Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Besök hos barnmorskan & modelljobb

Publicerad 2011-06-27 13:57:00 i Familjeliv

Idag är det exakt 30 dagar (1 månad) kvar till bf, det närmar sig med storm steg nu.

I förmiddags var vi på ännu ett besök hos MVC. Där kollade barnmorskan det vanliga nämligen magens mått vilket var 33 cm har då alltså växt 3 cm sen sist. De tog också blodtryck som såg bra ut. Barnmorskan sa att jag hade en väldigt rund och fin mage. Härligt att höra! Nu är nästa besök den 12:de och efter det hoppas jag bebisen vill komma ut ist.

Efter sjukhusvistelsen åkte vi ner till stan och handlade det sista till grillningen ikväll. Vi valde då att ta en glass och sätta oss på den konstgjorda sommarplayan mitt i city. Alvin fick en hel glas och började digga till musiken. Alltså kom den vanliga Alvin fram i honom. Då kommer en fotograf fram och frågar om hon får fota honom för Norrköpings city och det är stora affischer och annonser, reklam helt enkelt för Norrköping som de fotona skulle användags för. Fotografen sa att Alvin verkade vara van framför kameran då han verkligen körde gärnet med att charma kameran. hehe =)






Kommentarer

Postat av: Marie ✿ BF 26 juli

Publicerad 2011-06-28 07:42:21

Brukar mest bli att improvisera :p Men där har vi skurit kyckling, kryddat med lite allt möjligt, curry bland annat. Stek den, koka ris, valfri sås + sallad ;D Så simpelt men så gott :)

Postat av: i min lilla lilla värld

Publicerad 2011-06-28 07:46:00

30 dagar är ju typ ingenting. Wow!!!!

Postat av: Coquina

Publicerad 2011-06-29 00:03:01

Spännande att det närmar sig =) Ny tävling på min matblogg där du kan vinna fina priser från Bambino till Alvin och bebisen i magen =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela