Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Fredagsmys! Idag är pappa Richard ledig så...

Publicerad 2011-03-11 15:06:40 i Allmänt

img_1935 (MMS)

Fredagsmys! Idag är pappa Richard ledig så det blev en fredag med familjemys på högsta nivå. På förmiddagen gick vi och handla till bullbak för att sedan komma hem och ha våffelkalas. Det var riktigt mumsigt med våfflor. Alvin tog en våffla och slickade i sig grädden och sylten för att sedan ta nästa. Hehe lite grädde gav han till hunden med. Efter våffelkalaset blev det bullkalas direkt. Alvin var duktig och hjälpte mamma att baka bullar trotts att han snodde lite bulldeg då och då. ;) Richard ville göra sina bullar själv så det blev ingen hjälp där. Ikväll blir det grillat. Mm jag längtar redan. Tror dock inte Alvin får hjälpa till där heller utan han får hjälpa mig i köket istället (igen). Det blir en mysfredag i soffan med en massa gott för oss idag med andra ord.

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2011-03-11 16:41:47

hej vet iten rikgigt var hon farmor ninna hittade stövlarna men tor det var på nillsons eller något sådant i alla fall kan höra mig för på söndag när jag träffar dom.

Postat av: tessan

Publicerad 2011-03-12 13:52:21

vist blir det jobbigt och man är ju van vid att ha baranen runt om sig hella tiden... och helt plötsligt så är dom inte det o allt är så tyst o stilla jag får svårt att slapna va då.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela