Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Öppnaförskolan och babysång är vad vi hunn...

Publicerad 2010-09-23 14:30:34 i Alvin <3

img_2275 (MMS)

Öppnaförskolan och babysång är vad vi hunnit med denna vecka. Imorgon blir det ännu en dag på öf och då följer Richard med som är ledig imorgon. Jag tänkte då passa på att göra klart tavlan som jag påbörjat men inte hunnit göra klar. Det är svårt att hålla koll på Alvin och göra annat samtidigt. Så morgondagen blir perfekt för att göra klart tavlan. Ikväll får vi främmande av Albins farmor och farfar och imorgon kommer mina tjejkompisar på besök. Kul med mycket främmande. Annars blir helgen lugn. :)

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2010-09-24 09:29:42

vi är nöjda med våran förskola väldigt bra. så jag ångrar itne att jag vntade på att hon skulle komma in. men nu hade säkt till det vid tandläkaren o vårdcentralen o det eller hur var det. Ja du jag sak ha babysimet själv på lördag så är lite nervös att jag gör bort mig. men jag kan ju min ska så sak nog inte va några problem men allt annat man sak styra med innan är väl det jag är nervös över.

Postat av: Milena - mamma till lilla Leah <3

Publicerad 2010-09-28 12:20:00

SÖt bild! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela