Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Skogspromenad i vinterkylan

Publicerad 2009-02-12 19:18:48 i Allmänt

Idag tog jag, Syrran och casey en 2 timmars promenad i skogen. Fan va kallt de va, vi frös lite om man säger så. -2 grader tror jag de var. Vi stötte på 3 rådjur men fick bara bild på en av dom. De är ju så vackra de djuren. Tre små bambin =) så söta! Vi tog skogen till klockaretorpet då vi hamna hos mamma. Jag och Elin handlade en massa choklad och coca cola och gotta oss på till tvspelandet. Mamma har nämligen köpt Mario world till Nintendo Wii. Vi hann att spela första nivån sen vart vi slöa. Vi får spela mer på lördag!

Idag gick jag in i v 22. Magen växer och växer, inte för att jag tror jag kommer få nån stor mage men ändå. Tog på mig mina favo byxor igår ett par svarta stuprör från H&M och fick inte igen knappen. Så de är nog dax att sluta använda dom snart. Imorgon ska jag springa på stan igen, alla<3dag presenter måste inhandlas mm.

 

  

Kommentarer

Postat av: syrran

Publicerad 2009-02-12 19:54:02

ja klart vi ska spela på lördag, då alla andra är fulla;)

Postat av: Lina

Publicerad 2009-02-12 20:42:46

Jaså, den växer mer alltså! Roligt. Kanske snart dags för en ny magbild då! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela