Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Casey 11 år

Publicerad 2015-10-31 09:16:00 i Allmänt

Imorse firade vi Casey som fyller 11 med leverpastej och ost. Tänk om man va lika pigg som henne när man är 77 år. 
 
Barnens gammelfarmor fyller också 77 år så det blir mycket kalasande idag.
 

Härliga höst

Publicerad 2015-10-25 16:00:13 i Allmänt

Igår var vi på paprikaklubben  med barnen där de fick ballonger,  ansiktsmålning, fiskdamm, varmkorv och handla pumpa för en liten peng. Nu har barnen en varsin pumpa vi kan forma till halloween.
 
Idag har vi njutit av solen, dock blåser det rätt kraftigt idag med. Vi har begravt hos under löv för att leka kurragömma och promenerat.
 
Imorgon är vi lediga då det är höstlov. Kanske gör vi en dörrkrans lr annat roligt pyssel. Den som lever får se! :)
Nu rullar grabbarna köttbullar i köket medan jag glor på sista avsnittet av new girl .

3 barns morsan

Publicerad 2015-10-23 18:53:00 i Allmänt

Idag kom Lea till oss tidigt i morse då föräldrarna åkte vidare till Ullared. Hon ska sova över till i morgon så grabbarna är överlyckliga här. Vi har gått promenader i solen och fredagsmyst i soffan med lekar och gottgott till "Rädda Willy". Nu la jag ner Lea i våran säng och sjöng typ en sång så vände hon sig om och somnade direkt. Helt slut efter en dag med familjen tajkon! ;P
 
 

Hos kusinen

Publicerad 2015-10-21 16:14:20 i Allmänt

Idag slutade jag vid lunch igen så för att låta pappan i huset sova gick vi hem till moster och Lea ist. Mys pys, nu längtar vi till helgen för ännu mer mys!
 
 

Stay in bed

Publicerad 2015-10-18 15:24:00 i Allmänt

Det blev en lugn helg denna helg då vi hade fullt upp med renovering av sovrum och en shoppingdag i ullared förra helgen och kvällsmöten under veckan osv kände jag mig helt slut.
 
Nu har jag tagit det lugnt hela helgen. Alvin har haft ont i huvudet så vi har inte lämnat hemmet utan bara bakat pizza, skrivit kärleksbrev och sett på film typ. Vi hade planer på att se legoutställningen men det vågade vi inte oss på när Alvins huvudvärk börjar. Då är det bäst att bara ta det lungt. 
 
 

Burr vilken höstdag

Publicerad 2015-10-14 15:31:05 i Allmänt

Trots att termometern visar 10 grader är det riktigt ruggigt ute. Det är väl kanske för att solen inte visat sig en enda gång ute. Vilket fall som helst stannade vi i lekplatsen för lite mellis idag. Sen ska jag tillbaka till jobbet för föräldramöte.
 

Kattmaffian

Publicerad 2015-10-12 17:56:27 i Allmänt

Här i Pryssgården kryllar det verkligen av katter och det kommer näst intill alltid fram någon som vill hälsa när man går på promenad. 
 

Shopping i Ullared

Publicerad 2015-10-10 20:20:53 i Allmänt

Idag blev det ännu en biltur och den här blev lite längre, nämligen till Ullared. Vi lämnade dock barnen hos farmor och farfar innan och hunden hos moster medan mormor följde med oss för shopping. Så kul och skönt att julklapparna iaf till barnen i familjen är färdiga.
 

Ny bil och renovering

Publicerad 2015-10-09 22:58:00 i Home sweet home

Idag hämtade R en ny bil, tyvärr är den bara vår under helgen. Så vi åkte och lämnade barnen hos mormor så vi kunde tapetsera sovrummet. Nu ligger vi äntligen (dock till barnens besvikelse) nerbäddade i vårt sovrum igen ist för på golvet hos barnen.
 
 
 
 
 

Kort VS Långt

Publicerad 2015-10-08 16:21:00 i Allmänt

Nu var det 3 månader sedan jag klippte mig och varje gång jag plattar håret ser jag hur långt det blivit. 
 
Barnen på jobbet frågade om jag hade borstat håret idag iom att det var rakt. ;P
Augusti          september                 oktober
 
Nu blir jag ju sugen på att klippa det igen, men den här gången i någon "busigare" frisyr. Här är några kändisar som klippt av sig håret som jag tycker är inspirerande.
 
 

Grannkatterna

Publicerad 2015-10-07 19:08:26 i Allmänt

Vi har många katter som springer omkring här ute där vi bor. Eftersom vi har dynorna på vårt matsalsbord 24/7 på altan ligger det speciellt en katt här i stort sätt varje dag. Det ser vi på allt hår den lämnar efter sig bla. Den har tydligen också lärt sig våra tider vi brukar komma hem för då står den och vill bli klappad vid oss. Den är så kelig denna katt, den stryker sig och rullar runt i massor. Vi har fler katter men de brukar inte alltid komma fram och hälsa som denna.
 

Tillbaka i vardagen

Publicerad 2015-10-05 19:49:00 i Familjeliv

Äntligen var vi tillbaka i skolan/fsk igen efter allt vi varit med om den senaste tiden med olika sjukdomar. 
 
Grabbarna cyklade lyckliga till skolan/fsk efter 2 veckors frånvaro.
 
Själv har jag haft planeringsdagen på jobbet där vi planerat en massa roliga saker inför denna termin. Så kul och mysigt det ska bli med halloween och julpyssel igen. Kan inte fatta att högtiderna redan är här snart igen. Hur kan tiden gå så fort?
 
 

Sköna lördag

Publicerad 2015-10-03 18:52:36 i Allmänt

Idag har vi verkligen tagit vara på det sköna vädret vi fick idag. Vi har tagit två långa promenader och myst hela dagen med mormor. Vi har också börjat med renoveringen på våra sovrum. Första rummet blir vårat sovrum.
 
 

Bärplock på landet

Publicerad 2015-10-01 18:14:00 i Allmänt

Efter jobbet idag åkte vi ut till landet för att plocka björnbär få Alvin mår bättre idag. Shit så mkt bär det kom i år, så kul för barnen att plocka och nyttigt att äta.
 
 

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela