Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Sleep over party at grandma. Ikväll ska Al...

Publicerad 2011-07-30 16:06:48 i Allmänt

img_7271 (MMS)

Sleep over party at grandma. Ikväll ska Alvin sova över hos mormor. Alvin fick packa hans väska själv hemma och sedan gick vi till mormor för att spendera dagen där. Det blir att laga god mat närmare exakt grillad lövbiff med bakpotatis, skagenröra och grönsallad och till efterrätt ska vi göra jordbubbsmilkshake  Till kvällen blir det sen att mysa med lördagsgodis. Mormor har köpt en tom & Jerry godispåse som Alvin ska få gotta sig med. Hos mormor blir man bortskämd det har Alvin lärt sig vid det här laget. Just nu myser Alvin med lillebror i soffan, de är så gulliga. Sen blir det nog kul med lite egentid med mormor medan mamma och pappa ska äta ost och kex som jag längtat efter i 9 månader. ;)

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2011-07-30 16:27:32

nästa besök vi sak göra på MVc är om ca 3 veckor så det blir efter semestern och när min skola har börjat igen .. Men jag skuell nog igentligen velat ditt inna för tycker det är lång tid i mellan..

Postat av: Emzi

Publicerad 2011-07-30 17:29:01

Grattis till Milo!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela