Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Utelek

Publicerad 2012-09-30 17:32:00 i Familjeliv

Solen tittade äntligen fram på eftermiddagen så det blev jackor och mössor på innan vi for ut till lekparken. Barnen gungade gungbräda och snurrade runt tillsammans och busade som aldrig förr. Det är så roligt nu när de blivit så stora att de får nytta av varandra. Men eftersom Richard och jag har barnasinnet kvar satte vi en varsin unge i knät och snurade runt som galningar. Haha undrar vad folk tänkte som gick förbi oss? Men det bjuder vi på! Nu har vi fyllt på förråddet med D-vitamin och njutit ordentligt i solen idag.

Bakning på g

Publicerad 2012-09-30 12:12:00 i Familjeliv

Här hemma bakas det för fullt. Vi började med kanelbullar med madelmassa, det är ju ändå kanelbullensdag snart. Bullar är väl det vi bakar mest här hemma, och frukostbröd. Surdegsbröd blir det här näst, Richard hittadr ett recept där degen skulle gäsa i flera dagar så det blir inget färdigt frukostbröd idag tyvärr. Alvin fick göra en egen variant av bulle vilket han tyckte var "asgod" som han uttryckte sig. Milo har dock inte fått smaka än då han fortfarande sover middag. Nu blir det filmmys med tända ljus då det är grått och tråkigt ute idag (igen!).

Kulturnatten

Publicerad 2012-09-29 17:31:00 i Familjeliv

Idag har vi kulturtema här i stan som jag drog ner familjen på. Vi såg på fin konst och lyssnade på maffig orkester. När vi stod där och tittade var barnen precis blixtstilla med klotrunda ögon så det var verkligen intressant för dom med. Självklart hann vi med lite shopping också. Vi hittade lite småsaker till hemmet och kläder till Milo och mig. Nu väntar vi på att middagen ska bli klar sedan blir det soffläge med hyrfilm -me like!

Saturdaymorning

Publicerad 2012-09-29 11:39:00 i Familjeliv

Precis som igår lät vi farsan Baloo sova i morse så vi packade picknickorgen med rabarber och äpplen från trädgården och vaniljsås och begav oss till mormor för pajbak. När farsan vaknat ska vi göra stan, det är ju kulturtema i stan idag. Fler som ska dit kanske?

Fredagsmys på öppna förskolan

Publicerad 2012-09-28 18:05:00 i Familjeliv

Imorse lät barnen och jag mannen sova (som jobbat natt) och gick ner till öppnaförskolan för att möta upp höggravida Lina och lilltjejen Milou. Där bjöds det på sång och bus för hela slanten. Efter sången bjöd vi på plättar och fika som vi mummsade i oss alla fem. Vid två tiden vaknade farsan Baloo och då blev det ännu mer bus här hemma. Nu sitter vi alla fyra (+Casey) i soffan för ännu mer fredagsmys. Det blir gottgott till både tv-spel och film innan farsan Baloo åker till jobbet igen. Trevlig helg på er!

Stora killen

Publicerad 2012-09-28 07:44:00 i Milo <3

Milo har verkligen blivit stor på senaste tiden och vuxit massor, både på längden och som individ. När jag la ner Milo i spjälsängen igårkväll fick han knappt plats när han sträckte ut sig, min lilla ängel. Kläder och blöjor växer han också snabbt ur och använder nu kläder som Alvin hade förra året trots att det är två år mellan dom och likadant med blöjorna. Smart är han också min lillgrabb, han förstår det mesta man säger, gör och ber man Milo om något som typ "lämna tillbaka den där" eller "städa efter dig" eller "hämta blöjan" så förstår han och kan göra det jag ber om. Han kan också hjälpa till att ta på sig kläder, blöja och skor och blir så stolt och glad när han klarar (nästan iallafall) det själv. Det är rätt otroligt hur mycket en nyss fyllda 1-åring redan hunnit lära sig, på bara ett par månader liksom (i detta fall 14). Något Milo alltid har varit är ju en myskille, han älskar att krypa upp i knät och mysa och ny ger han till och med en stor blöt puss och en hård kram. Ibland springer han så fort han kan till mig och hoppar upp i min famn när jag t.ex. bara varit på toaletten. Pussel är det nya han börjat med annars är det klossar som gäller eller hans plocklåda där man läger olika former i rätt "fack". En pratkvarn är han ju också då han gärna härmas och kommer gärna fram och säger "titta" och pekar på lampan och säger därefter "ammpaa" eller gömmer sig och säger "titt ut". Ja för lekar är han gärna med på, speciellt "jaga" och "kurra gömma" och då är det brorsan han jagar/jagas av och letar efter. De har så roligt ihop att de storknar av skratt och självklart gör ju mamma och pappa också det när vi ser våra hjärtan leka så fint ihop att man blir alldeles varm om hjärtat. Ja, de börjar verkligen bli stora nu våra killar.

Att vara effektiv

Publicerad 2012-09-27 15:31:00 i Allmänt

När Alvin är på förskolan har jag och Richard (och Milo såklart) fått både storhandling och storstädningen gjord denna vecka. Det känns så skönt att ha det gjort så vi bara kan mysa med barnen sen när Alvin slutat förskolan. Det funkar ju bra när Richard jobbar skift och är ledig mitt i veckan eller jobbar kväll/natt. Det är så skönt att vara två om städning och handling då det går dubbelt så fort. Det gäller att vara effektiv så man hinner med att mysa och busa med familjen resen av veckan sen -så härligt. Nu ska det spelas tv-spel och äta tacos innan Richard ska jobba natten. Hoppas ni med kära läsare hinner med lite torsdagsmys idag!

Shoppingbegär

Publicerad 2012-09-26 16:09:00 i Shopping

Det är på hösten jag får som mest shopoingbegär, det bara kliar i fingrarna. På hösten kommer det ut en massa snygga boots, kängor och stövlar i skobutikerna och en massa snygga väskor i alla dess former och färger och inte tala om alla snygga och mysiga kläder som kommer in i våra favorit butiker. Eftersom Richard var ledig idag drog vi ut mot shoppingcentret och shoppade loss. Richard var som vanligt inte på sitt bästa humör då han hatar att shoppa till familjen (men till honom går det bra, iaf bättre ;). Med oss hem fick vi ett varsina par skor, jackor och mössor till pojkarna, halsduk till mig och Richard och lite kläder från H&M till pojkarna och mig. Nu är det bara en plånbok som fattas! ;)

Kladdigt med fingerfärg

Publicerad 2012-09-25 16:12:00 i Tips

Idag har jag och pojkarna gjort fina teckningar med fingerfärg. Det blir himla fint med dessa vackra färger men fy vad kladdigt det blir. Jag tar inte fram fingerfärg ofta av just den anledningen för det är ju inte kul att ha färg överallt. En gång testade vi till och med att måla i badkaret så det bara var att sätta på vattnet och tvätta av stället och barnen direkt på plats. Det enda negativa är att teckningarna intd blir lika fina då det mest blir lek och knöligt. ;) Idag gjorde vi handavtryck som blev till fina giraffer vilket Alvin tyckte var jätte häftigt. :)

Höstpyssel

Publicerad 2012-09-24 19:48:00 i Tips

Idag var det sådant härligt höstväder så det fick bli en promenad till skogen. Vi gick utan vagn i dag då Milo orkar gå en ganska bra bit nu för tiden. I skogen plockade vi färgglada löv, kottar och pinnar att pyssla med hemma. När vi samlat på oss ett gäng tog vi oss hem för att genast börja pyssla. Vi tog fram en glasburk, lim, sax, papper, kritor, band och vattenfärg sedan gjorde vi en fin lyckta av löven och en snygg teckning till moster som kommer på fika imorgon. Barnen hade roligt ihop och jag själv tycker också det är roligt och mysigt att pyssla tillsammans.

Nya kläder

Publicerad 2012-09-24 13:58:00 i Kläder

För första gången på 10 år hittade jag även lite till mig själv med på ullared i klädväg. De här plaggen hänger nu i min garderob.

I våra shoppingbags

Publicerad 2012-09-23 16:53:00 i Shopping

Det blev lite hemhandlat i går från Ullared skulle man kunna säga och några tusenlappar fattigare sitter man ändå här och planerar vad man ska köpa nästa gång. Tänkte visa upp lite av det vi handlade igår. Julklapparna är förstårs redan gömda! ;)

Shoppingdag på Gekås, Ullared

Publicerad 2012-09-22 20:22:00 i Resa

Imorse tog vi bussen ut till Ullared för shopping. Leksaker och kläder till barnen, godis till hunden, julklappar till syrran, kläder och vantar till mannen min. Sen hittade jag faktiskt en hel del till mig själv med samt till hemmet. Nu längtar jag efter familjen och sängen!

Inköpslista till Gekås, Ullared

Publicerad 2012-09-21 17:44:00 i Shopping

Nu har jag och mannen min skrivit klart inköpslistan till Ullared. Jag har fört över pengar från sparkontot och packat väskan. Nu ska det bara förbokas taxi då bussen åker redan kl 4 imogon bitti från busstationen och eftersom folk ska hem från krogen då är det bäst att förboka. Som tur är det ju helgen innan löning så förhoppningsvis är det inte så mycket folk ute och åker taxi eller shoppar på Ullared. Vi håller iallafall tummarna för en trevlig shoppingtur utan långa köer.

Äppelpaj och vaniljsås

Publicerad 2012-09-21 11:36:00 i Tips

Imorse tog jag med mig pojkarna ut och plockade äpplen. Jag blev lite sugen på äppelpaj efter gårdagens program av "Hela Sverige bakar" så det satte vi igång med när vi kom in igen. När vi la äppelpajen i ugnen kokade vi vaniljsåsen och ställde på kylning så när det var dags att ta ur pajen ur ugnen var allt klart. Milo drog i sig allt i ett nafs och Alvin sa -Det var verkligen gott med paj mamma! Sötnosarna <3<

Nybakat

Publicerad 2012-09-21 07:34:00 i Tips

Igår bakade vi bröd här hemma. Det blev av den nyttigare varianten av tekakor och rågbröd. Alvin tycker att det är så kul att baka men han har lite dåligt tålamod då det tar så lång tid att gäsa osv. Sedan ville han hellre ha bullar, men men. Som tur var fick både Alvin och Milo i sig brödet med en ostbit på utan problem så de tyckte nog om brödet precis som mamma och pappa. Nu ska jag sätta mig och skriva klart inköpslistan till Ullared. :)

Årets första träningspass

Publicerad 2012-09-20 20:27:00 i Me, My self and I

Ikväll drog Tessan med mig på mitt första träningspass för i år nämligen på afrodans. Det var verkligen jätte kul, precis min stil. Det var mycket mage och lår och jag kan nästan slå vad om att jag kommer ha träningsvärk där i morgon. Nu hoppas jag på att få hänga med Tessan på fler danspass! :-)

Då var det torsdag igen!

Publicerad 2012-09-20 12:51:00 i Allmänt

Herre gud så fort veckorna springer iväg! Idag var det torsdag igen och då hänger Milo och jag på babysång. Idag var även Amelia och Tessan där som Milo kunde busa med. Kidsen tyckte det var roligt att lira ägg och klappa händerna sedan babblade vi så mycket att vi inte hann med sista delen men så kan det gå ibland! Efter allt lirande och sjungande somnade Milo gott i vagnen på promenaden hem så jag och Richard kunde ta hand om storstädningen. Eftersom vi var två delade vi upp oss så vi fick mycket gjort. Vi hann till och med tvätta mattorna och dra ut soffa mm och få det riktigt fint här hemma. Nu ska snart Alvin hämtas på förskolan som skulle spela fotboll idag sedan ska jag träffa Tessan igen men den här gången utan barn! :-)

Shoppingtur på stan

Publicerad 2012-09-19 16:54:00 i Shopping

Efter att ha lämnat Alvin på förskolan åkte resten av familjen till stan för lite shopping och lunch. Vi hittade faktiskt lite på rean till barnen och så köpte jag en klänning att ha på mig på födelsedagen. Var bara tvungen att ha den! Funderar på att bjuda på fest bara för att hitta på något, kanske blir det en kusinträff. Än är det tid kvar att fundera ut något då jag fyller i November. Har inte haft fest sedan vi gifte oss så det är nog på tiden nu. ;)

Äppelmos och lingonsylt

Publicerad 2012-09-18 15:41:00 i Tips

För ett tag sedan köpte jag söta burkar och flaskor med text på som "sylt" och "saft" och äntligen hade syltburkarna premiär. Vi plockade nämligen äpplen och lingon på landet som vi kokade och gjorde sylt och mos på. Barnen älskar sylt här hemma så det passar bra i vårat kylskåp. Ikväll blir det raggmunk med lingonsylt och till kvällsmat allternativ frukost blir det gröt med kanel och äppelmos. Mummms!

Höstmys <3

Publicerad 2012-09-18 10:45:00 i Tips

Åh vad vackert och mysigt det är med höst. Det till och med luktar gott! Jag och barnen spenderar gärna tid i skogen så här års och plockar löv av olika färger, kottar, pinnar, nypon, äpplen och mycket mer att pyssla med inne sen. Utav de gör vi sedan fina teckningar, lycktor, tavlor och mycket andra fina saker. Då blir det även hösfint och luktar gott hemma. Igår var hela familjen ute i skogen och plockade pinnar och löv och idag var jag och Milo ute och plockade äpplen. Av äpplena gjorde jag sedan ljuslycktor av att ställa på bordet. Snacka om höstmys! <3<

Shopping!

Publicerad 2012-09-17 17:13:00 i Shopping

Det bästa som finns måste vara att shoppa? Det roligaste att shoppa måste nog vara till barnen, jag vet inte om det är att se dom glada och fina eller vad det är. Självklart älskar jag också att handla till mig själv med, skor, väskor, smycken men mest kläder. Det är också roligt att handla till mannen och så får vi inte glömma heminredning. Ja, det finns verkligen en massa roligt att shoppa, det är en syssla jag skulle kunna göra hela dagarna. Detta är vad jag shoppat senast.

En dag på öppnaförskolan

Publicerad 2012-09-17 12:01:00 i Milo <3

Imorse gick Milo och jag ner till öppnaförskolan för att möta upp Lina och Milou för bus. Det var extra roligt idag då vi träffade på många "kändisar" där. Det är alltid kul att träffa gammla bekanta med nya bebisar. Babysång hade vi idag med vilket Milo tyckte var roligast idag skulle ja tro då han både sjöng med, dansade och klappade händerna. Efter sången blev det mellanmål innan Milo somnade skönt i vagnen. Nu ska det busas med pappan i huset innan han åker och jobbar natten. Tjingeling!

Fixardag på landet

Publicerad 2012-09-16 19:12:00 i Familjeliv

Idag har vi varit på landet och arbetat flitigt hela dagen, från morgon till kväll. Nu ligger hela familjen helt deckade i soffan efter denna dag. Vi har klippt ner buskar och träd, rensat ogräs, kkippt ner gräset, krattat, borstat taket,plockat äpplen, stängt av och rensat ur frys och kyl mm. Milo sov bort mycket av tiden ute i vagnen och Alvin var jätte duktig och hjälpte till och plockade ihop studsmatta, lekhus, gunga och rutschkana mm och packade in det i boden. Vi hade picknick ute och myste och busade i solen bland de färgglada löven. En helt underbar höstdag helt enkelt med en hel del jobb. Tur man kan göra det roligt med familjen!

En shoppingdag

Publicerad 2012-09-15 19:41:00 i Allmänt

Idag kände jag för att hitta på något kul, hellst hade jag velat ha en tjejkväll i bowlinghallen eller något liknande. Får tametusan planerar in något snart, skulle nöja mig med en biokväll med älklingen med. Får ta att skaffa barnvakt snarast och hitta på något kul. Idag blev det iallafall en liten tripp ner till stan för lite shopping (mest fönstershopping) och ett avslut på Taco bar, mycket trevligt och välbehövd eftermiddag med andra ord. Väl hemma blev det en PW med hundarna i skogen och bus med barnen i parken innan läggdags. Nu blir det skräckfilm med älskligen!

Tiden bara springer iväg

Publicerad 2012-09-14 08:33:00 i Allmänt

Jag tyckte att förra veckan gick fort men den här veckan har tiden verkligen sprungit iväg. Igår fixade jag mina naglar hos en kompis efter att hämtat Alvin på förskolan. Barnen hann riva stället ordentligt innan vi var klara. Det tar ju sin tid att sätta på gelenaglar på alla fingrar och så ska de torka och fixas till. Egentligen är jag inget större fan av lösnaglar då de är ivägen vid blöjbyten och påklädning av barnen osv och så kan jag tycka att nagelbanden spänner och värker lite. Men det var snällt av kompisarna att fixa naglarna och hålla koll på barnen! När vi var klara där lämnade jag barnen hos mamma (en kvart innan Richard hämtade dom) och drog ner på stan för en fika. Så skönt att komma hemifrån och bara vara jag för ett tag! Idag vet jag dock inte alls vad som händer då hela dagen ska regnas bort. Blir nog en innesittardag med en godisskål och hyrfilm. Tänk att det redan är fredag idag!

Babysång

Publicerad 2012-09-13 12:18:00 i Milo <3

Idag var det dags igen för babysång. Idag var det bara "stora" barn där då alla var 1 år gammla. Som vanligt sjöng vi, spelade instrument, dansade, kände på tyger till musik och gungade i täcket. Det enda nya idag var dagens ord "pappa" som alla kidsen sprang omkring och ropade. Det varlite komiskt då det bara var mammor där och alla roppa på samma sak! :-) Trodde Milo skulle bli trött efter sången så jag kunde få storstädningen gjord innan Alvin ska hämtas på förskolan för sedan ska vi ner på stan och kommer inte hem förrän sent ikväll iaf jag, barnen får åka hem tidigare med pappa. Nu springer Milo och jagar hunden runt köket, bäst att sätta honom med lite mellanmål så jag får dammsuga i fred. ;)

Mysdag

Publicerad 2012-09-12 15:51:00 i Allmänt

Idag har vi börjat dagen på stan för lite shopping efter att ha lämnat Alvin på förskolan. Vi mötte upp mormor för shopping och vi hyrde även film och handlade med oss matvaror så vi kunde äta god mat till filmen. När maten var klar kom även syran på middagen. Innan vi satte på en film hämtade vi upp Alvin på förskolan, där har vi nu beställt tid till fotografi på pojkarna som blir av den 19/9. Nu ska jag bara fundera ut vad de ska ha på sig, så länge tittar vi på Snövit till Alvins glädje.

Ingen bebis längre!

Publicerad 2012-09-11 11:39:00 i Milo <3

Milo har blivit så stor, han är verkligen ingen bebis längre. Han vågar säga ifrån om han känner sig orättvist behandlad, säger till (på sitt sätt) vad han vill, han gör sig förståd helt enkelt. Jag skrev ju när han fyllde ett år att jag tyckte att Milo var ett mellanting mellan stor och bebis men nu skulle jag säga att han blivit stor och att han inte är bebis längre. Han älskar sina bilar som han kör runt och låter som och så älskar han hans telefoner som han pratar så mycket i. Igår gick vi en ganska lång promenad till en liten skogsdunge och letade pinnar för att sedan leka på gården innan vi gick hem och Milo gick hela vägen själv. Snacka om att han är en stor kille nu som leker själv (även om det blir kladdigt) och dricker ur mugg, sover i eget rum hela natten, springer omkring som ett vilddjur och klättrar som en apa. Mer vild en tam är min stora kille precis som sin storebror!

Skönt igen!

Publicerad 2012-09-10 10:35:00 i Familjeliv

Igår em blev det skönt ute igen efter en kall natt och morgon och idag skulle det bli 24 grader varmt! Därför har vi spenderat mycket tid ute då det gällar att passa på innan det blir för mörkt och kalt ute. På vintern hinner man ju bara hämta barnen från förskolan och det är kolsvart ute, usch jag längtar inte. Dock är det ju mysigt med pulkåkning, snölycktor, bak och tända ljus inne. Just nu tar vi iallafall vara på våra sköna dagar i solen. Igår var vi i lekparken och busade i flera timmar i morse örade vi dagen med en skogspromenad. Snart blir det väll lekparken igen om barnen får bestämma.


Höstkyla

Publicerad 2012-09-09 09:26:39 i Allmänt

Burr, i morse vaknade vi upp i ett kalt Sverige iallafall ett kalt Norrköping. Tyckte mig till och med se frost på vårt tak. Eftersom näsorna rinner på oss allihop bestämde vi oss för en inne sittar dag. I morse börjadr vi med att bygga en koja i vardagsrummet där vi myste hela familjen och nu ligger grabbarna där och ser på film. Eftersom vi har en hund i familjen måste vi ju ta oss ut och rasta henne så det ska jag ut och göra nu, på pälsad lär jag vara! Burr


Shoppingresa beställd

Publicerad 2012-09-08 15:18:00 i Shopping

Igår bokade vi äntligen höstens shoppingsresa till Gekås, Ullared. Vi åker redan om 2 veckor och det ska bli så roligt. Det finns så mycket jag vill köpa men främst blir det julklappar till barnen. Det var svårt att få till ett datum att åka på då mannen min också ville med så även syran och mamma men vem skulle då vara barnvakt? Farmor och farfar jobbade då vi var lediga och tvärt om så det löste sig inte så bra. Det slutade med att jag åker själv med mamma. Bussen åker redan kl 4 och 5 åker Richard till jobbet men syran var ledig på fm så hon fick ta första passet och farfar andra (kl 12) och Richard kommer hem 14:30. Så det blev lite knöligt men det löste sig iaf och barnen kommer bli så glada att få spendera tid med både moster och farfar på samma dag och gissa hur glada de kommer bli när de ser mina shoppingpåsar från Ullared?! Ser verkligen fram emot detta nu och jag kommer följa Ullaredbloggen slaviskt till dess att vi åker. Har ni nyligen varit där får ni gärna tipsa mig om era fynd!

Tandläkarbesök

Publicerad 2012-09-07 15:43:00 i Alvin <3

Idag var Alvin på sin första tandundersökning hos tandläkaren. Meningen var att de skulle titta och räkna hans små söta vita tänder men det gick ju självklart inte för sig. Jag har förberätt min lilla herre hela veckan och berättat vad vi ska göra idag hos tandläkaren och att Alvins enda uppgift var att öppna munen för att visa tänderna och varje gång har jag avslutat med att fråga om han ska göra det hos tandläkaren var av han svarar bestämt NEJ! Och självklart höll han sitt ord ovh vägrade gapa. Tandläkaren sa då att han fick komma tillbaka om han öppnade munnen då men NEJ det skulle han inte heller göra! Åhh blir galen på den här bestämda ungen alltså. Nu blir det alltså tandläkaren igen om några veckor.

Säsongstart för babysång

Publicerad 2012-09-06 17:04:00 i Milo <3

I morse knallade jag och Milo ner till babysången som hade premiär idag. Med oss hade vi Thessan och hennes bebis som blivit så stor. Vi har ju inte sätts något sedan sommaruppehållet och på dom små händer det ju så mycket. Milo diggade och sprang omkring som en tok. Han var ändå rätt lugn idag mot vad han brukar vara då han var nyvaken när sångdn började. Nu ser vi jätte mycket fram emot nästa vecka!

Inget sätter stop för Milo

Publicerad 2012-09-05 10:02:00 i Milo <3

Ojojoj! När Milo föddes var han så lugn. Visst han ålade ifrån oss innan han var tre månader och kröp ifrån oss vid 6 månader och gick ifrån oss som 10-11 månaders bebis, men ändå ganska lugn. Alvin var värre som bebis och skulle utforska och vara övefallt, allt var intressant. Milo har mer kunnat sitta i mitt knä ett tag och mysa men nu, nu är han inte still en sekund. Han kan ju missa något roligt ju! Vad finns det bakom tvn egentligen? Bäst jag klättrar upp och kollar, upp på spisen med, kanske lagas det mat? På bordet då, finns det någon mat där att sätta foten i? Jag hinner bara ta ner honom, skälla och sätta mig för att hitta honom där igen. Jag blir galen på honom och inget hjälper, hur arg jag än blir på han.Ute är han precis likadan, klättrar och springer överallt samtidigt. Tur jag kan trösta mig med att aktiva barn är smarta barn!


Busträff med Leon

Publicerad 2012-09-04 17:14:00 i Barnen <3

Alvin har tjatat om hans Leon nu ett tag och äntligen träffades vi idag. Det roliga med dom två är att de leker så bra ihop då de är på samma nivå. Milo där emot är inne i hans egna lek. Idag har vi sparkat boll, bakat med lera, sätt på film och mycket mer. Alvin tjatade om en "lek träff" till redan innan de gick och pratar redan om hur snäll Jennie och Leon är. :)

Play time på lekplatsen

Publicerad 2012-09-03 12:39:00 i Barnen <3

Idag kom kompisarna Lina och Milou hit och busade med oss. Eftersom vädret var fint var vi ute och lekte på gården. Alvin älskar ju sin fotboll så lite bollek blev det med innan vi gick in för att fika. Alvin bjöd på hans goda bullar och sedan ville barnen ha lässtund och tog fram favorit böckerna. Dockorna åkte också fram då de skulle sövas och allt var det var. De är för söta våra små troll! Får hoppas att vi snart ses snart igen. :)

Söndagsstek

Publicerad 2012-09-02 13:58:00 i Allmänt

Idag bestämde vi oss att ta fram fransyska ur kylen och göra oss en god och saftig stek. Till steken kokade vi en god sås av skyn, potatis och morötter och till det hade vi svartavinbärs gele. Söndagsstek it is!

Födelsedagsfest

Publicerad 2012-09-01 18:19:00 i Festligheter

Idag har vi varit hos morbror som fyllt 45 (asgammal iknow;). Där bjöds det på smörgåstårta, öl och vin. Tårtan var den godaste jag ätit från konditori, svin god alltså! Barnen busade och hade det skoj med kusinerna och åt kakor och drack festis till förbannelse (ok så illa var det inte men nästan ;). Som vanligt blev det en trevlig kväll hos moster, morbror och kusinerna. Nu blir det film mys här hemma men utan Alvin dock för han följde med mormor hem. Nu ska bara lillgrabben sövas innan film och godis åker fram!


Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela