Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

hemma bra men skärgårn bäst ;)

Publicerad 2009-07-15 00:08:50 i Allmänt

Igår morse åkte vi ner till knäppingsborg där vi handlade lite på mitt lilla kryp in. Vi var ute efter en skallra och en bitring till Alvin. Han har börjat greppa tag efter saker nu när han blivit mer vaken så då passar en skallra bra. En bitring med vatten i för att kyla kan också smaka bra nu i värmen. Vi lunchade också på fiskmagasinet. Det blev havsaborre för mig och Richard åt kyckling. Det var verkligen mysigt att sitta ute och äta. Vi passade också så klart på att shoppa lite på stan då vi ändå var där. Det blev lite bodys, pjamas och strumpor i större stolek då han växt ut 50 nu. Till kvällen åkte vi ut till lina och tog en fika i hennes nya altan. Gud så fint de fått det. Jag är så avundsjuk! Och vilken tomt, hur stor som hellst. Där har ni lite att göra. =) Det var verkligen mysigt där i deras trädgård.

(Bild från Linas altan lånad från hennes blogg)



Idag har vi packat och handlat  för ännu en trip till på ekön. Vi åker ju imorn bitti igen. Denna gång för att stanna resten av semestern. Så jag hoppas ni hinner med en tripp ut för att bada lite? Till kvällen åkte vi ut till farmor och farfars land för lite grillning. Det var lika underbart gott som vanligt. =)


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela