Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Matpalatset

Publicerad 2017-11-30 20:21:17 i Allmänt

Nu har vi bott här i Finspång i 3 veckpr och käkat på matpalatset 3 ggr redan. Det är 4 restauranger i ett med ett lekland till barnen. Helt perfekt så man kan sitta extra länge att käka/umgås.
Lr det kan ha varit 4e gången vi var där.. 

Målning av Casey

Publicerad 2017-11-28 10:01:02 i Allmänt

För några veckor sedan skickade jag i väg en beställning på en målning av våran hund Casey. Blev så sjukt nöjd!
 

Årets första pepparkaksbak

Publicerad 2017-11-22 16:29:11 i Allmänt

I morse efter en grötfrukost kom moster med kusinerna hit för pepparkaksbak. Passande nog flög snöflingor ner framför köksfönstret och julmusiken stog på typ högsta volym. Så skönt med lediga dagar mitt i veckan. Fler studiedagar åt folket säger jag!
 

Handling på gång

Publicerad 2017-11-19 21:37:37 i Allmänt

Idag har vi handlat saker och tittat på golv och kakel. Det blev visst lite för mycket för lilla damen som somnade i en kundkorg ;P
 

Födelsedagskalas

Publicerad 2017-11-19 10:20:00 i Me, My self and I

Eftersom jag fyllde år mitt i flyttkalaset blev det födelsedagsfirande i helgen istället. Massa fint som tavlor, lycktor och hudvård mm gick jag.
 Det är alltid roligt att fylla år när man får så fina saker :)

Ikea

Publicerad 2017-11-18 20:16:00 i Home sweet home

Nu har vi ritat upp vårat kök på Ikea. Shit så spännande detta ska bli. Det blir dock en stor förändring då vi ska byta plats på både vattnet och spis/fläkten. Sen ska det också bytas golv, tas bort element och lägga golvvärme. Sen ska det kaklas också. Gud så fint det kommer bli. Längtar tills det är klart!
Förutom ritpapperna kom det hem en hel del annat också ;)

Klart!

Publicerad 2017-11-15 19:12:00 i Allmänt

Oj, den här dagen har vi väntat på länge. Hela året nästan har vi tittat på hus och i slutet på maj/början på juni hittade vi vårat hus. Innan det hade vi tagit kontakt med en mäklare som vi känner, så vårat radhus skulle vara klart för försäljning när vi hittat ett hus vi ville flytta till.
 
I juni vann vi budgivningen och bara någon vecka efter det fotograferades vårat radhus och lades ut för försäljning. Det var stort intresse och 4 visningar krävdes, vilket resulterade till en bra budgivning. 
 
I fredags, 5 månader senare fick vi nyckeln till nya huset och idag gav vi nycklarna till köparna av radhuset. Så jäkla nice att allt är klart och pengarna är överförda. Äntligen kan man andas ut. Men ett helt år har det tagit ungefär.
 
 Så här bor vi nu, och vi kan inte vara lyckligare!

Första dagen i nya skolan

Publicerad 2017-11-13 20:57:00 i Allmänt

I morse hade vi två smånervösa grabbar här hemma, men väl i skolan gick det hur bra som helst. Richard hängde med Milo hela dagen och jag med Alvin. 
 
När vi kom hem pratade grabbarna om att det inte alls var så farligt att byta skola, och hur lätt det var att skaffa nya vänner.
 
Nu fick de veta att vi ska lämna de själva i morgon och då blev de nervösa igen. Men det kommer gå bra. Tillslut så får de vänner och trygghet även där.
 
 

Hej mitt vinterland, nu är jag här!

Publicerad 2017-11-11 23:53:00 i Allmänt

Idag körde vi sista lasset med grejer och har äntligen fått upp stolar och bord bla. Det är verkligen en hel del jobb att flytta. Tur man har så många snälla människor runt om en som hjälper till, utan er hade det inte gått.
 
Snön fick vi med oss hit också, haha hur typiskt? Det blev väldigt blött om man säger så. Skönt det är över nu!
 

Nu är huset vårt!

Publicerad 2017-11-10 17:33:00 i Home sweet home

Imorse fick vi äntligen nycklarna till huset. Så jäkla skönt. 5 hela månader har vi väntat på detta! Det känns så jäkla bra. Här kommer vi trivas!
 
 

Juldekoration

Publicerad 2017-11-08 12:26:34 i Home sweet home

I år blev det att köpa nya julgrejer då råtterna ätit upp/bajsat ner mkt av vårat. Skitråttor! Så jag och Alvin handlade lite på Nille, TGR, rusta, netto och dollarstore. Hoppas det blir fint i nya huset. 
 
Inatt blir den sista natten för mig och Juni i radhuset. Vi ska nämligen sova hos moster och förbereda mat osv inför flytten på fredag/lördag.
 
Grabbarna går dock sista dagen i skolan på fredag så de får sova hemma. Medan de är i skolan ska jag och R hämta nyckeln. Så spännande!
 

Min dag 🎂

Publicerad 2017-11-07 19:38:00 i Familjeliv

Så blev man 32 år också, helt otroligt så fort åren går. Grabbarna kom in i morse och grattade mig med finfina teckningar. Efter skolan och jobb blev det restaurang då vi ville slippa flyttkaoset. Tacos för hela gänget! Perfekt dag med familjen 😍
 

Inget roligt längre

Publicerad 2017-11-06 20:14:27 i Allmänt

Nu har vi packat de sista kartongerna, bara mat och några lampor kvar nu i stort sätt. Vi kan knappt se på tv, äta eller ens laga mat längre då kartonger och säckar är i vägen. Det går knappt att vara hemma, så tråkigt! Bara att hålla sig borta nu de sista dagarna.
 
Här har vi en glad Juni som fått med sig bröderna hem igen efter skolan.
 

Bland flyttkartonger

Publicerad 2017-11-04 10:33:00 i Familjeliv

Den här helgen har vi tänkt packa ner det sista. Det enda som vi inte packar ner nu är extra sängkläder, kläder för 1 v, några glas, tallrickar, bestick, varsin handduk samt en väska med leksaker (mest lego) till kidsen. Allt annat ska ner! Och det blir en hel det saker när man är en relativt stor familj.
 
På fredag får vi nycklarna och vi kan inte längta mer nu!!! 5 månader sedan vi vann budgivningen nu :(
 Japp nu bor vi verkligen med karonger och säckar! Låt dessa dagar flyga fram nu.

Arbetets museum

Publicerad 2017-11-03 23:03:00 i Barnen <3

Idag drog vi med både mormor, moster och barnen till arbetets museum. Det blev både lek och fika. Barnen tyckte det var roligare att leka än att lyssna på budskapet, men men det kommer väl det med nån gång när de inte längre har lika mycket spring i benen.
 
Alvin hade en bra dag hos pappa istället. Han hade chefens kontor så "alla" på jobbet tyckte han var en utomordentlig chef och gav honom lite fika pengar (lön). Gissa om han var stolt som en tupp när han kom hem?
 
Väl hemma vid middagsbordet var det roligt att lyssna på grabbarna som återberättade sina upplevelser till varann. Det lät ungefär så här: A: Vad har du gjort i dag? Du kan säga för jag kommer inte bli avundsjuk för jag har också gjort massa skoj! M: Ok, jag har varit med Lea och ätit popcorn, glass och druckit läsk!!! A: Jag har också fått fika idag plus pengar!!!
 
Där ser man vad de tycker är viktigt i livet (fika) haha :)
 

Ingelsta shopping

Publicerad 2017-11-02 19:41:00 i Familjeliv

Idag mötte vi upp moster och kusinerna för lite mys på Maxi. De hade några sporter man fick testa på, samt bames tipspromenad där barnen också fick bamsetidning med pysselbok och festis. Grabbarna tyckte det var jättekul då de både läste och svarade själva på frågorna.
 
Jag och Elin hann också köpa lite kläder till oss själva med så det var win, win för oss alla. ;)
 
Imorgon ska Alvin hänga med pappa till jobbet och vi andra ska på museum. Ska bli kul att dela på oss lite och ge lite extra tid till den andra. Gör ni också så i eran familj ibland?
 

Hockeygrabbarna

Publicerad 2017-11-01 19:49:00 i Barnen <3

Alvin och Milo älskar att spela fotboll, speciellt Alvin. De gör det varje dag, förutom Alvin som gör det hela dagen typ ;) 
 
Men ska de gå på någon match så är det hockey de vill titta på. Förra veckan (lr var det veckan innan det?) Var de i Linköping och tittade men idag hejjar dom på hästen på hemmaplan.
 
 

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela