Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Grillpremiär

Publicerad 2010-04-11 20:08:03 i Allmänt

Idag grillade vi hos mamma för första gången i år. Så himla gott! Tusan vad jag längtat efter grillat. =) Det blev Honungsmarinerad fläskfilé med färskpotatis med Parmesanost, vitlök och basilika. Riktigt mumma blev det.

Eftermiddagen spänderade vi med ett medium. Hon var verkligen skit bra. Hon sa att jag och Richard komliterade varann bra. Hon pratade om att vi har planer för hus och att Richard borde lyssna på mig i det här fallet. Vilket låter jätte bra för mig. =) Hon pratade om att jag bör jobba med psykiatri med människan och kroppen vilket jag redan gör. Kul tycker jag. Min mormor, farmor, gammelmorfar och min kära far kom fram vilket jag önskade. Ja det var verkligen en bra dag idag. =)



Kommentarer

Postat av: Lena Hermanson

Publicerad 2010-04-12 10:27:55

Härligt,härligt...

Postat av: Lina

Publicerad 2010-04-12 10:44:34

Grillning är ett av sommarens absoluta höjdpunkter. Så gott

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela