Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Alvin 8 år

Publicerad 2017-05-25 21:36:00 i Alvin <3

Min stora kille blir hela 8 år idag. Han är så duktig och stor min Alvin, och humör som en tonåring har han också. Läser gör han flytande och riktigt duktigt, tom engelskan går riktigt bra att läsa. Matten är favoritämnet och ibland glömmer han bort sig när vi gör läxan och gör för många sidor. Haha! Men största intresset är FOTBOLL. Dock älskar han typ alla sporter bla bandy och hockey också. 2 flickvänner har han i skolan så det går bra på den fronten också haha.
 
Dagen fick Alvin bestämma över helt sj, så det blev ett förmiddagskalas för Richards familj här med tårta och ett kalas på em med min familj på Kolmården. Bamses pannkakor skulle det visst vara och stor glass hos aperna. En bra dag i Alvins tecken skulle jag allt säga :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela