Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

En fin dikt av Harry Scott Holland

Publicerad 2008-10-30 13:10:18 i Allmänt

Döden är ingenting alls.

Jag har bara fortsatt vidare till nästa rum.

Jag är jag, du är du

och vi skall förbli vad vi alltid varit för varandra.

Kalla mig vid mitt vanliga namn, tala till mig

sådär som du alltid gjort.

Förställ inte rösten, inga påtvingade miner

av högtid och sorg.

Sluta inte skratta åt våra gemensamma små skämt, skratta som vi alltid gjort.

Le och tänk på mig, önska något -

en önskning för min skull.

Låt alltid mitt namn finnas där hemma,

uttala det som om ingenting hänt, sorglöst,

utan spår av skuggor.

Livet går vidare med samma innebörd som tidigare.

Det går vidare. Livet är en obruten kedja.

Att jag försvunnit utom synhåll

Innebär inte att jag försvinner ur era sinnen.

Jag väntar på er under ett intervall,

Någonstans väldigt nära.

Allt är väl.


lycka

Publicerad 2008-10-23 12:43:10 i Graviditet nr 1

känner mig lite glad, det var ett tag sen. Känner att jag vill le, när ingen annan ser. Livet är på väg mot rätt riktning, här och nu börjar änligen livet. Inte lång tid kvar nu. Sen har jag det. Det krävs mycket för att nå det man vill i livet. Jag har inte orkat, inte orkat ta tag i något. Men nu får jag göra det.

Nu har det gått 4 månader sedan min älskade pappa, våran ubbelubb gick bort efter att han levt med cancer i tre år. Jag tyckte att livet var orättvist och kände mycket ilska. Kunde inte förstå varför jag skulle få leva utan min pappa. Han som var den bästa pappan i världen för mig. Han som hade och ville leva för så mycket. Varför drabbades vi av detta?

Men nu är det dags att ta tag i mitt liv efter tre års dvala av ilska och smärta. Nu ska mitt liv med min pappa vid min sida börja igen. Vi är tillsamman, helatiden finns han hos mig i både mina tankar och i mitt hjärta. Med min kärlek till honom orkar jag mycket.

Håll värmen i halsduk

Publicerad 2008-10-17 11:44:43 i Kläder

Jag är ute efter en jättestor, tjock halsduk i bruna nyanser. Var inne på H&M, Lindex och Ellos och hittade dessa finna halsdukar.

                   
 

Fuskpäls

Publicerad 2008-10-16 15:36:56 i Kläder

Nu har jag hittat den rätta fuskpälsjackan. Den kommer ifrån H&M och är skitsnygg. Det bästa med H&M är ju ändo priserna. Cubus såg jag också hade fått in en till bra pris, men den var lite tunnare. Kate Moss är ju ilf skit snygg i fuspälsen.



västen

Publicerad 2008-10-16 15:30:34 i Kläder

Västen är ju ett hett plagg i höst. Här hittade jag ett par på www.topshop.se
Västen blir supersnygg till mina jeans på en fika med kompisarna.


ARN tempelriddaren

Publicerad 2008-10-12 11:56:28 i Sarah talar

Arn Magnuson är baserad på Jan Goillous böcker och är uppdelad i två långfilmer. Berättelsen blandar sience fictione med historiska händelser. Arn är en hjältesaga om krig, intriger och det största av allt, KÄRLEKEN.  De svenska scenerna i filmen spelades till största delen in i Västergötaland medan de utländska scenerna filmades i Marocko och Skottland. Under de första två dagarna såldes 160 310 biljetter i Sverige, vilket är nytt svenskt rekord. Detta innebar att filmen efter de första två dagarna dragit in 14 336 235 kronor i biljettintäkter. Arn är sveriges dyraste filmprojekt. En väldigt, väldigt bra film man lär sig mycket av, riktig bra historia måste jag säga. Men det var inte bara historien i sig som var bra utan också de tidstypiska kläderna och de vackra inspelningsplatserna. Och nu sägs det också att Arn kommer att bli en tvserie. Snacka om att man kommer att ha höga förväntningar på den.



Frillan

Publicerad 2008-10-11 13:14:59 i Allmänt

Frisyren jag tänker sattsa på i höst är ändo frillan med fönat hår med lockiga toppar. Själv har jag lockigt natuligt så jag får föna/platta upptill och behålla lockarna nertill lr nåt. Det blir ilf pricken över i till festplagget för min del ilf.

Avril lavigne          Lindsay  lohan    Ashley tisdale       Casse
      

Smink tips

Publicerad 2008-10-10 17:21:32 i Allmänt

Det heta inom makeup just nu måste väl ändå vara iskalla rosa kinder och sotiga ögon till max  just nu?
Tillsammans blir det skit snyggt på nästa party. Jag hittade coola skuggor på www.makeupstore.se  och frächa krämrouge på www.accessora.se






                       


 

Tatuerad

Publicerad 2008-10-08 13:39:55 i Allmänt

I måndags fick jag och syrran våran första tatuering till minne av vår älskade far. Det är nämligen hans tatuering vi gjort på höger handled. För att alltid minnas honom gjorde vi den på höger arm så man kan lägga armen mot hjärtat.

♥ Hjärta mot hjärta ♥
   

Kanelbullens dag

Publicerad 2008-10-04 11:28:40 i Allmänt

Idag är det kanelbullens dag. Den firar jag med att äta en stor färsk bulle. Men varför firar vi då kanelbullens dag? är det för känslan av trivsamhet, trygghet och gemenskap? Det finns säkert en djupare tanke bakom "bullen". Men jag firar dagen med min familj och nybakade bullar. =)

Shoppingturen utanför stan

Publicerad 2008-10-02 13:01:20 i Allmänt

Idag åker vi utanför stan och shoppar. Vi ska till nån Lågprisaffär i Mjölby och sen blir det en sväng till Ikea med. I affären i mjölby skulle det finnas gardiner till bra pris. Jag behöver lite förnyelser hemma. Får se om det är nåt att ha där ute i "bonhålan". På Ikea är jag ute efter lite allt möjligt, brukar ilf bli en påse full med små saker. :P Det är alltid kul att titta på saker där. Kanske hittar jag lite snygga ramar till mina fina kort jag tagit i skogen. =)



Snygg på gymet

Publicerad 2008-10-01 12:12:07 i Kläder

Då blir det att träna ikväll med, Igår var vi nere och tränade med tyngder och ikväll blir det body pump i 75 minuter, ska bli skönt att få svettas lite. =) Gäller att stretcha ordentligt efter passet så man inte får träningsvärk imorn :P

här kommer snygga träningskläder från adidas, puma och nike.

       

                    

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela