Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Här tränas det! Milos nya grej är att ligg...

Publicerad 2011-08-06 08:57:34 i Allmänt

img_1650 (MMS)

Här tränas det! Milos nya grej är att ligga på mage och han älskar det! Han blir helt lugn och kan ligga i timmar både som vaken och sovande. Vaken har han verkligen blivit och kan vara länge nu, någon timma sådär i taget iallafall. Nacken tränas jätte mycket och han har blivit så stark när han ligger på mage på en filt. Han orkar hålla upp sig ett tag och titta runt på oss och ser allmänt nöjd ut. Jag tycker han ser för liten ut för att ligga och hålla upp huvudet och ibland vänder han sig om och hamnar på rygg helt plötsligt i reflex. Alldeles för tidigt, min lilla bebis! Jag har inte testat förrän igår att lägga honom på mage då jag tycker det är lite läskigt men jag kom ihåg att även Alvin älskade det som nyfödd och det blev ju verkligen en hit här med. Men jag måste titta till honom hela tiden och ibland vänder jag hans huvud så näsan kommer fram lite mer osv. Vad nojig man är ibland! Hur gör eller känner ni mina läsare? Lägger ni själva era barn på mage eller tycker ni det är/var för läskigt?

Kommentarer

Postat av: i min lilla lilla värld

Publicerad 2011-08-06 09:24:23

hihi Det är ju inte så vanligt att de gillar det

Postat av: tessan

Publicerad 2011-08-06 10:32:20

ja du det är en sådan svår fråga det där.. oliva ville ofta ligga på mage o trivdes och vart lungn av det båda på våra bröstkorgar på golv säng och vagn man när vi var på BB sa dom ju att man inte skuell det på grund av risker o så vidare. Men vi gjorde lite både och så länga vi hade koll på henne så tyckte vi inte det var några problem men jag hade ju värdens noja överhuvud taget över att hon skulle sluta andas då jag vet o känner en vars ban dog av att den slutade anndas men den låg på rygg och efter 1 års ålder. Så jag tor det är upp till var och en och vad man själv känner för. så småning om så sak dom ju ligga mycket på magge o tränna att ta sig fram vända sig och så vidare.

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-08-06 12:34:21

Aw han är så fin! Freja gillar med att ligga på mage. Det är ju lite annat än att bara ligga på rygg hela tiden med.



Jag tyckte det var lite läskigt första gången, gjorde det redan på bb faktiskt. Men jag frågade personalen om det och de sa att så länge det var när vi var med så var det ingen fara. Så då blev jag lugn så nu ligger hon ofta på mage, dock bara när vi är med. Är speciellt popppis om hon har magknip eller om en rap "sitter på sniskan". Då brukar det hända grejer. :)

Postat av: Jessica

Publicerad 2011-08-06 21:46:54

men här har de hänt grejer. stort grattis!!

vilken liten goding.



min lilla tös vill oxå ligga på mage, men gör de bara när hon ligger på bröstet under uppsikt. e lite läskigt när hon vrider huvudet å har de neråt så får man se till att hon vänder de hela vägen.

Postat av: Bella

Publicerad 2011-08-07 08:39:58

haha söt bild :) jo bara bra med mig också :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela