Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Hemma med sjuklingarna

Publicerad 2015-05-11 16:32:47 i Allmänt

Idag har det verkligen varit kanonväder. Alvin går på penicillin 3 ggr per dag och Milo har ögoninflammation så det blev en lugn promenad runt himelstalund idag. Vi tittade på hällristningar och blev badsugna när vi tittade ut på vattnet. 1 1/2 h tog det att gå runt vattnet innan vi kom hem igen. En lagom promenad som vi definitivt måste göra om snart igen. 
 
Sedan blev det mellis på altan med surdegsbröd. Mums!
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-05-11 23:01:11

Varför kan ni inte bara stanna hemma och vila er friska? Det är alltid nya saker på gång. En timmes promenad är mycket för två små.... Även som friska. Inte konstigt att det är mycket sjukdomar för er. Jag e nog inte den enda som tänker så.

Postat av: Sarah

Publicerad 2015-05-12 09:22:14

Jag hade med vagn och de har mkt energi att bli av med där av måste jag aktivera dom trots ögoninflammation. Frisk luft mår de bara bättre av. Hemma klättrar de tyvärr bara på väggarna. Men tack för din kommentar :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela