Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

TGF

Publicerad 2014-08-15 19:39:03 i Allmänt

Första veckan på jobbet har gått fort samtidigt som jag är helt slut, då jag går och lägger mig i stort sätt direkt när jag kommer hem. Jag är så trött, så trött.
 
Idag hade vi planeringsdag på jobbigt vilket får en att inse att man har en massa roliga saker att se fram emot i som halloween och julpyssel på förskolan och även jobbgalejer utanför arbetstid. Himla roligt det är ändå att jobba i förskolan. 
 
På tal om förskolan så söker vi ny förskola till grabbarna som galningar då vi flyttar 1 okt långt ifrån grabbarnas nuvarande förskola. Jag har ringt och pratat med områdesansvarige men det är helt fullt till och med i närområderna, nu kollar vi privata förskolor och hoppas på bättre lycka.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela