Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Det var ett tag sedan...

Publicerad 2010-07-15 20:57:15 i Allmänt

Mycket har hänt sen sist. Eftersom det varit så varmt har jag inte orkat sitta vid datorn utan det har blivit mest sittande i skuggan. =)

Självklart har det blivit endel bad också. Vi har badat i olika sjöar och badhus. Vi har fikat hos vänner och varit på kalas. Hela familjen har också blivit magsjuka med Casey (hunden) inräknat, inte kul alls. Denna värme har tagit på oss. Vi har också grillat väldigt mycket, haft endel resturangbesök och spelat aquagolf. Vi vann dock inget. I fredags var vi även ute på "munken in the park". Live band och cider för hela slanten.

Alvin säger MAMMA och PAPPA till oss hela tiden och han har börjat GÅ!! Han reser sig upp själv för att knalla ett par steg. -Stora pojken!

Imorgon är det Richards sista arbetsdag så sen är det semester. Ska bli så skönt, vad kul vi ska ha. Vi får se vad vi ska hitta på vi hade lite planer men nu får vi se vad vi gör.


Kommentarer

Postat av: Carro

Publicerad 2010-07-16 15:03:57

Härligt:) så söt han e Alvin med sitt blonda lockiga hår!:) skönt att Rickard har semester nu:) kan vi äntligen bestämma nåt o grilla osv:) MÅSTE snarast:) hehe Peter kommer hem den 20:e! Kramar

Postat av: tessan

Publicerad 2010-07-17 10:47:16

tråkigt att ni ahr bilvit sjuka när det är en sådan underba sommar. menjag tänkte på var är det ni brukar åka o bada?

Postat av: tessan

Publicerad 2010-07-20 21:26:35

ja du vi bader lite överlat med. vi barar ju med i ensjön i närheten av öbånäs.. men ser ditt men vi bade på privat badplats som till hör oss som har sommarstugan där men det är även andra som badra där med. annars så badar vi på mårängsbadet det tycker jag om, och så har vi badat i glan och sörsjön, och vi har tänkt att åka till klarsjön nu med när robban har semestet för han tycker om det stället och det gör jag med. så vi badar också på olicka ställen .:) har ni det bra på semestern då?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela