Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Party hos Jennie! Igår var vi hembjudna på...

Publicerad 2011-04-09 09:40:29 i Allmänt

Party hos Jennie! Igår var vi hembjudna på party hos Jennie och Lasse då Jennie fyllt år. Där bjöds det på god smörgåstårta, bål och snacks. Alvin hade vi lämnat hos mormor som bor en gata bort ifrån Jennie. Där fick Alvin sova över så vi var barnfria hela kvällen vilket var mycket uppskattat. Alvin var sjuk på morgonen (hosta o kräkningar) som inte visade sig mer på hela dagen som tur var. Så vi var lite nervösa på hur vi skulle göra denna dag men det löste sig tillslut. Kvällen var iaf JÄTTE trevlig och vi blev dit bjudna igen på ännu en middag och då med barnen med. Ska bli super kul! Sen får vi såklart ta en grillning här med. ;) Nu längtar vi redan till nästa middagsbjudning det ska verkligen bli kul att ses igen!

Kommentarer

Postat av: Esmeralda<3

Publicerad 2011-04-09 09:52:52

Fin blogg:)



Kolla gärna igenom min blogg och berätta vad du tycker om den. Kom gärna med förslag på förbättringar till den om du har några för jag vill utvecklas med mitt bloggande så att ni läsare gillar den:)

Postat av: Amanda

Publicerad 2011-04-09 09:57:15

Hej. Det vore skitkul om du ville vara med i dagens diskussion på min blogg. Nämligen, vad är lycka? det finns förstås inget rätt eller fel, utan det är vad du själv tror/tycker. Vad gör dig lycklig?



O så önskar jag dig ett stort lycka till! ♥

Postat av: Rebecka - en fotodagbok

Publicerad 2011-04-09 09:57:34

skoj med partaj! hehe :)

läget?

Postat av: william

Publicerad 2011-04-09 10:30:31

fin blog:D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela