Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Knäck och kardemumma drömmar

Publicerad 2011-12-06 17:44:43 i Familjeliv

Idag har det bakats med syrran. Vi drog och handlade innan vi hämtade Alvin på förskolan för att sedan komma hem och baka. Knäck med mandel och drömmar med kardemumma blev det idag och Gud så gott det blev, härligt julbak! Får se vad det blir att baka/laga i morgon. Nu kallar gymmet efter all onyttigheter!

 

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2011-12-06 21:44:15

vad gott det ser ut jag har inte gjort något julgodig en och det börjar brina i min knutar känner jag man vet ju inte när den där inne har tänkt att komma ut häller tur att man har andra i släkten att förlita sig på som kan ta med sig hamagjort julgodis till jull i värsta fall..



det såg verkligen gott ut. går du på något specielt pass varje vecka? är lite sugen på att köra pass jag med sedan efter man kommit i form har du testat afrodansen än??

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela