Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Helgen

Publicerad 2010-04-25 17:41:29 i Allmänt

Ojojoj villken helg! I fredags hade vi middag hos mamma. Vi käkade grillspätt (fläskfilée, kyckling, chorizo korv, champinjoner och paprika) Med klyftpotatis. Det var mycket lyckat och vi åt alla så mycket att vi inte behövde äta på flera dagar efteråt. Hehe. =) Vi drack ett mycket gott vin (black tower) till maten som var pricken över i.

Lördagen hyrde vi två Toppen bra filmer "horsemen" och "paranormal activity". De var skit spännande, sådant som jag gillar. Till filmerna svullade vi pizza och popkorn.

Idag åkte vi ut till farmor och farfar och spenderade dagen på deras land. Där grillade vi gott och hade det allmänt trevligt med lite krattning och sådant kul. Jag längtar verkligen tills man har ett eget hus lite utanför stan. Nu håller Richard på med maten. Det blir minutbiff med potatisgratäng. Mmmm =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela