Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

resfeber?

Publicerad 2008-11-23 16:06:00 i Resa

Ja, nu är det inte långt kvar tills vi får se sommarn igen. Denna gång i Cypern, och jag längtar som en galning. Så skönt det ska bli att slippa minusgraderna. Men nu till problemet, jag vet nämligen inte vad jag ska packa med mig lr hur mycket fickpengar jag behöver i två veckor, hmmm. Jag har googleat som en galning men det står inte mycket om resor till cypern på vintern. Det jag vet är att det är 20-25 grader i skuggan (svensk sommar) och prisena är som här i sverige. alltså får jag tänka att packningen ska se ut som två veckor på öland i juli månad? :S ajja det får lösa sig på nåt sätt.

Från det ena problemet till det andra. Hur ska jag klara mig utan Casey fläjs i 2 veckor? Det känns verkligen jätte tråkigt att behöva åka ifrån henne och inte få spendera jul och nyår med henne. Men jag vet ju också att hon är i goda händer och hon kommer att få 2 jätte roliga veckor med Malin. Tack för det! :D Annars skulle vi aldrig kunnat åkt.

Bara att hoppas på att jag mår bättre snart också. I helgen har jag mått relativt bra efter att spenderat 95% av dyngnet i sängen i 3 veckor nu. Men nu börjar jag känna att vanliga jag är tillbaka. Förutom en stor skillnad då, då!! ;)
en del har säkert listat ut vad, vet att 2 st redan gjort det. =)

vilken helg.

Publicerad 2008-11-02 17:38:33 i Allmänt

I fredags fyllde min Casey fläjs 4 år. Ja, tiden går verkligen jätte fort. Det känns som det var igår jag fick hem min lilla hundvalp. -Den bästa dagen i mitt liv. =) Kalas blev det såklart på 4års-dagen med tårta och presenter.

Igår var vi på examensfest hos min moster som är färdigutbildad lärare nu, så där flödades det av skumpa! -Mycket trevligt.

Idag fyller Richards farmor 70 år. men det är väl ingen ålder idag. Blir ju bara vanligare och vanligare att man blir över 100. Därimot ökar ju också bla hjärtsjukdomar och cancer också. Man får nog försöka vara så hälsosam man kan utan att glömma att leva, så tror jag allt ska gå bra. Tycker det är så intressant att höra någons historia som föddes 1938 så
som Richards farmor. Eftersom jag inte har någon mormor eller farmor kvar i livet tycker jag att det är extra roligigt att få prata historia med henne. Så ni där ute som har kvar era mor- och farföräldrar, glöm inte bort att dom finns och glöm inte att värdesätta dom!

ja det var en fullspäckad helg med mycket happenings men det lär det bli nästa helg med för då fyller nämligen jag 23 år!


Här äter casey hennes födelsedagstårta!

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela