Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Babysång och renovering

Publicerad 2010-05-06 14:34:34 i Allmänt

Imorse kom snickarn och fixade åt oss i köket. Så nu är det gjort nu är det bara för målarna att börja måla. Målarna har också hunnit med att ta bort tapet och spacklat alla hål på dörrar, fönster, tak och väggar på övervåningen. Imorgon tror jag att de börjar med målningen.

Kl 10 stack jag och Alvin till babysången men först stannade vi och gungade lite här utanför. Det tar ju inte äns 5 minuter ner till babysången nu. Alvin hade så roligt att han tog ut alla hans krafter så han blev så trött att han helt plötsligt somnade mitt i allt. Han sov nog över en timme sen. Gud så trött man var! Hehe =)

Efter babysången gick vi och hämtade Casey för en skogspromenad. Vitsipporna stog utslagna överallt, fåglarna kvittrade jätte vackert och solen sken men luften är fortfarande kall. Vi får hoppas på varmare väder nu framöver så man kan njuta mer av naturen.

Nu ska vi iväg för att hämta lite tapeter som jag och Richard ska sätta upp i vardagsrummet och Alvins rum. Det blev lite finare tapeter till en fondvägg som vi själva fick stå för. Så snart vi har all matrial så är det bara att börja slipa och tapetsera för mig och Richard med. Pjuhhh!


Kommentarer

Postat av: Rosida

Publicerad 2010-05-06 14:45:57

Nu har jag frågestund i bloggen, vore schysst om du ville ställa några frågor! :) ♥

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela