Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Milo 7 år

Publicerad 2018-07-22 21:18:32 i Allmänt

Idag fyller bästa Milo 7 år. Tänk att han börjar i 1a klass i höst. Idag har han fått överraskning efter överraskning. Det märks att barnen börjar bli stora nu för de känner verkligen igen sig ute på vägarna och förstod direkt var de var på väg. 
 
Först vaknade han upp med sång, presenter och tårta. Sedan åkte vi till Kolmårdens djurpark och avslutade sedan dagen hos barnens farbror och faster i deras nya hus på landet. Väl hemma hoppade vi i plurret efter tacomys på altan.
 

Vilken värme!

Publicerad 2018-07-20 16:40:00 i Allmänt

Usch vilken otäck värme som vi fått, och inte verkar bli av med. Och regn har vi knappt sett på hela sommarn. Stackars alla djur, sjuka och äldre. Våra skogar står i brand på över 40 ställen och på så stor yta att de är omöjliga att släcka. Djur får gå till slakt för att det inte finns något gräs. Så himla otäckt!  Det gäller verkligen att hålla sig sval och dricka mycket vatten för att överleva värmen.
 
Nu håller vi tummarna för världens ösregn, helst under hela helgen MINST!
Lite bilder från senaste veckorna

Tjejhelg i Örebro

Publicerad 2018-07-08 20:28:20 i Festligheter

Igår åkte vi tjejer ner till Örebro för en tjejhelg. Det blev God mat, shopping, bad och party hela natten lång. En perfekt tjejhelg med andra ord! :)
 

Vad vore jag utan er?

Publicerad 2018-07-06 08:17:02 i Allmänt

Mina älskade, fantastiska barn och familj! Jag tar verkligen vara på den lediga tiden med familjen. Vilken lyx att vakna runt 8-9 och bara ta dagen som den kommer TILLSAMMANS. 
 
Njuter!

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela