Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Sommarlov!

Publicerad 2012-05-31 16:02:43 i Familjeliv

Idag var Alvin för sista dagen på förskolan innan lovet, så nu har vi 12 veckors sommarlov. När Alvin var på förskolan hängde Richard och jag med Milo på öppnaförskolan då Milo hade BVC tid där också. Tre centemeter hade han växt och 1,5 kg hade han gått upp. Mammas stora kille! Så nu har även Milo tagit sommarlov från familjecentralen ;) När Alvin hade hälsat fröknarna trevlig sommar kom Malin på besök med paket. En stor bil med släp fick han som han fortarande leker med ännu. Hon hade även med sig 5 kg rabarber så här kokas det saft och pajer gräddas i ugnen. Tack Malin för idag!

På shoppingrunda på stan

Publicerad 2012-05-30 13:04:46 i Shopping

Imorse efter vi lämnat "Baldermar" på förskolan tog resten av familjen en shoppingrunda på stan. Vi hittade lite kläder på H&M och fina färglada dricksglas på Åhlens. Sedan svängde vi förbi marknaden där vi handlade lite bär och grönsaker för att sedan avsluta rundan på Halvars där vi köpte oss en varsin glass. Nu ska vi hämta hem våran Alvin sen drar vi till Taporsbergs förskola för gårdsfest!

Pianots gårdsfest

Publicerad 2012-05-29 20:46:05 i Alvin <3

Ikväll hade Alvins förskola gårdsfest. Vi packade självklart picknickorgen och satte oss i solen. Fröknarna var utklädda till några av Astrid Lindgrens figurer då de sjöng och spelade teater för oss. Lotter och lek hade de också för oss. Självklart uppträde barnen också för oss med sång och dans. En trevlig kväll på förskolan med andra ord! och i morgon taggar vi inför nästa gårdsfest på min mammas förskola.

Firad på förskolan

Publicerad 2012-05-29 14:24:06 i Alvin <3

Idag har Alvin blivit firad på förskolan. De har haft kalas ute på gården där Alvin fått blåsa ut tre ljus. Tre balonger och ett kollage hade han fått. Alvin berätrade stolt om att de hade sjungit "ja må han leva" för Alvin och han berättade också om vad han fått. Direkt när vi kom hem sprang han till pappa och visade vad han fått. Nu taggar vi för gårdsfest på förskolan som är ikväll.

Nya leksakerna

Publicerad 2012-05-29 07:30:26 i Barnen <3

Alla presenter Alvin fick var mycket bra och han är väldigt nöjd och glad över dom och leker mycket med alla leksakerna. En favorit syssla Alvin gillar är att bygga tågbana och låta tåget köra på nya bron han fick till den men han har öven berg och andra roliga saker som låter när tåget kör förbi. Till och med Milo tycker det är kul att se när tåget åker och satt i flera minuter helt blixtstilla för att titta (säkert i 10-15 min).

Vilken busdag!

Publicerad 2012-05-28 19:35:05 i Familjeliv

Idag har vi busat hela dagen. Förmiddagen var vi på framsidan och hade vattenlek i solen. Vi plaskade och hade det skönt i solen. Pojkarna hade verkligen kul med deras gemensama födelsedagspresenter och kunde sammsas bra med dom. Efter lunchen tog vi oss en långpromenad med hunden så Milo kunde sova middag innan vi skulle träffa vännerna för mera bus i lekparken. Där sprang de omkring och rullade ner för kullen och hade det gött innan det blåste till ordentligt. Sedan blev himlen mörk och regnet var inte långt borta. Det var bara att ge oss i väg hem igen innan vi skulle bli dyngsura. Sedan kom födelsedagsbarnet hit med fika så vi kunde ge våra presenter. På förmiddagen hade pojkarna (okey mest Alvin) målat en teckning och sedan gick vi ut och plockade blommor till moster. I paketet låg en mascara, örhängen och nageldekorationer som vi vet att hon gillar. Sedan tog vi en promenad till mormor innan middagen. Nu är det slut med det roliga för nu är det dags för sängen. Natti säger vi till Alvin och Milo nu!.

Morsdag <3

Publicerad 2012-05-27 15:52:32 i Familjeliv

Nu har vi firat morsdag på landet hos Richards mamma och snart kommer min mamma till oss. Vi ska grilla lite kött och grönsaker på nya grillen. Pojkarna monterar upp grillen i detta nu och snart kommer mamma! <3

Restaurang besök

Publicerad 2012-05-26 20:20:24 i Familjeliv

Ikväll bjöd älsklingen mig på morsdagmiddag på Meze. 10 små rätter +grill mix åt vi. Shit så gott det var och shit så mätta vi blev! Det stället kan jag verkligen rekommendera, jätte mysigt! I morgon ska vi fira våra mödrar så min dag fick bli idag. Det är härligt med sådanna dagar tycker jag. :-)

Alvins födelsedags kalas

Publicerad 2012-05-26 00:26:35 i Alvin <3

Oj oj oj vilken dag! Alvin vaknar halv åtta på morgonen och gapar efter paket. Han var mycket väl medveten om att han fyllde år. Det var bara för oss att palla oss upp och hämta paketen. Efter paketöppningen lekte vi lite och sedan blev det favorit frukosten -yoghurt. Sen gick vi bort till affären och handlade så vi kunde baka till kalaset. Vi bakade kokosbollar, muffins och jordgubbstårta. Alvin äter allt med stor aptit! De första som firar Alvin är bästisen (hans bff ;) Leon och hans föräldrar som kommer med present som de leker med under hela besöket. Sedan kommer mormor med mer presenter än mamma och pappa köpt (ja då kan ni ju tänka er vad grejer han fått!) ! Han fick självklart det han önskade sig allra mest -en stuttsmatta! Han fick även en dator och en hel del andra roliga saker. Sedan var det farmor och farfar som kom för att fira Alvin med pengar och en massa favorit dinosauriersaker med mer. Näste på tur var gammelfarmor och P-o och även de hade pengar och paket, en egen stol fick han med! Sedan kom "gammel moster" med familj. Alvin kallar mina kusiner för även hans kusiner och det är hans bästa kusiner som han alltid längtar efter att få busa med. Av dom fick han också en massa paket (jag vet, han är bortskämd!) bla en pistol"aktig" sak han lekte med hela kvällen. Även Alvins favoritmoster kom för att fira tre-åringen! :-) Alvin var så nöjd och glad för all uppmärksamhet och älskade verkligen sin 3 åriga födelsedag, det kunde inte bli bättre. Det tyckte nog inte heller lillebror som även han fick öppna paket (då de delade på några) och fick smaka tårta för första gången! Nu är det bara 8 veckor kvar tills nästa (Milos) födelsedagskalas, hoppas den blir lika rolig!

Min 3-åring!

Publicerad 2012-05-25 23:29:27 i Alvin <3

Nu är Alvin fyllda 3 år då han föddes 23:15 på kvällen/natten. Det är alltså 3 år sedan jag blev mamma för första gången åt världens finaste prins (Milo är förstås precis lika fin). Det har hänt så mycket sen dess då han har fått syskon och allt vad det innebär. Han har utvecklats otroligt mycket och är nu en stor pojke. Han sover i eget rum (även om det inte alltid är hela natten), uträtter sina behov på toaletten/pottan helt själv, klär på och av sig helt själv och mycket mycket mer. Man kan säga att han har blivit en väldigt självgående liten person. Prata det gör han precis som dig och mig. Han skippar goss istället för godis och bull istället för bulle och säger hund istället för vovve. Ja han har blivit så stor att han till och med matar och byter blöja på lillebrorsan. Gosig mot nära och kära är han fortfarande och myser mer än gärna och säger "Älskar dig!" flera gånger om dagen men mindre mot främlingar då han fortfarande är lite blyg. Full fart är något som passar in på honom då han älskar allt som har med lek och bus att göra. -Jag kan själv! är något vi får höra mest hela tiden och får han inte som han vill kan han få ett utbrott! Han har verkligen en vilja till tusen mitt numera stora hjärta. <3

Badbassängen är framtagen!

Publicerad 2012-05-24 15:06:32 i Allmänt

Idag lämnade både mamma och pappa Alvin på förskolan. Där hade fröknarna tagit fram badbassängen så det gjorde vi också när vi kom hem. Jag och Milo gick på sista babysången sen är det sommarlov. Där fikade vi lite efter all spng och dans innan vi gick hem. Hemma hade Richard lagat mat och dammsugit så när vi kom hem åt vi lunch innan vi började rensa ogräs på baksidan. I morgon ska vi ju ha födelsedagskalas där!

Förberedelser för stora dagen

Publicerad 2012-05-24 09:12:00 i Alvin <3

I morgon är den omtalade dagen då Alvin fyller 3 år! Gud vad han längtar och pratar om att han blir 3 år. Han berättar om att han ska få tårta och paket och han är fortfarande övertygad om att tomten kommer med presenter till honom. Det spelar ingen roll vad pappa och mamma säger (eller någon annan heller för den delen) . Hoppas bara inte Alvin min blir besviken nu när det inte dyker upp någon tomte under sommarkalaset bland jordgubbstårtan och solstolarna. Idag slås iallafall de sista paketen in och det ska bli så himla kul att få se hans reaktion i morgon när han äntligen får öppna alla paket. Tihihi :-D

Palstorp hage

Publicerad 2012-05-23 19:30:11 i Familjeliv

Den här varma och soliga dag har vi spenderat i Palstorps hage. Där har de en stor leklada på 280 km men 90% av all lek är ändå utomhus. Där hade de en liten hinderbana och en stor hinderbana, de hade linbana och en stor bilbana. De hade också lam och gätter som man fick gå in och klappa och kaniner fick man också klappa. Sedan hade de även tuppar, höner och kycklingar man fick titta på. Där grillade vi korv till lunch på en av deras grillplatser till lunch. Det var väldigt mysigt och trevligt, en resa vi gärna skulle göra om!

Utflykt

Publicerad 2012-05-23 08:00:00 i Familjeliv

Packar picknickorgen för att ta bussen ut till Palstorps hage för lek och gos med klappdjur!

Smärta!

Publicerad 2012-05-22 19:53:35 i Me, My self and I

Ikväll på sista skogspromenaden upptäckte jag 4 blåsor på mina tår. Det är stortårna och lilltårna som kommit i kläm. Råkade ta conversen på mig istället för Puma-skorna. Det gör jag inte om igen kan jag säga! De må vara hur snygga som hellst men bekväma är de då inte med sina platta sulor. Det har blivit en del PW och joggningspass på sistonde. Försöker komma ut en 3-4 gånger per dag till skogen, så skönt i detta väder!

Mina finaste <3

Publicerad 2012-05-22 11:43:46 i Barnen <3

Tänk att ni blivit så stora, mammas gull! Syskonkärleken lyser igenom er, vilket är så härligt att se. Ni gillar verkligen varandras sällskap. Ni blir aldrig lika glada som när ni ser varann. Härliga ungar! <3

Milo 10 månader

Publicerad 2012-05-22 07:25:00 i Milo <3

Nu blev Milos ålder två-siffrigt (i månader) helt plötsligt. Tiden har gått alldeles för snabbt och jag kan knappast förstå att det bara är 8 veckor kvar tills hans 1 åriga födelsedag! Vad jag önskar att vi kunde sakta ner tiden lite, bebistiden försvinner ju så fort och kommer aldrig mer tillbaka. Den här månaden har Milo fått två tänder så 4 stycken har han nu. Han har slutat med napp vilket måste vara det största som hänt denna månad. Efter öroninflamationen tog han inte nappen igen då det gjorde ont att snutta under sjukdomstiden. Smidigt och enkelt sätt att sluta med napp tycker jag då de egentligen inte har kvar det där snuttbehoved de föds med nu. Annars är Milo en mycket glad liten kille som skrattar mest hela tiden som även älskar mat. Då menar jag verkligen ÄLSKAR! Han kan sitta länge och äta (då han får äta själv) och man ser verkligen hur han njuter av maten. Han är fortfarande en myskille som gärna kryper upp och gosar med en. Han försöker nu prata med oss med en massa svarsljud. Han förstår en massa ord nu har jag märkt vilket är kul. Hans favorit är fortfarande brorsan som han gärna vill hänga med. Snart är det dags för planering av 1-års kalas!

Alvins önskelista!

Publicerad 2012-05-21 08:52:00 i Alvin <3

I veckan blir min lille kille stor. Hela 3 år gammal! Han vet att han ska få en massa paket (de är svåra att gömma) och han tror att han ska få dom av tomten. Han tror och hoppas att de innehåller godis, kakor, tårta och läsk. Ja ni ser ju vad grabben älskar allra mest. Detta var vad han önskade sig i julas med. Men om vi tänker på vad han gillar att göra mest just nu är det att hoppa studsmatta (kompisar har ju sådan) så det är ju en klar första plats sedan gillar han att "laga mat" i sitt lilla kök. Så då skulle han nog bli jätte glad över köksredskap (då han redan har en massa "mat" och tallrikar) som en kaffebryggare, brödrost eller mikro. På tredje plats skulle jag chansa på ett instrument. Kompisarna har ju en synt med mikrofon som han gillar och en elgitarr som han diggar. Det finns ju verkligen en massa skoj att köpa till en blivande tre-årig kille!

Årets varmaste dag

Publicerad 2012-05-20 19:05:28 i Familjeliv

Idag har vi gjort allt känns det som. Vi började dagen med att klippa mormors gräsmatta, åkte sedan till stan där vi lunchade och handlade blommor. Sedan åkte vi till Ö&B och handlade lite. Väl hemma planterade vi och sedan blev det en lång skogspromenad i skogen. Perfeekt dag i solen. Nu har vi tvättat kläder och badat barnen, nu blir det sängen för oss allihop, god natt! .

Årets första skörd av rabarber

Publicerad 2012-05-19 21:59:35 i Tips

I helgen skördades årets första rabarber här hemma. Av dom blev det självklart en apgod rabarberpaj och av slutet av sommaren hoppas vi även på en god rabarbersaft. Vad brukar ni göra med er rabarber? Ni kanske har några goda tips till mig? Hoppas på att få in flera styckna nu! :-)

isglass

Publicerad 2012-05-18 14:31:06 i Tips

Kokade lite jordgubbsaft och frös in i glasstuber till Alvin. "Svingott mamma" sa han när han fick smaka en.

Somliga går i fina skor, säg vad beror det på?

Publicerad 2012-05-17 12:25:29 i Shopping

Köpte ett par fina sandaler till Milo som vi bara ÄLSKAR! De är ett par kavat liknade sandaler från H&M för 99 kr. Jätte bra för barn som tar sina första steg då de är väldigt stadiga och bra stoleksmessigt. Perfekta till vår Milo med andra ord som blev jätte söt i de nya skorna! (Kläderna är också nya även de från H&M)

Tandsprickning

Publicerad 2012-05-17 07:22:24 i Milo <3

Nu har Milo en tand på gång igen, 4de tanden i ordningen. 2 st har han där nere och 1 där uppe, det är alltså en till där uppe som är på väg nu. Man kan ändast se att det är svullet och att något vitt (en tand) finns där under än så länge. Milo har inte fått någon feber och inte blivit dålig i magen som hans storebror blev vid nästan varje tand, han dräglar inte så mycket men lite granna kommer väl på kläderna men inte mycket mer än vanligt. Det som man märker på honom är att han är lite gnälligare än vanligt på natten och sover lite oroligt (den natten var igår). Nu hoppas vi snart tanden kommer igenom så Milo slipper all smärta som kommer med tandsprickningen

Besök på öppna förskolan

Publicerad 2012-05-16 12:04:15 i Familjeliv

Idag började jag och Milo dagen med ett bad då han vaknade redan kl 07:00 idag. Efter badet väckte vi brorsan för lite frukost. Sedan var det dags för "dagis" som Alvin säger. De skulle vara ute hela dagen idag så det var tur det blev fint väder. Jag och Milo packade väskan och begav oss till öppna förskolan där vi hade en date med Chria och Vilma. Såklart var det även andra barn där med att busa med. Förutom bus hade vi också sångstund och innan vi åkte hem hann vi med en lunch med. Efter att ha vinkat av kompisarna hämtade jag och Milo hunden och begav oss ut i solen på långpromenad där Milo somna gott och sover fortfarande. Nu ska snart stora killen hämtas på förskolan och då ska vi möta upp moster/syster.

Nytt och fint in tha kitchen

Publicerad 2012-05-15 15:59:00 i Home sweet home

När fönstrerna blev rena och fina satte jag upp det nya hjärtat från "Rum interiör" i köksfönstret vilket vi tyckte blev jätte fint. Hjärtat passade perfekt i det lilla fönstret. Sedan satte jag dit nya kakeldekoder från Lager house med bild på en ros på kaklet. Nu är köket nytt och fräscht igen. Det gillas! :-)

Storstädning

Publicerad 2012-05-15 10:25:24 i Familjeliv

När Alvin är på förskolan passar den här familjen på att ta tag i storstädningen. Dammning, dammsugning och golv tvätt är klart. Lillplutten somnade skönt efter att ha hjälp mamma och pappa lite med städningen. Nu ska bara fönsterna tvättas och gräset klippas sen är vi klara. Skönt det är när allt är klart och hela hemmet blänker och luktar gott sen! När Alvin hämtas blir det en skogspromenad med hela familjen -lycka!

Fina hästar

Publicerad 2012-05-14 10:42:43 i Familjeliv

Imorse tog vi vagnen och hunden bort till Norf och tittade på hästarna. Alvin tycker alla djur är roliga och spännande, speciellt hästar. Nu ska vi börja med lunchen. kött, sås och potatis står på schemat.

Det vackraste med våren

Publicerad 2012-05-13 08:17:00 i Allmänt

Som vanligt tar jag mig ut i skogen på morgonen. Idag tar jag dock hunden och kameran med mig. Får passa på nu när solen lyser så fint, då blir fotona som bäst!

Dagens möhippa

Publicerad 2012-05-12 18:32:59 i Allmänt

Idag "kidnappade" vi Christin och klädde henne till brud i slöja och tiara. Sedan bar vi av på picknick! Hela kvällen är planerad till punkt och pricka. Tyvärr jobbar Richard kväll så jag kunde inte närvara på allt kul. Tack för idag tjejer, alltid kul att träffas. Får se när näste kvinna står på tur! :-D

Barnträff

Publicerad 2012-05-11 13:45:43 i Familjeliv

Denna morgon började jag med en springrunda i skogen innan tjejkompisarna och deras barn kom på lunch. Vi hann busa en liten stund innan kidsen började tjata på falukorv så det var bara för Richard (kocken ;) att ställa sig i köket medan mammorna försökte få barnen tänka på annat tills maten var klar. Ska tilläggas att kl knappt hann bli halv elva. Alla barnen åt glatt sedan var det dags för middagsluren, ja för de små barnen iallafall. Då la vi ner kidsen i vagnarna och gav oss ut på promenad. Alvin fick leka lite i parken medan de andra sov tills de åkte hem. Nu ska vi käka lite mellanmål sedan tar vi en långpromenad till mormors förskola och hälsar på!

Babysång + Fika

Publicerad 2012-05-10 15:10:06 i Familjeliv

Idag har det varit fullt upp med aktiviter. Efter att ha lämnat Alvin på förskolan träffade vi Tessan och Amelia på babysången. Där sjöng vi och dansade tills en fikapaus blev uppdukad åt oss. Efter fikan tände vi ett ljus efter ännumera bus. Milo tycker det är jätte kul med sång och dans och skrattar mycket. Efter babysången träffade vi Malin balin för ännu mera fika och babbel. Två promenader hann vi med också. Sedan hämtade vi Alvin på förskolan och vinkade av Malin lagom till Richard kom hem. Då blev det först lite bus på gården i regnet och ett varmt bad när vi kom hem igen. Nu ska det stekas pannkakor!

Öppnaförskolan

Publicerad 2012-05-09 11:52:09 i Familjeliv

Idag hänger Milo och jag med Vilma och Chria på öppnaförskolan när regnet öser ner. Jag som hade hoppats på en lååång skogspromenad idag med. Promenaden igår var helt underbar i det sköna vädret och solen gjorde att jag fick till några vackra bilder med. Alvin är äntligen tillbaka på förskolan som skulle pyssla inne idag. Om 1 1/2 timme ska han hämtas sen kommer pappa Richard hem med som slutar tidigt idag. Blir nog att baka lite då! :)

Nytt till hemmet

Publicerad 2012-05-08 14:01:00 i Home sweet home

Gick in och fyndade lite på Rum interiör som hade upp till 70% rea. Där fyndade jag hinken och häng hjärta som kostade 39 kr st och hjärtskål för 49 kr. Ett bra köp tycker jag, fint blev det med! ;)

En ute dag

Publicerad 2012-05-07 16:10:26 i Familjeliv

Som ni vet åkte vi till stan för lite shopping i morse och kom hem med några påsar lagom till lunch. Lunchen som bestod av sill och potatis serverades självklart ute. Sedan var det dags för pojkarnas middagssömn som fick göras i vagnen medan vi promenerade till skogen. När grabbsen vaknat tog vi oss en glass i solen och gick ner till fotbollsplan och lirade lite fotboll. Nu funderar vi vad vi ska göra till middag men först skulle Richard få några fika gäster och jag ska ge mig ut i skogen igen.

På shopping runda

Publicerad 2012-05-07 09:47:57 i Shopping

Just nu sitter hela familjen på spårvagnen påväg mot city för lite shopping. Är ute efter sandaler till grabbsen, solkräm och en keps till mannen min. Jag själv är ute efter en sjal som skulle passa mina converse. Peace out!

Picknick

Publicerad 2012-05-06 16:21:35 i Familjeliv

Idag har vi fått med oss allt ifrån landet till stan för jag hade tänkt mig att Alvin skulle få vara på förskolan i veckan. Vädret verkar ju bli fint men inte speciellt varmt nästa vecka. Blir det sommarvärme drar vi fort ut till landet igen! Idag har vi njutit av solen på gården. Vi hade en mysig picknick med god fika och så har barnen fått gjort det dom gillrar allra mest (nästan iallafall) GUNGAT! Nu åker snart grillen fram, hemmagjorda hamburgare är det som gäller ikväll. Mmmmm :-D

Helgens löparrunda

Publicerad 2012-05-06 09:19:39 i Me, My self and I

Igår kväll fick jag inte med mig någon på kvällspromenaden så när ändå Richard var kvar hemma med barnen och hunden på landet så tog jag på mig löparskorna och sprang två vändor i skogen. Det var andra löparrundan men ändå gick det skit bra och jag behövde inte stanna upp någon gång utan jag gick bara för uppförsbackarna sedan sprang jag prick hela tiden. Det som sporrar mig mest till att ge gärnet är musiken i öronen. Fan vilken bra peppning det är med en bra låt med fart i. Fan vad fort man springer! När jag kom hem möttes jag av mina goa grabbs som satt och vänta på att Sverigematchen skulle börja vilket slutade med 3-1 till oss!

Konsert

Publicerad 2012-05-05 14:06:41 i Allmänt

Idag har de talangtävling där vi bor men tyvärr var de ingen av oss som vågade ställa upp! Inatt blev de inte mycket sömn så idag är vi trötta allihop så trots att solen lyser blir det pizza istället för grillat idag. Det blir en lugn dag idag med andra ord. Nu ska jag vila en stund på soffan. Zzzz...

Freaky Friday

Publicerad 2012-05-04 10:38:24 i Familjeliv

Nu är snart helgen kommen, fredagen är ialladall här. Richard var ju ledig i onsdags och jobbar därför på söndag vilket inte är lika kul. Sen är han ledig i början av nästa vecka med så då hoppas vi på fint väder så vi kan göra en massa utflykter. Idag kommer iallafall syster ryster ut till oss på landet. Alvin tjatar och tjatar och tycker vi ska ta en fika när hon kommer. Annars tycker Alvin att brorsan är rolig att leka med också. De busar i stort sätt hela tiden och har jätte kul ihop. Så roligt att se! Nu ska vi bege oss ut på första promenaden.

Sommardag

Publicerad 2012-05-03 21:44:56 i Allmänt

1336069836884 (MMS)

Oj vilken härlig sommardag vi haft i dag med. Denna Torsdag spenderades till och med ihop med pappa. Vi började dagen med en promenad sedan gick vi till parken och busade lite tills det var dags för lunch som naturligtvist serverades ute. Efter maten blev det ännu en promenad så barnen kunde sova lite middag i vagnen och jag kunde rensa lite i rabatterna (ja vi har 11 st). Efter pappa Richard vaknat och barnen busat lite efter middagsluren tog vi oss en promenad till glasskiosken och tog en glass vid vattnet. Till kvällsmat grillades det korv och sedan avslutade vi dagen med en skogspromenad. Helt underbart!

En tand rikare

Publicerad 2012-05-02 22:01:04 i Milo <3

Milo min Milo har nu fått sin tredje tand (1/5). Som väntat är det en tand i den övre käkens tur att titta fram. Man har inte märkt något märkbart på honom att han har tänder på gång så som feber, dålig mage eller sömnlösa nätter. Lite gnälligare kankse han har varit. Han har också kommt in i seperationsåldern så fort jag vänder ryggen till börjar lillplutten störtböla. Det blir alltså en del gnäll här hemma som går över rätt fort bara jag visar mig igen. ;)

Vilken härlig sommardag!

Publicerad 2012-05-02 21:03:36 i Allmänt

img_20120502_144 (MMS)

Idag har vi självklart spenderat hela dagen ute i solen på landet. Frukost, lunch och middagen serverades ute och till middagen fick vi till och med gäster. 4 promenader hann vi med trots en massa arbeten i trädgården. Jag undrar om det någonsin tar slut? Grabbarna och hunden har busat tillsammans och haft det bra hela dagen lång. Älskar livet som det är just nu!

Kvällspromenad

Publicerad 2012-05-01 19:15:49 i Familjeliv

Idag har jag nog inte suttit still på hela dagen. Det känns verkligen i benen att man hållt igång med en massa promenader och trädgårdsarbeten idag. Nya skorna är förstårs på så att träningen blir ännu bättre. Nu har vi precis kommit in efter en underbart skön kvällspromenad runt vattnet. Nu ska vi in i stugan och mysa. Känner av solbrännan och ser att vi blivit lite röda allihop trots 50 solskydd. Dock har jag inte smörjt in oss så ofta som man kanske borde. Får skylla på att man inte är van vid denna underbara, sköna sommarvärme.

Abborreberg

Publicerad 2012-05-01 13:30:55 i Familjeliv

Meningen var att vi bara skulle fira valborg på landet men pga det fina vädret stannar vi veckan ut. Eftersom Richard jobbar kväll får han hem och fixa lite som att packa om, handla och ringa förskolan medan vi gottar oss i solen. Denna dag har vi bara suttit i solen och njutigt av god fika på cafet tex. Älskar't här ute på landet!

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela