Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Ännu en dag i solen

Publicerad 2010-04-14 18:37:29 i Allmänt

I dag kom Lina på besök. Vi tog en liten kort promenad och en längre fika i solen. Det var mycket trevligt. Nu ser du iallafall hur det är att ha barn (springa efter hela tiden) Hehe. Bra träning. =) Efter Linas besök träffade jag mamma, syster och hundarna. Vi tog en tripp till skogen. Så skönt det är med vår!



Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2010-04-14 19:32:47

Ojdå, du va snabb där med kameran ;) Trodde du aldrig tog. Mys med barn, de blir ju inte förens om ett år jag får springa efter, lugn start vill säga (i den kategorin). Alla kläder va jätte fina och blir nog jätte bra, om det inte blir en jätte! =)

Postat av: Arlene

Publicerad 2010-04-15 11:41:21

men! inte visste jag att lina va gravid? nar har hon bf? gud va kul! far halsa grattis nar du ser henne igen!



jo vagnen va likdant for oss, och harry tryckte ner satet hela tiden och sa blev han arg, for han ville sitta upp och titta pa allt - ond cirkel det dar. men vi har en annan quinny nu till flickan. hon ar beraknad 5 juni, fast blir nog bara en manad till eller sa, till slutet av maj iaf.



ni da? planerar ni nagra fler? =)

kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela