Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Happy birthday to me :D

Publicerad 2009-11-09 18:47:09 i Allmänt

Jahopp då har man blivit 24 år med. Herre gud så stor jag är! Och mamma har jag hunnit bli också, det känns ilf bra. =) När jag ändo skriver så vill jag också passa på att tacka för alla gratulitationer, de värmde!

Dagen var i lördags kl 06:16 som jag blev 24 år. Jag vaknade runt 7 och fick min födelsedagsfrukost vid 10 som bestod av ciabatta, jucie och tårta! till lunch blev det kyckling, stekt potatis och tzatsiki och till kvällen hade vi middag för 6. Den bestod av välkomstdrink av sockerdricka, saft, vin och jordgubbar. Till förätt blev det tacochips med tacosås toppad av ost. Till varmrätt serverade vi  medelhavspaj med tomat och lök sallad till det blev det vitt vin (Black tower). Som efterätt hade vi egengjord saffransglass med hallonsås. Allt blev mycket uppskattat och omtyckt vilket var jätte kul.

Presenter jag fick var en sidenklänning av Richard som jag själv valt ut. Av Mamma fick jag en Everest jacka som jag önskat mig. Och av Richards familj fick jag en massa värmeljus, pengar, blomma och strumpor. Av Helena fick jag en massa egengjorda smycken som var jätte fina. Allt var väldigt uppskattat, tack så jätte mycket!


Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2009-11-09 20:36:21

Grattis i efterskot får man ju ta o säga då. låter som du hade en riktigt toppen dag.. Har du något för dig nu på onsdagar annars så är det ju öppenförskla i kyrkan som vi är några som går på sen minsta är 3 månader.. tänkte om du ville komma ..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela