Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Mysig pjamas

Publicerad 2010-02-09 14:33:46 i Kläder

Alvin har fått en ny pjamas av sin pappa. Denna härliga pjamas är ifrån H&M och kostar 99kr. Den kommer nog Alvin drömma många söta drömmar i. Den är nämligen jätte mjuk och skön och färgen tycker jag assiocierar till en god natts sömn. :)

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2010-02-09 17:56:01

vad söt han var i den :)

Postat av: tessan

Publicerad 2010-02-09 17:59:19

ja om babysim nu då.. jag tycker det är väldigt bra och man gör många övningar o saker som hjälper dom senare i livet. Jag tyckete mycket om att gå med olivia på det. Och vi längtade fter det varje vecka. Sedan så utbildar jag ju mig nu till babysimsinstruktör för jag tyckte det var så givande. Så jag rekomenderar det verkligen komme rju snart själv börja jobba med det. det somär bra med et med är att vatentempraturerna är då anpasade för dom små barnen och att man förbereder dom till simskolan men får tips och man lär dom dycka. sedan är det ju väldigt olika vad men tycker. men Jag rekomenderar det stort. och det är aldrig försent att börja men ju tidigare desto beträ sägs det :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela