Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Redo för stan

Publicerad 2012-04-13 13:41:17 i Shopping

Nu har jag och pojkarna gjort oss iordning för en trip till stan. Alvin sa direkt efter badet att han ville ha skjorta på sig som pappa och det fick han. Milo fick däremot ha på sig en bekväm body då tanken var en god middagslur i vagnen medan brorsan och jag skulle (om inte han mer tar sig en lur) shoppa loss. Känner mig verkligen på shoppinghumör men det brukar vara då jag inte hittar något? Vi ska iallafall möta upp mormor för att boka en resa i sommar hos Resia till stockholm. Trevlig helg och tjingeling på er!

Kommentarer

Postat av: Angelica

Publicerad 2012-04-13 16:51:32

Vilka tuffingar ;-) så coola!

Hoppas ni hade en bra dag på stan och glöm inte visa oss allt du shoppat sen. Mys kvällen!

Här blir det tacos och Fredagsmys, Nahe!! ;-D

Kram på dig

Postat av: tessan

Publicerad 2012-04-13 17:55:22

vilka tuffingar du har där hemma .. hoppas du hittade något på stan .. Jo inte ofta sovmorgon inträffar här hemma vill jag säga. oftast så vaknar dom kl 6 vilket är mycket tidigt.. och för en annan som är vakna till 11 tid på kvällen så är man ju inte riktigt pigg men det är sådant man får ta för man vill ju hinna med att vårda om varandra med.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela