Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Öppet hus på Taborgsbergs förskola

Publicerad 2010-01-23 10:50:33 i Alvin <3

Igår tog Jag och Richard med oss Alvin och besökte Taborsbergs förskola där Alvins mormor (min mamma) jobbar. De hade invignig och bjöd på tårta som var mkt god. Mamma har varit med och startat nyöppningen av förskolan som förut låg i Marielund. Förskolan ligger nu i en gammal herrgård  från 1700-talet så den är jätte rymlig, ljus och det är högt till tak. Byggnaden är K märkt så de får inte göra vad de vill i huset utan färger och allt är förbestämt. Det var jätte kul att se hur fin förskolan var och jag skulle mycket väl kunna ha Alvin där. Det är nog en drömförskola för både personal och barnen. Jag vet ilf att mamma trivs jätte bra. =)

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2010-01-23 21:08:57

Det verkar bli en toppen förskola! Kul!

Postat av: tesssan

Publicerad 2010-01-24 11:47:25

jo det var trevligt men kom på onsdagar annars om du inte har något för dig då. för då är det öppenförskola och då är det mycket blandade åldrar olivia och en till kille är över ett dom andra är under. och då har vi med en lite samling med sång och sedan så får dom krypa om kring och leka frit på golven och vi föräldrar fikar lite med.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela