Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Gravid vecka 32

Publicerad 2016-04-18 08:27:00 i Graviditet nr 3

Vecka 32 är här och det är 2 månader kvar till beräknad fl. Så spännande att närma sig slutet nu!
 
I veckan har jag haft ont i bäckenet igen. Det är typiskt mig att ta mig ut när kroppen känns bra, vilket straffar sig i längden då jag får ont igen. Men hur lätt är det att bara sitta på soffan i 8 veckor? Speciellt när vädret är fint och man behöver rasta sig lite!
 
Bebis är beräknad att vara ca 42 cm och 1, 7 kg stor i v 32. Nästa måndag får vi se på ul (ska kolla moderkakans placering) hur mycket det stämmer. Behöver jag säga hur mycket vi längtar? Bebisens jobb just nu är att gå upp ca dubbelt sin vikt och fortsätta träna på att svälja fostervatten, sparkas osv. 
 
Jag känner iaf att bebis börjar bli riktigt stor och stark för vissa sparkar gör riktigt ont nu. Haha, men oftast är det mer vågor av rörelser på magen som grabbarna brukar kalla för "bebis har disco i magen". Tydligen börjar bebis få det lite trångt i magen vid denna vecka så då är det inte konstigt om det blir mindre sparkar och mer rörelser nu.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela