Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Jul i sinnet

Publicerad 2014-11-11 17:13:00 i Familjeliv

Idag satt vi och bläddra i leksakskatalogerna och pratade om vad vi önskar oss av tomten. Alvin önskar sig mest actiongubbar och vapen medan Milo önskar sig alla leksaker han har, fast så här många och visar upp alla hans fingrar. Haha sötnosen! Det är så härligt att se hur de lyser upp när de pratar om jul. Pepparkakor och julkalender tjatar de i princip om varje dag nu och det är ändå över två veckor kvar tills det är dags att ta fram det. :)

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2014-11-11 22:37:40

Här tittas de oxå förfullt i katalogerna och låååånga listor får jag skriva :). Försöker förklara att hon inte kommer att få allt hon önskar sig!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-11-12 15:23:14

Det är svårt det där :/ Jag har sagt att Alvin ska skriva i nummerordning att nr 1 är det han önskar sig mest, så kanske han får några av de första iaf ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela