Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Läkarbesök

Publicerad 2011-09-29 11:33:32 i Graviditet nr 2

Idag har jag tid för mitt läkarbesök hos MVC. Min barnmorska ska kolla att allt är bra med mig efter förlossningen, det är bara att hoppas att mina övningar har hjälpt! Under läkarbesöket ska barnens farmor vara barnvakt åt Milo för första gången, jag ska alltså vara barnfri för ett tag. Alvin lämnades på förskolan en timme senare idag då han kommer att bli hämtad en timma senare eftersom läkarbesöket är kl 13:00. Jag tog alltså Alvin i resevagnen och Milo i selen och gick till förskolan så jag kunde lämna vagnen där då jag kommer hämta honom själv i eftermiddag.

Efter jag och Milo lämnat Alvin tog vi en PW och sedan en promenad med hundarna. Väl hemma tog jag en dusch medan Milo sossa gott i vaggan Eftersom Milo sov så gott passade jag på att måla naglarna (både tår och fingrar), sminkade mig och packade väskan, Thaigrytan från igår slank också ner och sedan fick hundarna ännu en promenad.

Nu är det att röra mig, önska mig lycka till!

Kommentarer

Postat av: Arlene

Publicerad 2011-09-29 14:06:31

lycka till!



nu vet jag ju inte hur din kost ser ut, men de största bovarna är ju socker och bröd. visst jag äter bröd, mörkt bröd, men inte lika mycket som förut och det har verkligen hjälpt. i början va det svårt, det enda jag ville ha var bröd, men det har blivit bättre. =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela