Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Juni 2 månader

Publicerad 2016-08-14 09:34:00 i Juni <3

Så var det dags igen med ännu en milstolpe. Det blir några sådana det första året. Helst skulle jag vilja pausa tiden nu så hon kunde förbli liten i några år innan hon får bli stor och börja förskolan som ändå sker ganska snart efter födseln (vanligast vid 1-1 1/2 år) egentligen.
 
Jag och R försöker dokumentera så mkt som möjligt nu som joller, amning och snuttande av napp för att aldrig glömma. Vi passar också på att ta vara på varenda tillfälle vi får med att mysa med vår ännu lilla bebis. För vi vet ju som 3barnsföräldrar hur fort det går tills de blir stora och inte har tid med att mysa med sina föräldrar längre. För det finns ju faktigt inget mysigare än att mysa med sin bebis på sitt bröst! Tur att även Juni gillar det.
 
Vad har då hänt sedan förra månaden? Jo, hon har blivit ännu starkare i naken och far inte längre med den, står upp själv i knät, "skrattar", jollrar, får tag på leksakerna i gymmet, hon håller också på att träna att vända sig från mage till rygg.
 
 
 Vår älsklings tjej tränar, och tränar på att bli stor. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela