Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Babyträff

Publicerad 2011-09-24 16:44:54 i Allmänt

img_0100 (MMS)

Idag kommer hela tjejgänget hit med barn. Har längtat hela veckan på träffen. Det är nämligen så att det är flera år sedan vi allihopa träffades och första gången ihop med alla barn. Tyvärr var en av flickorna sjuka så henne fick vi inte träffa idag. Det blev en fika och en massa fotografering på barnen och såklart en massa snack om barn och förlossningar såklart! Både jag och en av tjejkompisarna har ju precis fått en bebis så de fick också en massa uppmärksamhet emellan snacket. :-)

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-09-24 20:45:24

Kul att träffa gamla vänner kan jag tro. :)



Sv: Jo det blev väll nästan bara saker till henne. :P Den där boken tycker jag dock sådär om. Den är ju inte särskilt pedagogisk och ganska dumt formulerad faktiskt, så jag får väll göra den mer pedagogisk eller nåt. Är väll lite petig med sånt iof men om det står att något är blankt så ska det verkligen vara blankt tycker jag tex. Men rätt så nöjd med resten är jag, förutom den boken då. :) Vagnboken var ju 100 gånger bättre egentligen. :)

Postat av: Yohanna i Las Palmas

Publicerad 2011-09-25 00:05:22

Sa harligt, nastan som nar grabbarna traggas och snackar lumparminnen.



Om mina ungars sovvanor kan jag bara saja att Alexander sover nu hela natter sedan ett bra tag. Tror att det borjade runt 2-3 ars aldern. Och Irma SUCK. Hittills sa har det inte gatt nagot vidare. Det ar bara att inse att hon ar ingen sovar-tjej. Men vi kampar for att fa till det.



Halsningar

Yohanna

Postat av: i min lilla lilla värld

Publicerad 2011-09-25 08:16:52

va kul.. hoppas ni fick en bra dag

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela