Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Vackra vita landskap!

Publicerad 2010-02-24 11:28:35 i Sarah talar

Vad häftigt det är ändå att vi fått så mycket snö! Okey det är kanske inte så häftigt för de äldre som inte kommer fram med deras rullatorer eller för de handikappade som inte kommer fram med sina rullstolar och inte heller för alla småbarns familjer som inte kommer fram med deras barnvagnar. Men är det inte vackert ute ändå? Det kompenserar ju en hel del iallafall.

Richrd, jag, Alvin och Casey tog oss en promenad till skogen i detta underbara väder vi fått idag. Tyvärr kunde vi inte gå in i skogen då det var omöjlgt att dra pulkan där då det bara fanns ett gångspår. Men vi kunde iallafall avnjuta utsikten av att vara utanför. Alvin hade ändå somnat i pullkan (som vanligt) så han hängde helt snett med gamnacke. ;) Så vi fick bege oss hem och lägga honom i sängen som är lite mjukare och skönare att sova i. =)

Kommentarer

Postat av: Lena Hermanson

Publicerad 2010-02-24 17:58:48

Härliga bilder synd att man jobbde skull vara roligt att ha varit med på promenaden.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela