Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Juni 1 år

Publicerad 2017-06-14 12:02:19 i Juni <3

Och så kom den stora dagen som vi har sprungit fram till i ett helt år nu. Sjukt fort har det iallafall gått. Som sagt är hon 70 cm och 8 kg stor nu och drar alltså 74 i kläder. Köper jag nytt blir det st 80 dock. 18-19 har hon i skor.
 
Hon säger "mmmm" när hon äter nått gott som oss vuxna samt håller en telefon mot örat och säger hej och mamma.  Går 5 steg sen fegar hon ur, går ju sjukt mkt fortare att krypa så det föredrar hon fortfarande. Klättrar gör hon också och är över allt samtidig. "Lilla terroristen" kallad hon för här hemma haha. Klappa händerna och imse vimse spindel samt flörta gör hon medan hon dansar och sjunger hellst till babblarna. Den sången är den enda hon sjunger med en så länge. Annars är hon inte snål med kramar och pussar min lilla mysis.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela