).
 
Blir det någon festival i sommar?
Nej, men skulle gärna velat.
 
Vad vill du helst grilla?
Grillspett med paprika, champinjoner, majskolv, korv, fläsk och nötkött.
 
Vilket är favoritplagget för sommaren? 
Byxdressen!
 
 
 Äger ett par styckena och bara älskar dom, luftiga och allt i ett -perfekt för en varm sommar dag!

Kolmårdens djurpark

Publicerad 2014-07-04 09:44:16 i Allmänt

Min första semesterdag spenderade vi i kolmårdensdjurpark. Vi gick in i hagen och klappade bl.a. får och grisar, lekte i bamsesvärld, gick på sälshowen, delfinshowen och avslutade dagen med linbanan över bla björnarna och lejonen. Vilken härlig första Semesterdag!
 
 

SEMESTER

Publicerad 2014-07-03 15:48:00 i Allmänt

Igår jobbade jag min sista arbetsdag innan semestern. Vi hängde i vasaparken där även grabbsen och moster var och lekte. Efter arbetet tog vi en kvällsfika på altanen i solen. Tänk att vi har nu 5 härliga semesterveckor framför oss. Vad vi ska njuuuuta!
 

En dag på jobbet

Publicerad 2014-07-01 20:48:01 i Allmänt

Alvin fick följa med mig på jobbet idag. Vi gick till stranden och bada och hade skoj hela förmiddagen. Efter lunch var vi ute och spela tennis. Imorgon är sista arbetsdagen innan semestern och då hoppas jag på flera utflykter!! :)
 

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela