Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Då drar vi på minisemester

Publicerad 2010-07-29 21:20:12 i Resa

Imorgon drar vi med familjen Hermansson på minisemester till hemlig ort. Vi åker över helgen för shopping och god mat. Vi har planerat detta ett tag nu så det ska bli jätte kul.

Vi kommer att åka utan vår kära son Alvin för första gången. Han kommer att sova i stugan hos mormor och moster som också kommer att ta hand om vår hund. Detta känns lite sådär vad ska man säga? Inte jobbigt inte heller nervöst, eller kanske? Jag vet inte men stor saknad kommer jag iallafall känna.

Nu spenderar vi kvällen med massa mys med Alvin som kommer få en massa presenter när vi kommer hem.(Alvin kunde inte sitta still där med blev bilden suddig)

Det var ett tag sedan...

Publicerad 2010-07-15 20:57:15 i Allmänt

Mycket har hänt sen sist. Eftersom det varit så varmt har jag inte orkat sitta vid datorn utan det har blivit mest sittande i skuggan. =)

Självklart har det blivit endel bad också. Vi har badat i olika sjöar och badhus. Vi har fikat hos vänner och varit på kalas. Hela familjen har också blivit magsjuka med Casey (hunden) inräknat, inte kul alls. Denna värme har tagit på oss. Vi har också grillat väldigt mycket, haft endel resturangbesök och spelat aquagolf. Vi vann dock inget. I fredags var vi även ute på "munken in the park". Live band och cider för hela slanten.

Alvin säger MAMMA och PAPPA till oss hela tiden och han har börjat GÅ!! Han reser sig upp själv för att knalla ett par steg. -Stora pojken!

Imorgon är det Richards sista arbetsdag så sen är det semester. Ska bli så skönt, vad kul vi ska ha. Vi får se vad vi ska hitta på vi hade lite planer men nu får vi se vad vi gör.


Pojke vs flicka

Publicerad 2010-07-05 16:04:47 i Sarah talar

Någon skrev till mig här om veckan angående föräldrar som önskar sig en flicka istället för pojke. Personen hade läst i olika forum att många verkade hellre villja ha en flicka då de mena på att man blir lyckligare av en tjeja då man får en bättre relation medans man förlorar sonen till svärföräldrarna. Detta gjorde personen uppröd och ledsen. Nu undrar denna vad jag anser om just det.

Eftersom jag har en son och aldrig skulle byta ut honom mot något i hela världen bryr jag mig inte så mycket om sådana påståenden. Jag försöker uppfostra min son på så sätt att han ska veta att vi älskar honom och att familjen betyder ALLT. Jag tror att det handlar mycket om just uppfostran här. Allt handlar ju om hur man bygger upp en kontakt till sitt barn ovansätt om det är en pojke eller flicka.

Sen skulle jag självklar villja ha en av båda könen men det är inte det viktiga. Det viktiga är ju personligheten inte könet. En flicka kan fortfarande spela fotboll och en pojke kan faktiskt dansa exempelvis balett om det är det man vill. =)

Hur ställer ni er till denna fråga?

Vilken härlig sommarhelg

Publicerad 2010-07-04 20:53:36 i Allmänt

Helgen började bra med bad på Himpa då vädret var så varmt att det krävdes ett dopp för att svalka sig. Sedan bar det av till Butlers för att fira stugan med god mat och dryk.

Lördagen spenderade vi i Abborebeg där stugan ligger. Vädret var lika varmt även denna dag. Vi fick svalka av oss i Bråviken. Där var vattnet lite kallare. =) Vi åt god mat och glass i Lindö småbåtshamn.

Idag åkte vi till Åby och badade för även idag krävdes det ett dopp för att svalkas. Vi tog oss också en sväng ut till stugan och kika lite.

Man kan inte klaga på vädret nu iallafall. Gud så skönt vi haft. Tur att man kan komma ut och bada då annars hade det ju varit jobbigt. Så jä**a skönt det är att vara mammaledig. Älskar livet!

Stugan är vår!

Publicerad 2010-07-03 10:10:36 i Allmänt

Igår ringde mäklaren och sa att ägaren till stugan i Abboreberg har accepterat vårat bud. Så nu är stugan vår. Vi får nycklarna på måndag. Shit så kul det känns. Nu ska vi måla och ha oss på stugan för att kunna ligga och njuta hela semestern där sen. Najs då!

Igår firade vi detta med ett resturangbesök på Butlers. Där åt vi planka, efterätt och drack skumpa! =)

4 dagar i Öbonäs

Publicerad 2010-07-02 10:45:52 i Alvin <3

Då har man spenderat 4 dagar i Öbonäs med sol och bad. Vi hade även turen att träffa Lina och Milou i tisdags då vi tog en picknik på badplatsen nära där de bor. Där plaskade vi bara lite med fötterna då Alvin inte ville gå i mer. Väl hemma i stugan gick vi sedan ner med Richard och bada. Då hade väl solen hunnit värma upp vattnet mer för då kom vi i allihoppa. =)

Tobbe, Alvins farbror kom också ut till stugan och spenderade några dagar där med oss. Vi åkte bla till Åby och bada där var vattnet dö skönt. Alvin satt dock mest i vagnen och fika. =)

Nu är vi iaf hemma igen. Idag blir det Himpa och Aquagolf. Annars blir det ganska lungt i helgen då Richard jobbar. peace and love <3


Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela