Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Soliga Onsdag

Publicerad 2009-03-18 12:50:11 i Allmänt

Vaknade som igår av solen kl 7 med hungrig mage. Det blev då att gå upp och göra två mackor med lite jucie i solen, så underbart gott! Till lunch sen blev det köttfärsås med pasta och sockerärtor. Över det hade jag lite parmesana ost, mumma! Till mellanmål sedan blev det kiwi och ananas. Saftit, gott och jätte nyttigt. =) Det behöver jag och bebisen nu.




Igår var vi hos barnmorskan och tog blodprover, jag hade jätte dåligt bjärnvärde. Hon undrade om jag var trött och så men det tycker jag inte att jag är, men det borde jag iallafall vara. =) Så hon tipsa om mat och grönsaker jag skulle äta till mina järntabletter varje dag. Får hoppas det har gått upp igen till nästa gång som är om en månad. Vi mätte också magen som nu var 25 cm, helt normalt. Och så fick vi lyssna på hjärtat. Det gick väldigt fort den här gången. 154 per minut. Men det gick ännu snabbare ibörjan då bebisen verkar bli lite arg på mig när jag ligger på rygg. Då sparkas det jätte mycket och har sig i magen. Det var tydligen för att bebisen inte tyckte om att ligga så. Så nu blir det att sitta eller ligga på sidan istället. =)

I förmiddags var jag och Casey ute i sköna solen på långprommenad igen. Glömde kameran igår men idag hängde den med. Vi gick i villaområdet och i skogen. Himlen var knallblå och inte ett moln på himlen. I skogen var det grönt och vackert. Och i villornas rabatter var det fullt med blommor, så härligt!






    


Nu blir det lite shopping på stan. :D Me like!

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2009-03-18 12:59:46

Så härligt med sol! önska att vi bodde närmare så jag kunde hänga med er ut i solen nu:)

skönt att bebisen mår bra:D

Postat av: Lena Hermansson

Publicerad 2009-03-18 21:03:42

Gud vilka fina vårbilder.

Postat av: Lina

Publicerad 2009-03-18 21:09:54

Ser så underbart ut. Härligt att bebis trivs!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela