Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

H&M eller inte?

Publicerad 2012-11-02 09:10:00 i Shopping

Jag skrev ju om en shoppingrunda på stan här om dagen eller var det förra veckan? Jag hittade iallafall dessa snygga byxor på rean bara 100 kr st på H&M.
Jag älskar deras moderiktiga kläder och deras prislapp därför har de länge varit en favoritaffär för mig. Dock har jag inte gillat deras syn på genus och nu får man höra om hur dåligt deras arbetsförhållande är utomlands. Jag har själv jobbat på H&M och jag vet att deras arbetsförhållanden inte är det bästa i Sverige heller. Vi får hoppas att H&M ordnar till deras arbetsförhållanden riktigt ordentligt nu annars är det vi som bojkottar H&M redan idag för någonstans måste man dra gränsen och det tycker jag man ska göra när det gäller utnyttjande av människor och slaveri!

Kommentarer

Postat av: Thess

Publicerad 2012-11-02 11:53:15

Jag brukar köpa heminredning på Home 4 you som ligger i vilbergen & Miqe, Laugerhouse har mkt fint oxå, sen gör ganska mkt själv oxå som att spänna på tyg på ramar, vimplar mm.

Fina byxor, det är ju perfekt att göra fynd =)

Trevlig helg till er oxå.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela