Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Besök av kusinvitamin

Publicerad 2009-04-16 20:01:30 i Graviditet nr 1

Idag kom min kusin Sofi hit med sina barn för att lämna massa babysaker. Hon hade med sig babysele, babygym, babysitter, handukar, sängkläder och en massa massa babykläder. Det var verkligen mycket fina saker så tack så mycket för det!

Det är så kul att träffa dom eftersom man inte gör det så ofta. Barnen har blivit så stora, Kevin blir liksom 4 i år och Klara 1. Helt otroligt, jag hinner inte riktigt med. =) Det var verkligen fart på den lilla och prata försökte hon också göra med oss. Hehe och Kevin hade koll på sakerna vi hade framme och spelade Airhockey. =)

Sofie berättade om att hon hade pojkmage med kevin och mådde bra under hela graviditeten med honom. Med Klara hade hon flickmage och gick upp mest på höfterna och rumpan och mådde illa under graviditeten. Så Kanske är det en liten tjeja i min mage då min graviditet stämde in precis på den sist nämda graviditeten. Det ska verkligen bli spänande att se!




Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-04-16 21:37:04

måste få se dom nya möblerna snart :)

Nu har ni juh massa saker kul hur mycket har ni kvar ????

Postat av: Lina

Publicerad 2009-04-16 22:09:12

Vilken tur ni har, jätte fina saker! Perfekt

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela