Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

1 advent

Publicerad 2011-11-27 18:40:40 i Familjeliv

Idag firar vi första advent med lite lussebak och pepparkaksbak, det gick sådär med två barn. Milo fick sitta i sin babysitter och var ganska så nöjd med de i under tiden vi bakade. Alvin fick vara med och baka men åt mest (deg) om man säger så. Adventfint har vi också här hemma och det första ljuset är tänt i ljusstaken.

Trevlig advent på er mina vänner!

 

 

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2011-11-27 19:40:17

jo det brukar ju va så bland dom små att det mesta hamnar i munen..

Postat av: tessan

Publicerad 2011-11-28 09:18:33

jo vi har nog pyntat det samma här hemma. vi har julgardinerna uppe, stjärnorna i fönstren, vårat jul landsakp med tommtar och andra figurer i hopp med en kyrka. och advent stake på matbordet, samt ett kalenderljus på köksbordet. sedan har vi tagigt upp några tommtar och änglar som står i våra fönster. bullarna bakade vi ju till olivias kalas och peparkakorbakde hon ute hos sin farmor. så det blev det inget av här i går av.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela