Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

En tickande bomb!

Publicerad 2011-03-24 10:55:24 i Graviditet nr 2

Känns som jag har en tickande bomb i magen. Måste vara bebis som har hicka, haha! Det är andra gången jag känner detta nu. Så gulligt. Alvin hade inte hicka ofta när han låg i magen. Kommer inte ihåg om jag kände det någon gång faktiskt? Ifs så hade jag moderkakan i framvägg då vilket minskade fosterrörelserna en aning. Nu ligger moderkakan i bakvägg.

Det är en så häftig känsla att vara gravid, man har lixom en levande varelse i magen som man kommer att älska över allt annat när man träffar den för första gången. Det är ju bara så häftigt! Det är också så roligt att fantisera och längta efter den lilla i magen. Är det en pojke eller flicka? Hur kommer h*n se ut? Kommer h*n likna mig eller Richard? Kommer h*n se ut som Alvin? Hur kommer det bli med två barn osv. Ja, det är en del frågor som kommer upp när man är gravid!



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela