Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Richard 28 år

Publicerad 2013-01-31 11:24:00 i Familjeliv

Tidigt i morse gick vi upp och firade Richard. Barnen var trötta och kände inte alls för att vara på förskolan kl 7 imorse. Richard har iallafall fått våra paket nu. Min mamma och syster kommer i eftermiddag och firar Richard med tårta och ännu mer paket. Barnen längtar då det inte finns något bättre en kalas för dom, möjligtvis djurparker då.

Me + Milo = sant

Publicerad 2013-01-30 21:40:00 i Milo <3

Idag har jag och Milo fått en hel förmiddag tillsammans bara han och jag. Det var så lugnt och mysigt men vi saknade såklart vår Alvin med. Jag hann få så mycket gjort och det kändes bra att kunna ge Milo all min uppmärksamhet och göra saker som en 1åring tycker om så som stapla saker på varann och sen ha omkull osv. Vi har skrattat och busat i massor. Vi tog sedan en promenad till förskolan som tog hela 40 minuter som Milo gick själv. Herre gud så stor han blivit. Pratar gör han också i massor, härmas och sjunger. Jag drömde till och med att han pratade lika bra som Alvin inatt för det händer så mycket i Milos utveckling nu. Nu är Alvin och Milo hemma igen och direkt blir det full fart. Nu sover de dock så jag och Richard kan fixa för morgondagens kalas.

Bortlånad

Publicerad 2013-01-30 07:46:00 i Alvin <3

Igår kom moster Elin hit och tog med Alvin på en sleep over. Alvin var helt överlycklig och rabblade en hel lista på saker att göra och äta. Det är ju viktigt vad man äter liksom. Igår hade de gått i djuraffärer och fikat och idag skulle de till busfabriken. Vilken moster barnen har! Milo var ju tvungen att vara hemma iochmed läkarbesöken. Igår hann han ockå träffa två små pojkar i tio minuter mellan sovning och läkarbesöken med. Lina och Malin kom hit med sina små på en snabbfika något som skulle blivit en eftermiddagsfika och bebisträff. Får bli en annan gång helt enkelt!

BVC och läkarbesök

Publicerad 2013-01-29 14:15:00 i Milo <3

Idag hade Milo 18 månaders kontroll på BVC, han låg på över medel med sina 83, 5 cm och strax under med sin vikt på 10,5 kg. Han följer sin kurva finfint med andra ord. Vaccination fick han också idag i ena låret men sa inte ett knysst, mycket beröm fick han och inte bara för han var duktig men också för hans fina kläder. Hon tittade också på tummen som hon inte tyckte såg bra ut 9 dagar sedan olyckan så hon skickade oss även till läkaren. Läkaren konstaterar då att det visst var en fraktur i tummen så det kunde se ut så här i en månad. En skelettfraktur tar ca 1 år innan det är helt läkt. Nu vet vi iallafall varför han fortfarande är svullen och har ont!

VIP

Publicerad 2013-01-28 20:54:00 i Shopping

I fredags hade H&M VIP frukost och 20% på ett helt köp för klubbmedlemmar. Självklart var jag där och fyndade. Det blev ett par byxor, tröja och skor till mig. Jag hade bara 10 min på mig innan skolan började så mer hann jag inte. Inte nog med det hade ju Hemmakväll 50% på alla köpfilmer så det blev en hel del där med.

Back to school

Publicerad 2013-01-28 08:18:00 i Allmänt

Äntligen är barnen friska och Milo klagar inte över tummen längre om han inte slår till den. Hela veckan har han annars gnällt bara man kommit i mot eller tagit på en tröja. Magarna är också stabila efter en vecka med magsjuka. Nu får vi se hur dagens lämning går då Milo varit hemma enda sedan inskolningen. Hemma har han varit väldigt mammig och klängig så Alvin sagt till att jag faktiskt är hans mamma också. Men så fort jag är ute ur huset är det ingen fara, då klarar han sig hur bra som helst. Får hoppas det blir så imorn med så får jag ta det jobbiga sen. Det skall påpekas att Milo aldrig varit mammig annars utan det är just vid sjukdomar och så här dant har det aldrig varit förr! Så här ser nu Milos tumme ut, över en vecka sedan olyckan. Fortfarande svullen och med en nagel som ser ut att lossna när som helst.

Finaste hejarklacken

Publicerad 2013-01-27 19:22:00 i Familjeliv

Idag tog vi med pojkarna på hockeymatch. Vi mötte upp kompisarna och satt vid klacken och hejade på hästarna. Alvin frågade hela tiden vart hästarna var och vart är den riktiga hästen. Söta Alvin och hans hästar.

Kalas

Publicerad 2013-01-27 08:14:00 i Familjeliv

Igår kom farmor och farfar hit och firade Richard som blir gammal (28 år) på torsdag. Farmor hade bakat tårta och tog med sig flera påsar med paket. Milo hade turen att få hjälpa pappa att öppna det sista paketet, annars vill Richard gärna ha paketen för sig själv. Drinkar och spel avslutade sedan den trevliga kvällen.

Släktmiddag

Publicerad 2013-01-26 16:03:00 i Familjeliv

Igår bjöd mormor på släktmiddag. Barnen hade beställt tacos och självklart fick dom som dom ville. Både Alvin och Milo åt jätte bra och tackade mormor så mycket för maten och tyckte hon var så söt som lagat så god mat som Alvin sa. Han kommer med sådana roliga kommentarer nu så vi dör av skratt här hemma. Idag är det dock kalas för pappsen som fyller år på torsdag.

Äntligen fredag!

Publicerad 2013-01-25 13:51:00 i Familjeliv

Nu är barnen lämnade hos mormor och bråttom hade dom dit. Vi är bjudna på middag där ikväll med mammas syster med familj och min syster. Mamma ska bjuda på tacos till barnens lycka och redan imorse tjatade dom om tacos men Milo säger ju kaka om allt ätbart. Jag är i skolan och pluggar idag med. Behöver jag säga att jag med längtar efter kvällens fredagsmys?

Biten

Publicerad 2013-01-24 10:54:00 i Allmänt

Kölden biter mig överallt och det ser tyvärr ut som att kylan är här för att stanna. Det här måste väll ändå vara den kallaste vintern på väldigt länge? Och snö har vi också haft turen att haft hela vintern, måste ju också vara något sagts rekord det med? Kallt är det iallafall och nu längtar jag efter sol och värme som aldrig förr!

Helgens kap

Publicerad 2013-01-23 08:00:00 i Shopping

I helgen blev det ju som sagt lite shopping för min del. H&M hade klubbdag så jag hittade ett par fodrade byxor, perfekt till förskolan och en tröja för en billigare peng. 10% gör ju ifs ingen större skillnad då det redan är så billigt att handla på H&M. Sedan svängde vi förbi Hemmakväll där jag hittade 5 barnfilmer för 100 kr. Det tyckte jag blev en perfekt alla<3dag present till pojkarna. Om Alvin fick bestämma skulle han se på film nästan hela dagarna! :)

Milo 1 1/2 år

Publicerad 2013-01-22 09:07:00 i Milo <3

Tänk att Milo blir 1 1/2 år gammal idag. Tiden bara springer i väg som vanligt och Milo har blivit så stor och vuxit så mycket på detta halvåret. Han har börjat på förskolan vilket betyder att han spenderar vardagarna utan sin mamma nu och leker med kompisarna istället. Han är så duktig och klarar av så mycket som de stora barnen på förskolan gör. Han är med i leken och förstår reglerna med tyst kommunikation. Han pratar mer och mer och härmas mycket. Han förstår i stort sätt allt jag säger och följer instruktioner. Frågar jag var magen är, blöjan eller lampan kan han visa det med. Åh min älskade fina lilla kille har blivit så stor.

En natt på akuten

Publicerad 2013-01-21 14:14:53 i Milo <3

När jag la Milo i hans spjälsäng igårkväll kastade han ur sig på golvet och skadade sig ordentligt. Han landade på handen på något konstigt sätt så nu är tummen dubbelt så stor och blå. På akuten visade det sig att han hade en sättning i tumroten och ingen fraktur som tur var. Han visar väldigt tydligt att han har ont men har varit jätte duktig att visa upp handen helt stilla utan gråt. Han fick mycket beröm av läkarna kan jag säga. Väl hemma igen spyde han så kanske fick han någon liten hjärnskakning också? Det har varit mycket gnäll så han har riktigt ont och läkarna sa att han kommer att ha det i några dagar framöver. Usch och blä! Idag vabbar mormor så jag kan gå på min första lektion iaf.

Familjen är samlad

Publicerad 2013-01-20 17:30:00 i Familjeliv

Nu är familjen samlade igen efter en helg på olika håll. Det hör inte till vanligheterna att vi inte är tillsammans som nu när Milo har varit hos mormor och Alvin hos farmor och farfar medan Richard och jag har aktiverat oss på stan. Nu när vi är tillsammans igen har vi pratat om allt roligt vi gjort i helgen och att det är förskolan som gäller i morgon och att de från och med imorgon ska vara där hela dagar och hela veckan. Vi kom fram till att det känns jätte bra och kul för allihop och det känns jätte skönt.

Biljardkväll

Publicerad 2013-01-20 09:55:38 i Allmänt

När Alvin åkte till farmor och farfar körde Richard och jag biljard på Wii't här hemma. Sedan kom jag på den briljanta ideen att åka ner till stan och spela på riktigt. Vi lämnade Milo hos mormor två gator bort och åkte ner för lite biljard, cider och pizza. Det var 5 år sedan vi gjorde det kom vi på när vi åkte hem igen. Borde göras oftare!

En dejt på stan

Publicerad 2013-01-19 14:08:00 i Me, My self and I

Jag lämnade sjuklingarna hemma och begav mig till stan i förmiddags. Det blev en hel del shopping och så avslutade vi med en lunch på stan. Thaimat och vin blev det en lördag som denna. Alvin lär bli glad när han ser vad jag har handlat idag, men det får han ju inte se förren imorgon då han sover hos farmor och farfar idag. Självklart kommer jag visa upp mina fynd i ett senare inlägg.

Där fick jag för att bädda rent

Publicerad 2013-01-18 22:50:00 i Milo <3

Hann bara lägga Milo i den nybäddade sängen och han börjar spy direkt. Jag kände att han började bli varm så jag tog tempen som visade 39 grader men han sa inget, inget gnäll alls utan han var bara seg. Efter en alvedon kom allt upp, stackars liten. Nu ligger han tätt brevid mig och tittar på tvn. Ber till gudarna att han får sova sig frisk nu!

Trötta pojkar

Publicerad 2013-01-18 13:20:22 i Barnen <3

Pojkarna bara sover och sover, inte likt dom. Alvin slutade ju sova på dagen innan han blev tre och Milo sover ju visserligen varje dag men så här tidigt brukar han inte somna och inte så länge. Likadant har de somnat tidigt (innan 19:00) de senaste två kvällarna, annars brukar de gå och göra ordning sig för sängen då. Hoppas de vaknar upp friska nu. Jag har iallafall handlat äpplen, riskakor och nyponsoppa så de kan få i sig lite också. Eftersom pojkarna sover så fint har jag också hunnit laga mat, tvättat två tvättar, dammar och bäddat rent. När grabbarna vaknar blir det filmmys i soffan.

Sjukstuga it is

Publicerad 2013-01-18 08:14:00 i Barnen <3

Igår började Alvin klaga på magsmärtor och hade diarre och i natt vaknade han två ggr och behövde gå på toan. Vid frukostbordet hinner han bara titta på frukosten innan han börjar spy. Den här gången hann vi iaf inte packa väskan än som sist för denna helg skulle han spendera hos farmor och farfar. Milo är också sjuk, han är inte magsjuk (än) utan förkyld och fått hostan tillbaka. Nu får det bli helgmys med familjen istället. <3
Bild från igår på pojkarna x och kex.

Inskolningsdag 8

Publicerad 2013-01-17 18:51:00 i Milo <3

Som sagt blev Milo ledsen även idag när jag lämnade honom på förskolan. Det blev en snabbare lämning idag då jag bara gick ut på gården och sedan sa hej då och gick då de skulle vara ute och leka idag. Annars brukar jag ju stanna ca 1timma innan jag lämnat. Det gick ju bra idag med och han låg fortfarande och sov när jag kom kl 14:00 för att hämta pojkarna. Alvin stormtrivs på fsk och ville inte med hem. Vilken tur att vi ska dit imorgon igen för en sista inskolningsdag.

Vackra vinterland

Publicerad 2013-01-17 10:20:00 i Allmänt

Idag skulle barnen vara ute och åka stjärtlapp och leka i snön på fsk. Även idag började Milo gråta men som vanligt gick det över direkt. Jag fortsatte in i skogen efter att ha lämnat barnen och tog mig en PW i vår vackra skog. Det är ju så vackert när snön lagt sig så fint på träden o marken, då åker kameran fram.

Inskolningsdag 7

Publicerad 2013-01-16 17:55:00 i Milo <3

Idag var det Milos första heldag på förskolan vilket betyder att han sov middag där. Som vanligt lämnades Milo efter fruktstunden och även denna gång blev Milo ledsen men innan Richard hann ut genom dörren var han glad igen. Milo somnade på madrassen utan problem och sov ett bra tag innan Richard hämtade igen. Imorgon är det min tur att lämna och hämta, nu hoppas jag dock att han inte ska behöva gråta när jag går.

Sjuk!

Publicerad 2013-01-16 13:58:27 i Me, My self and I

Hela familjen har blivit förkylda och både jag och Richard har åkt på tillbehörande förkylningshuvudvärken med. Kände mig inte helt på topp på skolan men det fick funka ändå. 50 p är redan avklarad där, bara 400 kvar nu!

Inskolningsdag 6

Publicerad 2013-01-15 17:10:00 i Milo <3

Idag var det första gången själv på förskolan för Milo. Vi började först med frukt och sångstund innan jag vinkade hej då. Milo blev genast ledsen men var inte svår flörtad så det gick över fort. Sedan hämtade jag hem en trött Milo efter maten som somnade direkt i vagnen. Ännu en lyckad dag på förskolan och imorgon är det pappas tur igen.

Snöväder

Publicerad 2013-01-15 10:38:38 i Allmänt

Oj vad snö det kommit! När Richard gick imorse någon gång efter 7 hade han skottat men kl 9 när vi gick syntes inte det alls. 15 cm har kommit nu och det ska fortsätta komma hela dagen. Väl på förskolan var Alvin ute och åkte pulka i backen med sin grupp och Milo skulle va inne och ha sång med sin. Sedan fick jag lämna Milo där och gå hem. Nu får vi se hur detta går!

Inskolningsdag 5

Publicerad 2013-01-14 19:10:00 i Milo <3

Som sagt har pappan i huset tagit inskolningen idag. Richard hade suttit i personalrummet medan Milo lekte, åt och bytte blöja med fröknarna vilket hade gått jätte bra. Imorgon är det jag igen som inskolar och sen är det Richards tur ännu en gång för då är det skolinformation för mig igen.

Förberedelser

Publicerad 2013-01-14 07:28:00 i Allmänt

Idag blir det min första skoldag på skolan. Ska plugga på distans så jag kommer inte hänga där hela dagarna utan högst en gång i veckan, men proven skrivs ju förstårs där. Nu har jag tagit fram pojkarnas kläder till förskolan, eftersom pappa ska skola in Milo idag. När pappa väljer kläder är det lätt att det blir finkläderna som åker fram eller omatchande kläder annars. Nu packar jag min väska för en dag i skolan. Alvins vattenflaska åker med!

Gymtid

Publicerad 2013-01-13 14:55:00 i Me, My self and I

Idag blev det lite gymtid för den här mamman. Det blev 3 km på löpbandet och 1min*3 plankan. Nu hoppas jag att helgens bakning, kalastårta och lördagsgodis försvunnit från min kropp med helens alla promenader med. Ska försöka ta tag i det här med löpnigen igen som jag gjorde i våras och gick ner 3 kg på 1 månad. Tyvärr är det ungefär vad jag har gått upp under vintern igen så det är bara att sätta igång igen. Någon mer som vill bli sundare till vår/sommar 2013?

Kalastime!

Publicerad 2013-01-12 14:50:00 i Festligheter

Idag firar vi kusinen som blir tonåring idag. Först åkte vi ner till stan och handlade lite smink, nagellack och parfym som hon fick i födelsedagspresent och sedan bjöds det på tårta och fika hos födelsedagsbarnet. Pojkarna var så fina och busiga som vanligt. ;)

Fredagsfika

Publicerad 2013-01-11 17:57:01 i Mat och bakning

Efter förskolan satte grabbarna och jag igång med fredagsbaket så vi kunde få lite eftermiddagsfika i magen. Milo tog fram muffinsformar och Alvin fick göra smeten. Det blev jätte goda kladdkaksmuffins till fika idag.

Inskolningsdag 4

Publicerad 2013-01-11 12:54:31 i Milo <3

Idag var sista inskolningen för denna vecka och även idag gick det bra. Milo spenderade dagen helt utan mig och lekte och la pussel med fröknarna medan jag var längre bort vilket gick jätte bra när det var på hans intsiativ men när fröken frågade om hon fick byta Milos blöja gick det inte. Då skulle mamma självklart följa med. Milo hade också sin premiärlunch idag på förskolan vilket också gick bra. Dock kunde han inte sitta still och äta så länge som han brukar då han var jätte trött så vi gick hem och Milo fick sova gott i vagnen. Nästa gång är det pappas tur att skola in Milo då jag ska till skolan på måndag.

Shoppingtips!

Publicerad 2013-01-10 19:33:00 i Kläder

Efter förskolan blev det en eftermiddag på stan. Där mötte vi upp mormor för lite mat i magen och shopping. De senaste åren brukar jag alltid köpa nästa års vinterkläder på slutrean och hade även turen i år med och hittade tärmobyxor till grabbarna på Polarn & Pyret till halva priset. Tyvärr fanns jackorna bara i större storlek. Efter shoppingrundan blev det en fika hos mormor och Ice age 4 på tvn. Nu taggar vi för morgondagens inskolning!

Inskolningsdag 3

Publicerad 2013-01-10 12:10:44 i Milo <3

Idag har det gått riktigt bra för Milo på inskolningen. Han har äntligen vågat visat sitt riktiga jag och med det menar jag att han har pratat och lekt utan att ha koll på mig. Vi började med att lämna kvar Alvin ute på gården i snön med sin grupp medan Milo gick in och hade vattenlek. Där ville han att jag skulle hålla mig nära och hade stenkoll på mig medan han lekte. Men så fort kläderna åkte på igen sprang han och showa och prata med fröknarna istället för mig. När det sedan var dags att gå hem vinkade han och sa hej då flera gånger innan jag fick i honom i vagnen. Där sover han nu än efter alla intryck. En lyckad dag på förskolan med andra ord.
 

-Soppa mamma!

Publicerad 2013-01-09 17:15:00 i Barnen <3

-Jag vill ha soppa mamma! Denna mening hörde jag många gånger innan jag tog fram ingredienser och började koka soppa med barnen idag.
 
-Får jag göra dittan och dattan mamma och det med? börjar Alvin tjata om när vi väl börjar med maten och Milo undrar - ä dä, om allt jag tar fram.
 
När soppan och ostmackorna äntligen är serverade äter barnen som aldrig förr, vilket de gjort hela dagen idag och igår. Vad tror ni jag hör 5 minuter efter maten är bortdukat? -Jag är hungerig mamma! Vad har hänt med mina barn? Köttfärssoppa blev det idag iaf.

Inskolningsdag 2

Publicerad 2013-01-09 12:38:42 i Milo <3

Även idag var det en bra dag på förskolan och när vi kom imorse hade Milo fått en egen plats som var så fin med foto och allt. Idag har vi haft frukt och sångstund tillsammans med de andra barnen och Milo satt faktiskt still länge, han var bland de sista barnen att gå ifrån samlingen. Milo var lite mer försiktig idag och fortsatte att kolla in lokalerna genom att gå från rum till rum och vill ha lite koll på mig ibland. Han tar också lite försiktigt kontakt med lärarna och barnen. Alvin bryr sig knappt om oss då han har fullt upp med sitt och sina kompisar. Nu ser vi fram emot morgondagen med två timmar på förskolan precis som idag.

Förskolestart för Milo

Publicerad 2013-01-08 12:05:00 i Milo <3

I morse knallade pojkarna och jag ner till förskolan i den nya vita snön som kommit under natten. Alvin sa att Milo hade blivit stor som skulle börja på hans förskola men jag fick inte lämna honom själv för då skulle han börja gråta efter sin mamma. Vi började med en timmes inskolning idag där grabbarna kunde bekanta sig med förskolemiljön idag. Det var nänligen tre grabbar som började sin inskolning idag. Vi hann också ha en liten fruktstund innan vi gick. Milo klampade omkring bland hans favoritleksaker -köket där hans storebror visade honom omkring och sen hängde Milo där i stort sett hela timmen och när vi skulle gå blev varken han eller Alvin glada då de ville vara kvar och busa. Hoppas nu att det kommer gå lika bra imorgon!

Meeting the girls

Publicerad 2013-01-07 21:14:00 i Me, My self and I

Idag lämnar vi barnen och karlarna hemma och ger oss ut på stan själva, tjejerna och jag. Blir lite godfika på Bagarstugan. Väldigt välbehövligt ibland, speciellt efter 4 veckor med många sjukdomsdagar och jullov själv med barnen.
Kommentarer (0)

Alvins inskolning

Publicerad 2013-01-07 10:12:00 i Alvin <3

På bilderna nedan ser ni Alvin 1,8 år gammal på hans inskolning på förskolan. Det var pappa som fick skola in honom och allt gick jätte bra och de tyckte att Alvin var ett typiskt "dagisbarn". Tror de beror på att vi varit på så mycket barnaktiviteter så som babysång och öppna förskolan innan. Nu kan jag bara hålla tummarna för att det ska gå lika bra för Milo imorgon för då är det hans tur att inskolas. Tur att det var ett snabbt virus som kom samtidigt som den gick typ igår så inskolningen blir möjlig i morgon. Åh så spännande de ska bli!

Milos tur

Publicerad 2013-01-06 18:59:00 i Milo <3

Då var det Milos tur att bli sjuk. Precis som på Alvin kom febern snabbt från ingenstans och Milo totaldäckar i soffan direkt. Stackars liten! Alvin blev också frisk lika fort, nästa dag var det som han aldrig varit sjuk så vi får hoppas att det blir så med Milo med. Han ska ju inskolas på tisdag ju!

Julrean

Publicerad 2013-01-06 12:31:00 i Kläder

Hittade som sagt lite på julrean här om dagen bla byxa och tröja från Ginatricot och blusen är från Bik Bok. Samtliga kläder var till halva priset. Har ni hittat något på rean?

Inte som planerat

Publicerad 2013-01-05 11:07:00 i Alvin <3

Vi hann bara packa väskorna och ta på oss kläder för att åka till badhuset och så hade vi en planerad lunchdejt på stan. När pojkarna var klara och jag gjorde i ordning håret kommer Alvin in helt likblek och säger att han inte mår bra och kryper ihop och somnar med det samma. Hela morgonen hade han dock varit som vanligt och busat och haft sig med brorsan så det kom som en chock. Han fick fort hög feber och sov bort i stort sätt hela dagen. Vi som skulle ha familjemiddag hos mormor där pojkarna skulle sovit över då jag och mannen skulle ha haft spelkväll hos vännerna. Vi fick i stället ett äventyr hemma i soffan framför filmer vi lånat av mormor och thaimat. Nu mår Alvin bra än så länge utan feber så jag hoppas det fortsätter i rätt håll nu och att ingen annan i familjen blir smittad.

Nya sakerna

Publicerad 2013-01-04 08:41:00 i Barnen <3

Barnen har lekt och lekt och lekt med sina nya leksaker de fick i julklapp. Hela dagarna leker de så fint ihop och självklart blir de även osams ibland och vill ha samma saker men oftast leker de fint ihop. Alvin är lite arg över att snön smällt så han inte kan åka på hans nya snowraser men annars kan vi ju leka med resterande nya sakerna de fick i jul. Bilbanan och Hoppetossan (pippis sjörövarskäpp) är stora favoriter här hemma förutom Snowrasern. Nu börjar jullovet dock luta sig mot dess slut så idag tänkte jag att vi skulle lämna hemmets trygga tillvaro och de nya leksakerna för något roligt äventyr, vad vet jag inte än!

Fikabesök

Publicerad 2013-01-03 12:52:09 i Barnen <3

Idag kom Lina med hennes två barn hit på fika och bus. Alvin visade upp nya leksakerna de kunde leka med men ville helst sitta och måla eller lägga pussel nu när han äntligen hade någon annan att leka med än lillebrorsan. Nu ska vi iväg på nästa fikabesök, vi väntar bara på att Milo ska vakna. Tjingeling!

Gott avslut och början

Publicerad 2013-01-02 10:29:00 i Festligheter

Nyårsafton firades hos några vänner några gator bort. Där åt vi trerätters, sjöng och dansade tills barnen blev trötta. Då lämnade vi barnen hos mormor där de fick sova över så jag och maken kunde fortsätta firandet. När barnen hade somnat blev det mer sång och dans för oss vuxna till tolvslaget sedan blev det champange och sigarrer (för männen) och kl hann bli 01:30 innan vi vandrade hemåt. Alvin gillade inte alls fyverkerierna och sa att han inte tyckte det var kul vilket han aldrig sagt förut. Milo tyckte dock det var intressant att titta på alla vackra färger i himlen.

2013

Publicerad 2013-01-01 18:27:11 i

Första dagen på det nya året är här. Richard börjar jobba efter julledigheten i morgon och vi har där med städat bort julen här hemma. 2013 börjar med att skola in Milo på förskolan så jag kan ge mig ut på arbetsmarknaden igen efter många år som föräldraledig vilket känns sådär. Jag kommer sakna pojkarna mycket men det ska även bli skönt att göra något för mig själv med. Får hoppas att jag kommer hinna med dom trots plugg och arbete. Jag skaffade ändå inte barn för att ta karriären före dom. Det blir ett intressant år med många önskningar men utan löften för mig. Hur ser era önskningar/löften ut över 2013?
Bilder på pojkerna under året som gått.

Gott Nytt År

Publicerad 2013-01-01 02:16:11 i Allmänt

Gott nytt år till er från oss!

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela