Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Gör Ikea!

Publicerad 2018-02-24 20:16:00 i Familjeliv

Idag slängde vi ner barnen i bilen och drog till Ikea. Två kundvagnar senare med köksinredning och växter körde vi där ifrån. Men först fick vi i oss lite i magen. :) 
 

Grattis Lea 3 år!

Publicerad 2018-02-21 19:35:54 i Festligheter

Idag fyller kusinen 3 hela födelsedagsår! Det firade vi med tårta, sång och paket. :D
 
En kalasfin Juni med nappen i högsta hugg, hur ska detta gå att vänja av med? :O
 Juni ger kusinen presenter

Visualiseringscenter

Publicerad 2018-02-20 19:58:32 i Festligheter

Idag tog mormor med sig grabbarna till visualiseringscenter och testade på deras labb och såg på bio. Pannkaksbuffe blev det också, gissa om grabbarna är lyckliga? :D
 

Hos mormor

Publicerad 2018-02-19 20:33:00 i Allmänt

Idag åkte killarna till mormor för ett magiskt sportlov hos henne. Idag var de på busfabriken tex. Jag saknar dom dock redan men en annan måste ju jobba. :)
 
Och nu är köksrenoveringen igång igen här hemma. Jeeej!
 

Sportlovskul!

Publicerad 2018-02-17 21:37:00 i Familjeliv

Idag var det skattjakt på bibban där barnen fick varsin bok. Sedan var vi på teater på kulturhuset.
 
Det är kul när kommunen anordnar aktiviteter till barnen på lovet och här i Finapång är allt gratis oxå. På tisdag har de bandydag och då kommer en buss till skolan där de blir skjutsade till isbanan där de får låna utrusning och får nått lättare att äta. 
 
Kvällen avslutade vi som sist med mellomys hos syrran :)
 

Firar in lovet

Publicerad 2018-02-16 15:52:00 i Allmänt

Idag gick Alvin hem från skolan själv för första gången. Jag stod dock nere på vägen och väntade. Han var så stolt nör han kom fram och vill gå själv varje dag nu.
 
Idag ska vi njuta av allahjärtandags godiset och slappa i soffan hela dagen. Nu ska vi fira in lovet (jag jobbar dock som vanligt) ordentligt!
 

Allahjärtansdagmys

Publicerad 2018-02-14 19:41:00 i Allmänt

Igår var det min otursdag milt sagt. Juni gnällde hela natten, ingen feber, ingen förkyldnining så vi lämnade på förskolan som vanligt.
 
Efter lämning av barnen skulle jag cykla vidare till jobbet vilket inte gick så bra, då kedjan hade hoppat. Bara att knalla/springa för att hinna till jobbet i tid.
 
Efter jobbet hämtar jag en hängig Juni som hade sovit hela förmiddagen och inte ätit något efter det och hon kändes lite varm. Vi bestämde då för att hon fick vara hemma nästföljande dag med pappa. 
 
Juni sover hela efterniddagen och somnar sedan om vid 20.00 för natten. Men kl hann inte ens bli 23 innan hon vaknar och gnäller typ var 10 min och gör så sedan hela natten precis som natten innan. Dock vaknar Alvin vid 00 och har panikont i magen och gråter hela natten och somnar inte om förrän nästa morgon. 
 
Gissa om jag är trött nu? Ändå vill jag inte vabba imorgon då jag fortfarande är ny på jobbet. Jobbade dessutom över idag också (jag vet att jag är trög).
 
Dock kom kärleken och hämtade mig efter jobbet med blommor och choklad så jag är glad ändå (själv skickade jag blombud till sjukstugan haha). Väl hemma fikade vi på vaniljhjärtan med barnen som blivit en tradition hos oss på senare år.
 
Hoppas ni andra haft en bättre natt och kram på er på allahjärtansdag.
 
 

Våran helg

Publicerad 2018-02-11 18:52:17 i Familjeliv

I helgen hade jag inte tänkt att sätta foten utanför dörren då jag gått i -17 2 h om dagen i veckan. Behöver jag säga hur jag mår efter detta? Dyngförkyld, hosta och förkyldning/ansträngningsastma. Fyfyfy! 
 
Ändå var vi endast hemma och gotta oss i soffan under fredagskvällen. Lördagen började vi på badhuset, sen käkade vi på restaurang och avslutade kvällen hos syrran med middag, vin och mellomys! 
 
Idag har vi storstädat, bäddat rent och tvättat veckans kläder. Sedan åkte vi pulka medan pappa baloo grillade hamburgare, kyckling och kotletter så vi har lite käk i veckan. Hantverkarna har varit sjuka så köksrenoveringen har stått still hela veckan. Hoppas de mår bättre nu!
 

Insnöade

Publicerad 2018-02-03 19:38:00 i Allmänt

Idag skulle vi åka till tippen med allt skit vi rivit och självklart kom det ännu mera snö under natten så det blev ju såklart inte av. Fick bli en storstädning, storhandling och tvättdag ist. Jag som ville bli av med allt skräp på tomten :(
En hel del filmmys med varm choklad har vi också hunnit med såklart. Då hälsade rådjuren på igen :)

Äntligen tillsammans

Publicerad 2018-02-02 22:02:00 i Allmänt

Fredagskvällar är det bästa, när man har längtat efter varandra och ledighet hela veckan och äntligen kan ha fredagsmys ihop och planera helgen. 
 
Vår helg består dock endast utav renovering som vanligt, men vi gör det ändå till en mysig stund tillsammans. Får se om grabbarna vill vara med lite mer denna gång. Oftast har de inte tid för att skruva ihop/riva saker med oss, men nu kanske de tycker det är roligare när man börjar se resultat.
 
Vi hoppas iaf på att kunna laga mat igen nästa helg!
 

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela