Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Min dag i solen

Publicerad 2011-04-19 19:40:41 i Familjeliv

Oj vilken dag! Solen har varit framme och lyst på oss hela dagen idag med. Vilken tur vi haft! Dagen börjades med att lämna Alvin på förskolan för att sedan promenera ner till stan för att träffa tjejorna. Vi promenerade runt strömmen och stannade sedan i Kneppingsborg för lite lunch. Det blev en lunchsmörgås med kräftröra på nyöppnade Bagarstugan. Sedan fortsatte vi promenera upp mot stan för att ta en glass på Halvars. Jag valde sedan att ta spårvagnen hem för fy så ont i fötterna jag hade!

Jag var då en halvtimme tidig för att hämta Alvin på förskolan då jag tog spårvagnen ist för promenad. Alla barnen var ute på gården och lekte så jag satte mig ner bland förknarna och prata lite och tittade på hur roligt Alvin hade med de andra barnen.

Sedan begav vi oss hemåt för att ta med hundarna på promenad (förstår ni att jag tog spårvagnen hem?) och gissa om de blev glada? De dampa, skoja och rullade runt i gräset som tokar. Tror ni det blev en lugn stund efter promenaden med hundarna har ni fel. Då blev det att gå ut på gården och leka. Vi gungade och åkte kana och busade ute i två timmar för att sedan möta upp pappa och mormor för lite handling.

Sedan kunde vi gå hem för att äta lite. Alvin åt ju som vanligt med hela kroppen så det passade bra med en dusch innan nattning och det var inte bara mat han hade över allt utan också tonvis med sand. Alvin älskar att duscha. Han springer ut och in i strålen sätter sig och plaskar på golvet och åker omkring på rumpan. hehe Sedan var han måttligt trött och deckade kvart över sju. Vilken dag va? =)



Kommentarer

Postat av: Moster

Publicerad 2011-04-19 20:35:14

låter underbart, sötnos är han alvin<3 kände dom igen honom i den nya frisyren på dagis ?:-)

Postat av: Snart mamma till två

Publicerad 2011-04-19 20:43:04

Det var knappt! Hehe :-) De tyckte han var så fin!

Postat av: tessan

Publicerad 2011-04-19 22:13:02

tack för kommentaren .. jag vet att jag inte är fet.. eller tjock men när man får testa byxor o får gå upp i storlek 40 -42 så känner man sig inte så finn längre jag lovar. så ser man alla andra som är pin samlla jag har med den stoleken för ut ninnan jag var med baran o jag saknar den inte häller men jag vill få bort mag hänget jag har. :) ja alla har vi ju våra dåligt dagar. bilderna var bara något jag tog från nättet inget jag har shoppat i dag.. fan inget i dag faktist.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela