Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Ännu mera plantering!

Publicerad 2011-04-08 12:42:34 i Tips

(Råkade ju såklart skicka iväg blogginlägget innan det var klart..)

Häromdagen handlade jag lite blommor som jag satte på framsidan. Det blev en påskgrupp på trappen gjord av påskliljor (såklart) och penseer i en korg med små fågelägg i. I rabatten pryder nu påskliljor, pärlhyacinter och lila penseer. Jag skulle såklart vilja köpa massor med blommor men det kostar ju! Men fler hinns nog mer att köpas med under sommaren. =)

När vi flyttade in hit förra året i maj stod rabatterna toma. De som bodde innan oss hade inte planterat något så vi har gjort allt själva. Det ända dom hade var en rosenbuske i gräsmattan. Förra året köpte vi bara blommor som blommar året om så som tur är kommer de ju upp snart igen. Sedan har jag ju såklart också plats för sådana blommor som penseer som jag kan byta ut lite då och då, det är ju roligt med. =)


Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-04-08 17:24:38

men va kul:D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela